- Emoji Skoru
- 415
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
öncelikle kaç aydir deniyorsunuz. doktor kontrollerinizi yaptiniz mi? adet düzensizligin yumurtlama problemin pkon falan var mi? eşinin sperm kalitesi normal mi? neye göre tavsiye verelim?Hamile kalmak istiyorum deneyip yaptığınız ve olumlu olan tecrübeleriniz ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz kızlaaar
Adet düzensizliğim YOk eşimde de bir sıkıntı YOk yumurtlama günlerimden önce başladık ilişkiye ama şimdi senin dediğinle birlikte yumurtlama gününde iki günde bir olsun ama bazıları da bir gün arayla diyoröncelikle kaç aydir deniyorsunuz. doktor kontrollerinizi yaptiniz mi? adet düzensizligin yumurtlama problemin pkon falan var mi? eşinin sperm kalitesi normal mi? neye göre tavsiye verelim?
eger bi problem yoksa yumurtlama günlerini takip et o dönemde 2 günde bir iliski
Bu arada 2 Aydır deniyoruz bu 3.ayöncelikle kaç aydir deniyorsunuz. doktor kontrollerinizi yaptiniz mi? adet düzensizligin yumurtlama problemin pkon falan var mi? eşinin sperm kalitesi normal mi? neye göre tavsiye verelim?
eger bi problem yoksa yumurtlama günlerini takip et o dönemde 2 günde bir iliski
canim spermlerin kendini toplaması icin iki gunde bir iliski öneriliyor. zaten sperm ilişkiden sonra içeride 36 saate kadar canli kalabiliyor. allah yardimciniz olsun. umarım en yakın zamnda duyarız bebiş haberiniBu arada 2 Aydır deniyoruz bu 3.ay
Canımmm inşallah bu ay iyice önem verdik çalışmalara çok istiyoruzcanim spermlerin kendini toplaması icin iki gunde bir iliski öneriliyor. zaten sperm ilişkiden sonra içeride 36 saate kadar canli kalabiliyor. allah yardimciniz olsun. umarım en yakın zamnda duyarız bebiş haberini
folikasit falan kullanmaya başladın mı canim. folikasitte rahmi gebeliğe hazırliyor diye biliyorum. hem takviye olur.Ayyy çok teşekkürler canımmmmm
Günaşırı olsun.düzenli olarak gunasiri oldugunda esinin de senin de vucudu kendini hazirliyo zaten alisiyo yani.Aalah emeklerimizi bosa cikarmasin insallahBütün bunları denedim şimdi adetim Perşembe bitti bugüne kadar 3 gün birliktelik oldu eşimle hep bacağımı kaldırdım şimdi yumurtlama günlerime geliyor bir gün arayla mı yapıcaz
İnşallah canım bizde öyle denemeye başladık yani yarın yumurtlama dönemime giriyoruz 1 gün arayla denicez inşallah olur dualarınızı eksik etmeyinGünaşırı olsun.düzenli olarak gunasiri oldugunda esinin de senin de vucudu kendini hazirliyo zaten alisiyo yani.Aalah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canımm inşallah darısı olmayanların başına şimdi üç Aydır deniyoruz olmuyor bi ümitsizlik kapladıSana tavsiyem sadece kafaya takmaman ve hayrlisini dilemenburda tecrübe konusyo gercekten ilk gebeligim düsük olmustu sükur 2.ye hamileyim 17 haftalik oglum olacak insllah ikisindede kafami baska seylere ynlendirmistim beklemedigim anda oldular stress en buyuk sorun allahm isteyen herkese nasip eder insllah
İnsallah hepimiz icin dualarimizİnşallah canım bizde öyle denemeye başladık yani yarın yumurtlama dönemime giriyoruz 1 gün arayla denicez inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin
6 aydır evliyim 5 ay boyunca günlük ilişki yaşadık toplasan 1 ay ilişki yaşamamışızdır ama hala hamile kalamadim hiç birindede korunmadikHer defasında milyonlarca sperm oluşur bosalma sırasında yani sperm kalitesiz değilse normalse hergün ilişki hamilelik şansını arttırır gün aşırı şansı azaltır cunku mantıkende düşünürseniz anlarsınız gün aşırı olursa 2 kez olsa 400-400 800 milyon şans olur ama her gün olursa 4 günde 1600 milyon bizimki günde 2 kez oldu 4 gün boyunca ve ben plansız hamile kaldım evliliğimin ilk haftalarında
Üzülme lütfen her şer de bir hayır vardır bende 6 aylık evliyim ama başıma gelmeyen kalmadı sabır canım sabır sabredip ALLAH C.C ya dua edeceğiz RABBİM hayırlısıyla ınşallah en hayırlı zaman ne zamansa o zaman bebişlerimizi nasip etsin inşallah ama inşallah bu uzun zaman olmaz ya ben bu ay ebeye gittim belki okumussundur başıma gelmeyen kalmadı ama yinede kadın hangi günlerde ilişkiye girecegimi ayağımı ve kalcami nasıl katmam gerektiğini söyledi dikkat edereederek yapıyoruz bat 27 temmuz bekliyoruz bakalim1bucuk senelik evliyim ben de çok istiyorum 3ay önce düşük yaptım şuan da korunmuyorum inşallah bir gün bizim de olur çok mutsuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?