Hamile kalmak neden bu kadar zor?

elasena 2 ay çok az bi süre canım benim tam 17 ay oldu senide çok iyi anlıyorum burdaki arkadaşlarda seni çok iyi anlıyorlar bende ilk aylar öyleydim testler alıp yapıyordum adetime 3 gün varken falan...her ay regl oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum kendimi eksik hissediyordum arkadaşlarım benden sonra hamile kalmaya karar verdiler kaldılarda şimdi hepsinin 4 5 aylık kızları var kendimi o kadar kötü hissediyordum ki allahım benim suçum ne diyordum ben niye anne olamıyordum diyordum ama artık hepsi geçti bu olaylar beni çok olgunlaştırdı artık herşeyi akışına bıraktım kafama çok fazla takmamaya çalışıyorum allah ne zaman verirse o zaman demekki allahım bildiği bişey var.sende bu evrelerden geçeceksin mutlaka ama unutma atlatacaksın ve olgunlaşacaksın o yüzden bizler hepimiz daha iyi anneler olacağız sakın üzülme allah zamanın bilir

nuniş cim senin kaç ay oldu ya benim 17 ay oldu herşeyi yaptım ama olmayınca olmuyor herşeyi akışına bırakmak lazım herşeyin hayırlısı ben sadece tek bişeye dikkat ediyorum o kadar.yataktan hemen kalkmıyorum en az 20 dak yatıyorum yani olacağı varsa olacak ne yaparsak yapalım bu değişmeyecek bazı insanlar hiç özel bişey yapmıyorlar ama hemen hamile kalıyorlar bizse o kdar şey denedik yaptık ama olmadı bende artık özel bişey yapmıyorum vazgeçtim olacağı varsa olacak zaten diyorum çünkü çok şey denedim sadece dediğim gibi bi tek yataktan hemen kalkmıyorum ne olur ne olmaz zaten kalamıyorum hemen kalkarsam bu şansımı tamamen kaybedicem diye sadece bunu yapıyorum o kadar

arkadaşımın eşi sağlık ocağında doktor. bir gün bi kadın gelmiş 45 yaşlarında 2 hafta gecikmiş, adet söktürücü ilaç yazmasını istemiş,adam kan testi olmadan veremem hamile olabilirsiniz demiş. kadın mümkün deyil benim 20 senedir çocuğum olmuyor,ne yaptıysam olmadı,sanırım ben menapoza giriyorum demiş,kadın dotoru ikna edememiş
sonuç.
yasemin şu an 7 yaşında annesini çok bekletti ama 20 sene beklemeye deydi
eyer doktor o söktürücü ilacı yazmış olsaydı yasemin ya sakat olarak doğucaktı veya hiç olmayacaktı....

yani herşey allahtan yeri zamanı gelince istesekte istemesekte olur,yatıp kalkıp niye olmuyo dersek,kendimizi ve eşimizi yıpratmaktan başka birşey yapmiş olmayız.mesela ben 3 aydır korunmuyorum ve kendimi tutamıyorum NİYEeeee OLMUYOOOOOoooooo
:roflol::roflol::roflol:
dediyimi yapın yaptığımı yapmayın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

duygucum benimde 8. ayım.doktora sordum bu ayakları havaya dikmeyi,1 saat yatmayı.bunların hepsi hikaye dedi.birleşme anında hızla yollanan spermlerden birçoğu dışarı atılır,küçük bir kısmıda kanallara girermiş.o kanallara giren kısımdaymış marifet.yani bunların hepsi boş anlayacağın.bu arada doktorum,bir üniversite hastanesinde prof. ve çok güvenilir.arkadaşlar hepinize 'insanın yaratılış mucesi'isimli belgeseli izlemenizi tavsiye ederim.emin olun çok aydın4l4anacaksınız bu konuda.

