bende bu yorumları anlamıyorum birileri hata yaptığında taşlamak ne kadar yanlışsa pofpoflamak sırtını sıvazlamakta bir o kadar yanlış. arkadaş için demiyorum herkes hata yapar Allah pişman etmesin utandırmasın ama burda siz birilerine aman bişey olmaz hadi hoppa derseniz ki bu kızlarda aman normalmiş ilaçla bilmem birşekilde halledilir diye düşünüp, herşey normal gibi beraberliklere devam eder, sonra bu kızı o insan terk ettiğinde Allah korusun ama pişmanlığının boyutu çok önemli, ayrıldığında keşkenin büyüklüğü çok önemli,bu pişmanlığın boyutunda aferin iyi yapmışsın diyenlerinde payı olur.
korkutmayın diyorsunuz da ,korkmalı zaten korkmalı ki doğru kararlar verebilsin bir daha, günah tatlı gelir arkadaşlar bakın vajinismusla uğraşan birsürü arkadaş var, bir sürüde ilişkiden afedersiniz zevk almayan, peki neden evlilik öncesi bu kadar güzel geliyor, günahı bu kadar tatlı yapan şeytan.kimse namus bekçiliği yapmıyor burda , biz karşımızda ki kız çocuğuna ilerde pişmanlığı büyümesin diye birşeyler söylemeye çalışıyoruz. annesinin yerine belkide,bu toplumda birazcık kınama olmasa artık herkes alır başını gider, bakın aynı batılılar gibiyiz artık herşey normal geliyor,kim inanır müslüman bir ülke olduğumuza, birisi namaz kılar dua eder aman aşırısı iyi değil uçacak mısın bilmem ne denir, ama birisi günahta ısrar etsin kimse aşırısı fazla demez gez toz seviş ne olacak anne babaların haberi yok birşey olmaz. ya hangi vicdanla bir bayan olarak yapılan bir hatada iç rahatlatmaya çalışıyoruz ben anlamıyorum , kimseye aldırma burda yazılanlara diyoruz,bak ertesi gün hapı bilmem neler, ben evliyim haberim yok bu gencecik kızlar nasılda biliyor herşey biranda gelişdiyse o hapın ne işi vardı o evde. Allah aşkına ben mi çok cahilim bu toplum almış başını gidiyor.yarın hesap günü kim sizi teselli edecek bakalım söylenenlere aldırma diye.