• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmakkkk istiyorummmm yardımcı olun kızlar bilen bildiklerini yazsın lütfennnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende 8 ay önce düşük yaptım 7 Aydır korunmuyoruz fakat olmuyor klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm 2 ay adetim 2 gün gecikmişti bugün kahverengi ve açık pembe akıntı tarzında bişey geldi test yaptırdım negatif kist oluşmuş zaten artık 1 2 ay bıraktım doktorumda aşılama önerdi ama inş biranönce evlat sahibi oluruz ..

Arkadaşlarda burda geçenlerde bir forumda okudum kadın uzun süre hamile kalamamış sonra eczaneden enjektör almıs ve Esin'in spermini ona koyup kendi aşılamasını yapıp bacaklarını dikmiş ve hamile kalmış bana mantıklı geldi umarım size faydası olur :)

Arkadaşlarda burda geçenlerde bir forumda okudum kadın uzun süre hamile kalamamış sonra eczaneden enjektör almıs ve Esin'in spermini ona koyup kendi aşılamasını yapıp bacaklarını dikmiş ve hamile kalmış bana mantıklı geldi umarım size faydası olur :)
Bunu bende okudum denedim ama olmadi canim bende

Valla ben evliliğimin ilk ayında hamile kaldım plansızdı adetimde düzensiZdi hatta eşim içime bosaldıktan sonra gidip yıkardım hep sanırım bebek düşünmeyince stres yapmayınca oluyor birde bende mantar vardı fitil kullanmıştım 4-5 gün belkide komple temizlenmişti bebege hazırladı kendisini bilemiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Back