- 16 Eylül 2024
- 882
- 644
- 34
- Konu Sahibi betusss343
Merhaba bebisinizi tebrik ediyorum öncelikle, saglikli hamilelik dilerimAyy inşallah inşallah hamilesindir canım forumlarda hep okudum regl görmeden hamile kaldım vs yazan olmuştu hadi bee dedim başıma geldi çook şükür bin şükürrr amin inşallah Allah razı olsun inşallah rahat bir hamilelik geçiririm sen de bu ay bu haberle müjdelen Rabbim duy sesimizi
Bende yeni düşük yaptim 13 haftalikti. Düşük evde oldu. Hastaneye gittigimde her ihtimale karsi kürtaj ile temizlediler. Kürtajdan sonra asagi yukari 10 gün kanamam sürdü. Henüz 1 ay olmadi düşük yapali. Regl de olmadim haliyle. Dr iliski serbest ama 5 6 ay korun dedi. Neye dayandi inan bilmiyorum 5 6 ay cok uzun bir zman, ki onceki drum 3 ay korunabilirsin demisti. Ama genel konusuyorlar bana özel bir sey degil söyledikleri şeyler bunu biliyorum.
Sizin bebeginiz kac haftalikti düşük oldugunda ? Birde sonrasinda hic regl olmadan direkt hamile kaldiniz okudugum kadariyla su an hersey yolunda mi. Acikcasi bende böyle olsa diye dua ediyorum. İnşallah Allahım cok bekletmeden yeniden saglikla nasip eder diyorum hep. Hamile oldugunuzu nasil anladiniz birde