Ben şu anda 8 aylık evliyim.ilk aydan itibaren bebeğim olmasını çok istiyordum çok sıkıntılara girdim çok ağladım ama aklıma tek birşey varda o da 7. ayın benim için uğurlu olacağıydı.Gerçektende öyle oldu 7. ayımda hamile olduğumu öğrendim tabi şimdi düşük yaptım.2 ay çok kısa bir süre gibi görünse de anne olmak isteyen biri için sözle anlatılamaz kadar uzun ama en güzel çözüm daima sabırdır.Umarım yakın zamanda hepimiz meleklerimize kavuşuruz

canım benim banada 1.5 yıl oldu ama sabırla bekliyorum.daha çok erken senin için biraz sabırlı ol lütfen..

Ben şu anda 8 aylık evliyim.ilk aydan itibaren bebeğim olmasını çok istiyordum çok sıkıntılara girdim çok ağladım ama aklıma tek birşey varda o da 7. ayın benim için uğurlu olacağıydı.Gerçektende öyle oldu 7. ayımda hamile olduğumu öğrendim tabi şimdi düşük yaptım.2 ay çok kısa bir süre gibi görünse de anne olmak isteyen biri için sözle anlatılamaz kadar uzun ama en güzel çözüm daima sabırdır.Umarım yakın zamanda hepimiz meleklerimize kavuşuruz

canım çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım ben yeni üyeyim yanlış hatırlamıyosam hamiş olduğunu yeni öğrenmiştik gerçekten çok üzüldüm canım allah gönlüne göre versin canım tez vakitte

canım çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım ben yeni üyeyim yanlış hatırlamıyosam hamiş olduğunu yeni öğrenmiştik gerçekten çok üzüldüm canım allah gönlüne göre versin canım tez vakitte

teşekkürler ceylan Allah hepimizi güldürür inşallah ama diyorum keşke olmasaydı da öyle bekleseydim çok zor bi durum hala kendime gelemedim:KK43:(senağlama

canım aslında bebiş sahibi olmak o kadar kolay ki sadece bebek düşüncesini at kafandan al bebeği kucağına bu kadar basit.sen 2 aydır bense 2 yıldır istiyorum aslında iki yıl bile çok erken 12 yıl uğraşanlar var sabırla stresten uzak tut kendini bol bol dua et allaha elbet bebeğini kucağına alacaksın.ama strese hayır rahat olun relaks kıslar her zaman kendinizden daha zor durumda olanları düşünün.2 ay hiç birşey değil canım sakın kafaya takma yoksa daha çok 2 aylar bebeğin gelmez.tamammı.:1hug:a.s.

başkalarına göre kolay bize göre zor yaşamayan anlayamaz

hiç hoş bir cümle değil.lütfen arkadaşlar cümlelerimizi biraz seçerek belirtelim.burda söz konusu morali bozuk yardım bekleyen bir arkadaşımız...

bu forumun amacı üzüntülerimizi seviçlerimi paylaşmaktır dalga geçmek değil....yasakkelime

kısa bir süre olabilir ama genede biz annelik duygusunu yaşamak isteyenler için her ay üzücü olabiliyor...

sana katılıyoru ben ilk denememde olmadı dıye nekadar uzuldum bu cok farklı biset bir ayı on yılı yok duyduların surelerle alakları yok

yerimseniben hamile kalmak zor degıl herseyın zamanı var heralde bunun zamanını beklememız gerekıyo sanırım.1.5 yıllık evlıyım 2 aylık dusuk yaptım 9 aydır olmuyo ama inanıyorum hayırlıysa olur elbet.inş olur hepımızın ALLAH gonlumuze gore versın.dua en buyuk ılac hepımız bırbırımıze dua edelım arkadaslar

canım üzülüyosun seni anlıyorum çünkü insan anneliği o kadar arzu ediyor ki 1 aylık bir denemede bile olmayınca çok kötü oluyor kendim için diyorum bende öyle oldu.. ama 1.yıl 3 ay oldu hala bişey yok :çok üzgünüm: ama ne yapaılım Allahın takdiri demekki zamanı var diyoruz sende sabret inşallah birgün bizde anne oluruz Allah isteyen her kese nasip etsin inşallah:teselli:

X