Ben şu anda 8 aylık evliyim.ilk aydan itibaren bebeğim olmasını çok istiyordum çok sıkıntılara girdim çok ağladım ama aklıma tek birşey varda o da 7. ayın benim için uğurlu olacağıydı.Gerçektende öyle oldu 7. ayımda hamile olduğumu öğrendim tabi şimdi düşük yaptım.2 ay çok kısa bir süre gibi görünse de anne olmak isteyen biri için sözle anlatılamaz kadar uzun ama en güzel çözüm daima sabırdır.Umarım yakın zamanda hepimiz meleklerimize kavuşuruz
canım çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım ben yeni üyeyim yanlış hatırlamıyosam hamiş olduğunu yeni öğrenmiştik gerçekten çok üzüldüm canım allah gönlüne göre versin canım tez vakitte
hiç hoş bir cümle değil.lütfen arkadaşlar cümlelerimizi biraz seçerek belirtelim.burda söz konusu morali bozuk yardım bekleyen bir arkadaşımız...
bu forumun amacı üzüntülerimizi seviçlerimi paylaşmaktır dalga geçmek değil....yasakkelime
kısa bir süre olabilir ama genede biz annelik duygusunu yaşamak isteyenler için her ay üzücü olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?