hamile kalmak istiyorumm

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
Merhaba arkadaslar 5 aylik evliyim ve artik bebek sahibi olmak istiyoruz yasim 21 nasil bi yol izlemeliyiz adet gunum bu ayin 25 i bu zamanlar hamile kalma olasiligim nedir

Merhaba arkadaslar 5 aylik evliyim ve artik bebek sahibi olmak istiyoruz yasim 21 nasil bi yol izlemeliyiz adet gunum bu ayin 25 i bu zamanlar hamile kalma olasiligim nedir
meraba canım eğer herhengi bi sağlık problemin yoksa öncelikle bi kadın doğum uzmanı tarafından vitamine başlamanı öneririm bilinçli gebeliklerde böylesi daha iyi olur.yumurtlama günü içinde eğer adetlerin düzenliyse adet başlangıcından 14 gün sayılıp o ilk 5 gün yumurtlamanın yüksek olduğu söyleniyor yada evinde kendi ateşini ölçebilme imkanın varsa 1 ay içinde ateş yükselmesini en çok yaşadığın günde yumurtlama zamanın oluyomuş yada ovulasyon testleri ile de takip edebilirsin .beni,m bildiklerim bu kadar umarım rabbim sanada kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip eder

canım ayın 8-9-10-11-12-13-14 günleri gün aşırı ilişkide bulunun yani bir gün var bir gün yok ilişkiden sonrada bi süre belinin altına yastık koyup yat. ayaklarınıda bir yere sabitle. ben öle yapıyorum :) inş bebişin gelir

canım önce bir doktora görünün ön muayane testler filan. Yumurtlama günlerinden 1 hafta önce düzenli olarak çalısmalara baslarsanız tutması daha yüksek bir ihtimal ama hemen o ay olacak diye birşeyde yok umutsuzluğa kapılmadan sabırla devam yani. Benimki 5. Ayda tuttu

Bende 1 yıllık evliyim, eylülde başladık çalışmalara, bende doktora gittim, smear testi yaptı antibiyotik ve fi,til verdi 1 haftadır ilişki yasak, öncesinde 10 gün korunmadık ama tutar mı bilmiyorum, reglime de 2 gün var işte. testimin sonucu da bu hafta çıkacak, bu ay tutmasını çok isterdim ama benimde bir dahaki aya kalacak diye doğuyor içime.

Canik ad et gunum gecen ay 18 inde geldi ben yanlis hesaplamisim smdi eminim 18 inde oldum ve suandada karnim agriyor adet olucam bitince sayicam 14. Gun dediginiz gbi yapicam insallah gelir bebis yaa :)
İnşallah ikimizde bu ay bebiş haberimizi alırız:)

Yaa cok heycanlaniyorum korkuyorum burda okuduklarim hep gec tutmus dha calismalara baslamadik bgun yrn adet olucam btince baslicaz ama simdiden cok heycanliyim ben

Canim ben hic gun falan hesaplamadim. 1. Yillik evliyiz, korunmasiz iliskiye girdik bi kac kez agustos ayinda simdi hamileyim. Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman grlir bebisin insallah. Ama tabi kolaylastirmanin yollarini da anlatmis kizlar :) Allah im herkese nasip etsin insallah.

cnm muhakkak gebelik düşünmeden folik asit başla derim ztn gebeliğin 3. ayına kadar doktor sana verecek bu arada adetim düzenliyese adetin 1. günnden itibaren 10. ve 14. günü arası yumurtlama zamanıdır inş kalırsın bnde bu ay umutluyum rabbim isteyen herkese versin

Canik ad et gunum gecen ay 18 inde geldi ben yanlis hesaplamisim smdi eminim 18 inde oldum ve suandada karnim agriyor adet olucam bitince sayicam 14. Gun dediginiz gbi yapicam insallah gelir bebis yaa :)
adaet gununden ıtıbaren say ve o gunlerde ılıskıye gırmeye dıkkat ett ,sabah saatlerınde ılıskı daha faydalı olarak bıılıyorum ,gereklı bılgılerı netten alabılırsın burada cok detaya gıremıyorum anladın sen onu :)ılıskıden sonra bacaklarını dik ve yarım saat bekle kesınlıkle hemen duş alma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…