Hamile kalmak neden bu kadar zor?

E

elasena

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar,

ya iki aydir ugrasiyorum hamile olmaya ama bir türlü olmuyor, ne yapmam gerekiyor anlamadim. Tam yumurtlama gününe denk getiriyorum ama olmuyor...
Ne yapmam gerekiyor cabuk hamile kalmam icin? Eskiden hamile kalmak dünyanin en kolay isi sanirdim ama degilmis malesef....

Yardimlariniza ihtiyacim var

Ben De Kolay Sanirdim Canim Ben De 6 Aydir Uğraşiyorum Umarim Daha Fazla Uğraşmayiz

Merhaba arkadaslar,

ya iki aydir ugrasiyorum hamile olmaya ama bir türlü olmuyor, ne yapmam gerekiyor anlamadim. Tam yumurtlama gününe denk getiriyorum ama olmuyor...
Ne yapmam gerekiyor cabuk hamile kalmam icin? Eskiden hamile kalmak dünyanin en kolay isi sanirdim ama degilmis malesef....

canım maalesef hepımız oyle dusunuyorduk..ama yanılmısız..
benımde bu ay 8.ayım olucak..8 aydır her adet donemını umutla beklıyorum ama halen hamıle degılım..senağlama
canım sımdıden bukadar stres yapma..daha cok erken..
sana tavsıyem ılıskıden sonra hemen ayaga kalkma..bır saat kadar uzan..
belkıı bunları bılıyorsundur canım ama keske hamılelıgı hızlandırack bır formul olsa..:çok üzgünüm:
sevgıler..

Merhaba arkadaslar,

slm canım benim :1hug:üzülme öncelikle kac senelik evlisin ve daha baslamısın bekle bunun 6 ay süresi var baktın gene olmuyo bi dr gidersen testler kaptırsınız eşinle birlikte muane olursun ve inş. o zamanlara kalmaz hamiş kalırsın canım benim bu kadar stres etme bence bak ben 3 senedir ugrasoyorum vakti zamanı var herseyin işte insanoglu sabırsız canım sana bol sans diliyorum inş. birgün önce hamiş kalır ve biz eburdan müjdeyi veirirsin canıma.s.

Merhaba arkadaslar,

canım 2 ay uğraştın ve hamile kalmanın zor olduğuna mı kanaat getirdin
ben 6 yıldır uğraşıyorum senin tezine göre hamile kalmam imkansız lütfen biraz sabredin ve sizden çok daha zor durumda olanların varlığı düşünün

Merhaba arkadaslar,

Saka gibisin gercekten.2 aydir oldu demek, cok olmus bence hemen bi doktora git.........tatlicadiarzu

iki ay çok az bir süre.. herşey normal bile olsa hamiliek her ay için şans%25 diyor dr lar.. elinden geleni yap takdiri Allah'a bırak.. ama üüzülmen için çokk erken.. olur merak etme ve stresde yapma.. stres yaparsan olucağı varsada olmaz zaten...........

Saka gibisin gercekten.2 aydir oldu demek, cok olmus bence hemen bi doktora git.........tatlicadiarzu

hiç hoş bir cümle değil.lütfen arkadaşlar cümlelerimizi biraz seçerek belirtelim.burda söz konusu morali bozuk yardım bekleyen bir arkadaşımız...

bu forumun amacı üzüntülerimizi seviçlerimi paylaşmaktır dalga geçmek değil....yasakkelime

kısa bir süre olabilir ama genede biz annelik duygusunu yaşamak isteyenler için her ay üzücü olabiliyor...

valla neden hamile kalamıyoz anlamıyom ALLAHINtakdiri demekki zamanı var yaaa eskiler nasıl şap diye kalıyolardı kazayla oldu diyolardı demekki onlarda 1 hikmet var 1 kerede kapıyolardı heheh darısı bizim başımıza çalışacaz arkadaşlar başka çare yok heh

2 ay mı :roflol: canım burda senelerdir hamile kalamayan arkadaşlarımız var onlardan biride benim,1,5 sene oldu hala bir şey yok,sabırla bekleyeceğiz artık,herşeyin hayırlısı a.s.

Canım 2 ay çok erken bir süre .Hemen öyle kötü şeyler getirme aklına.
Gebelik süresi en az 6 ay.Biraz sabırlı ol.Sıkıntı ve stres yapma.
Bende senin gibiyim 2 aydır korunmuyodum olmadı.Doktora gitim iltihap olduğunu söyledi,
Bir haftalık ilaç tedavisi oldum Bu 3.ayım .Bakalım umarım bu ay sonuç pozitif olur.
İnsanın herzaman istediği hemen olmuyo.Bende hemen istediğim zaman olur diye düşünüyodum ama işte olmadı.
Yinede umudunu hiçbirzaman kaybetme...

Merhaba arkadaslar,

mrb hemen hamile kalmak istiyosan ilişkeden sonra poponun altına yastık koyup sabah kadar yat hiç kalkma tabi yumurtlama günlerinde yapıcaksın bu şekili hemen hamile kalırsın allahın izniyle..

2 ay mı :roflol: canım burda senelerdir hamile kalamayan arkadaşlarımız var onlardan biride benim,1,5 sene oldu hala bir şey yok,sabırla bekleyeceğiz artık,herşeyin hayırlısı a.s.

hiç komik değil....eminim sizde ilk deneme aylarınız sonucunda arkadaşımız gibi üzüntü ve moral bozukluğu yaşamışsınızdır.

bende çok kolay sanıyordum ama değilmiş 7 aydır istiyorum ama nasip olmadı.
umarım fazla beklemeyiz...

canım üzülme hemen öyle beterin beteri var
ben 4 yıllık evliyim 3,5 yıldır bebiş için çabalıyorum ama Olmuyor
en son geçen ay ilk aşılama yapıldı ama o bile tutmadı
şimdi ise ikinci aşılamaya start verdim inşallah bebişime kavuşurum bu sefer
sen en az 6ay enfazla 1 yıl kendin bi Uğraş çabala olmadı bi jinekoloğa gidersin :sm_confused:
çalışmalara devam et sen :))

Merhaba arkadaslar,

sevgili elasena, 2 aydır uğraşman eminimki sana çok uzun gelmiştir. banada öyle olmuştu bende 3. ayımda hamile kalmıştım. eminimki sen zaten herşeyi tamıtamına uyguluyosundur benim sana söyliyeceğim tek şey sadece oluruna bırak stres yapma inan bu çok önemli. her şey istediğin gibi olsun. hayırlı haberlerini bekliyorum. unutma çok uzun yıllar bekleyenlerde var. allah herkesin gönlüne göre versin.

walla hayatım ben de hamile kalmanın neden bu kadar zor olduğunu bilemiyorum... ben de senelerdir tedavideyim.... aşılama bile yaptırdım... olmayınca olmuyor.... ben de çaresizce bekliyorum...........rabbim dilerim bizide bi gün mucizeleriyle aydınlatır..... ben her ay dibe vurmaktan artık bıktım.....ama kk kızları her ay beni o karanlıktan çıkardılar... canlarım benim ... :enbuyukkk:
:eek:
ELBET BİR GÜN... BEN DE .....BİZDE.... MÜJDEYLE GELİCEZ .....

2 ay çok kısa bir zaman dr lar bile 1 ila 1,5 sene bekletiyorlar. benim dr um 1,5 senedir bekletiyor kalırsın diyor ama hamile olamadım. şimdiden stres yapma hem yaş olarak küçüksün hem daha yeni başlamışsın çalışmalara :))) çalışmaya devam...

canım keşke 2 ayda hamile kalıverseydik ne de güzel olurdu ama olmuyo işte bende 8 aydır falan uğraşıyorum 2 defa aşılama oldum ama olmuyo....ama en büyük şey inanmak ve istemek....seninde benimde isteyen herkesin de olucak ben buna inanıyorum...sadece daha zamanı gelmedi o kadar
ama bi doktor kontrolunde olursan senin için herşey daha kolay olur canıom
hayırlısı

canım daha çok erken biraz daha bekle...bende 8 aydır uğraşıyorum ama olmuyo....ama olucak...bütün mesele inanmak ve istemek bence daha zamanı gelmedi...inşallah olucak HEPİMİZİN:)))

X