hiç komik değil....eminim sizde ilk deneme aylarınız sonucunda arkadaşımız gibi üzüntü ve moral bozukluğu yaşamışsınızdır.
canım 2 ay uğraştın ve hamile kalmanın zor olduğuna mı kanaat getirdin
ben 6 yıldır uğraşıyorum senin tezine göre hamile kalmam imkansız lütfen biraz sabredin ve sizden çok daha zor durumda olanların varlığı düşünün
amin canım.......................................kızlar ben sabırla 8. yılda hamile oldum. tabii ogünleri yaşamak zordu. olucağını bilseydim kendimi bu kadar üzmezdim. en son sanki herkezin bebeği olur benim olmaz diye kendimi şartladım . tedavi gördüm hiç bir olmama olasılığı yok. kafadan atmak gerekmiş. dr dr gezdiğim günleremi yanayım harcadığım paralaramı. en sonunda canıma tak dedi dr agitmeyi bıraktım herşeyden vazgeçtim. normal hayatımı sürdürürken günüm gectide geçti benim olmaz ya...... test yaptım aman allhım iki çizgi onada inanmadım. tedavi görürken herşeyi çok araştırıyordum . rahimde ur varsa iki çizgi çıkarmış doğruluğunu tam bilemiyorum bunun telaşlanmayın. hah şimdi de rahimde ur dedim dr gittim ultrasonda 7 haftalık gebe cıktım.allahıma şükür ettim . rabbim ne zaman vericekse zamanını o bilir. bir ogluum oldu şimdi 8 yaşında 5 yıl sonrada bir kızım oldu şimdi 3 yaşında.insanoğluyuz unutuyoruz yaşadıklarımızı işte. evimizin çocuk gürültüsünden bazen nerelere kaçayım diyesim geliyo. bazen kafa dinlemek istiyorum. ama çocuklarımı çok seviyorum. rabbim onları bize hediye etti. acılarını göstermesin . rabbim isteyenlere en güzelinden versin. ama ne olur sabırla bekleyin. yılmayın. sevgilerimle...
komik olsun diye o ikonu oraya koymadım ya da moral bozmak için değil asla ,bunun sebebi bu sürenin erken olduğunu ve isteyince hemen olmadığını belirtmek içindi,benimle ilgili duruma gelince ilk aylarda olmayacağını ben zaten kabullenmiştim uzun zaman korunduktan sonra hemen hamile kalacağımı beklemiyordum , kendimi hazırlamıştım ,bekleme sürem 6 aydı,olmayınca doktora gittim,şu an yine sabırla bekliyorum,benim niyetim kimsenin durumuyla dalga geçmek ya da kırıcı olmak değil çünkü bu durumun üzüntüsünü en çok yaşayanlardan biride benim,önyargılı davranmak size hiç yakışmıyor...
hiç hoş bir cümle değil.lütfen arkadaşlar cümlelerimizi biraz seçerek belirtelim.burda söz konusu morali bozuk yardım bekleyen bir arkadaşımız...
bu forumun amacı üzüntülerimizi seviçlerimi paylaşmaktır dalga geçmek değil....yasakkelime
kısa bir süre olabilir ama genede biz annelik duygusunu yaşamak isteyenler için her ay üzücü olabiliyor...
hiç hoş bir cümle değil.lütfen arkadaşlar cümlelerimizi biraz seçerek belirtelim.burda söz konusu morali bozuk yardım bekleyen bir arkadaşımız...
bu forumun amacı üzüntülerimizi seviçlerimi paylaşmaktır dalga geçmek değil....yasakkelime
kısa bir süre olabilir ama genede biz annelik duygusunu yaşamak isteyenler için her ay üzücü olabiliyor...
sudenazcim ama arkadasinda haklilik payi var bence daha cok yeni ondan dahada zor durumda olanlari düsünmesi gerek bence bende daha 5 aydir deniyorum ama hep kendimden kötülerinide düsünüyorum ALLAHim onlara bol sabir versin diyorum arkadasimiz deneyeli daha 2 ay olmuso nekadar bir süreki nerdeyse 7 yildir deneyenler var bence arkadas oturup haline sükretmeliki daha yolun basinda diye
TABİKİ ÖYLE YANİ UZUN ZAMANDIR OLMAYANLAR İÇİN BEN SANKİ KENDİMMİŞİM GİBİ ÜZÜLÜYORUM...ONLARA DAHA ÇOK DESTEK ÇIKMAK LAZIM...BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ŞUKİ..;;; HER NE OLURSA OLSUN 1 AY 2 AY 5 AY HERNEYSE FARKETMEZ...DEMEKKİ ARKADAŞ TAKILMIŞ ÜZÜLMÜŞ MORAL BULMAK İÇİN BURAYA DİLE GETİRMİŞ SIKINTISINI...ŞİMDİ KALKIPTA YANİ BU ŞEKİLDE YORUM YAPILMASINI YANLIŞ BULDUM SADECE....AYRICA UZUN ZAMANDIR OLMAYANLAR ZATEN BİLİYOLARDIR ARTIK NEDENİNİ GİTMİŞLERDİR DOKTORLARINA DAHA SAKİNLERDİR AMA BU ARKADAŞ DAHA YENİ BELLİKİ TEDİRGİN OLUYOR...TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN DAHA İYİ YARDIMCI OLABİLİRLER ASLINDA...BEN ÜZÜLDÜM SADECE O KADAR....:içelim: