- 29 Ağustos 2018
- 4.249
- 4.211
- 133
hayal oldu bnce bn hic olmayacak dualar ediyorum. nasipCanım ne oldu hamilelik senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayal oldu bnce bn hic olmayacak dualar ediyorum. nasipCanım ne oldu hamilelik senin?
Hiç olmayacak deme negatif enerji çekme tatlım ya hayırlısı diyelim soğan kürü denedin mi ?hayal oldu bnce bn hic olmayacak dualar ediyorum. nasip
iciyorum 3 4 gundur acikcasi icimde hic umut kalmadi tup bebekle belki olur onada para lazim. nasip hersey ama zorHiç olmayacak deme negatif enerji çekme tatlım ya hayırlısı diyelim soğan kürü denedin mi ?
Canım bak umudunu yitirme ben bu ay soğan kürü yaptım ve iki yıldır benimde olmuyordu dün testvyaptim ve hamileyimiciyorum 3 4 gundur acikcasi icimde hic umut kalmadi tup bebekle belki olur onada para lazim. nasip hersey ama zor
yapiorum sirf enfeksyndan suphe ettigim icin ve adet duzenliomus bu yuzden ama bn sabah yapiorum ac karnina o yaptigimi sabah aksam iciyorum 6.gun sanirim bugun kac gun iccem bilmiyorum nasip herkezde olmuyo iste, cok sewindim senin adina rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin saglikli hayirli hamilelik kolay dogum nasip etsin ne guzl bi haber verdinCanım bak umudunu yitirme ben bu ay soğan kürü yaptım ve iki yıldır benimde olmuyordu dün testvyaptim ve hamileyimbence istikrarlı ol ve kürü yap..
Amin canım daha çok yeni bakalımyapiorum sirf enfeksyndan suphe ettigim icin ve adet duzenliomus bu yuzden ama bn sabah yapiorum ac karnina o yaptigimi sabah aksam iciyorum 6.gun sanirim bugun kac gun iccem bilmiyorum nasip herkezde olmuyo iste, cok sewindim senin adina rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin saglikli hayirli hamilelik kolay dogum nasip etsin ne guzl bi haber verdin![]()
Rabbim yazdıysa el getirir sel getirir yel getirir yazmadıysa el götürür sel götürür yel götürür. Ümitsizlik ne demek? Umut hep var. Arkadaşımın kuzeni 10 sene çocuğu olmadı tüp bebek sayesinde yatarak riskli bir gebelikle evladı oldu. Asıl güzel olanı evladı 4 yaşına girdiğinde yine hamile olduğunu öğrendi doğal yolla şimdi 7 aylık hamile. Yani sen olacağına inan kuzum her zaman.iciyorum 3 4 gundur acikcasi icimde hic umut kalmadi tup bebekle belki olur onada para lazim. nasip hersey ama zor
biseyler koptu inan utaniorum onca yil bkleyen insanlar oldugunu bildigim ve bu halde olduguma amalarim cok umudumu yitirdim ne yaparsam ya yanlis yapiorum ya baskalarimda olup bnde olmuo ha olan herkeze kndimmis gibi sewiniyorum ama iste icimde bazi seyler azaldi bugun karamsar hayatimdan kopup biraktigim azalttigin herseyi yeniden döndum kitap okumak hayati yasamak vs gibi duzeltiyim artik toplayim kndimi dedim ama cocuk konusunda icim artik cok bos dolarmi bilmiyorum. ts ederim allah razi olsun sizden umut vermeye calistiginiz icin.Rabbim yazdıysa el getirir sel getirir yel getirir yazmadıysa el götürür sel götürür yel götürür. Ümitsizlik ne demek? Umut hep var. Arkadaşımın kuzeni 10 sene çocuğu olmadı tüp bebek sayesinde yatarak riskli bir gebelikle evladı oldu. Asıl güzel olanı evladı 4 yaşına girdiğinde yine hamile olduğunu öğrendi doğal yolla şimdi 7 aylık hamile. Yani sen olacağına inan kuzum her zaman.
Bitanem ben 39 yasima giricem bu ay sonu. 7 yillik bir iliskinin ardindan 3 aydir evliyiz amh 0.59 fsh 10.78 esimde varikosel var bak buna ragmen umudumu kaybetmiyorum. Biz elimizden geleni yapicaz gerisi takdir-i ilahi. Bu ay soyle bisey okudum yumurtlama gununde iliskiden sonra yuzustu yatip sag dizini yukari gogse dogru cekerek uzanmayi denermisin kuzum? Bi 10-15 dk oyle bekle bende denicem bakalim insallah tutarbiseyler koptu inan utaniorum onca yil bkleyen insanlar oldugunu bildigim ve bu halde olduguma amalarim cok umudumu yitirdim ne yaparsam ya yanlis yapiorum ya baskalarimda olup bnde olmuo ha olan herkeze kndimmis gibi sewiniyorum ama iste icimde bazi seyler azaldi bugun karamsar hayatimdan kopup biraktigim azalttigin herseyi yeniden döndum kitap okumak hayati yasamak vs gibi duzeltiyim artik toplayim kndimi dedim ama cocuk konusunda icim artik cok bos dolarmi bilmiyorum. ts ederim allah razi olsun sizden umut vermeye calistiginiz icin.
umarim rabbim tez zmanda hayirli saglikli evlat nasip eder ve herseyin yoluna girer ablacim ve bn denedim onuda abla denemedigim sey kalmadi bnm ne yazikki buyuzden saldim ya zatenBitanem ben 39 yasima giricem bu ay sonu. 7 yillik bir iliskinin ardindan 3 aydir evliyiz amh 0.59 fsh 10.78 esimde varikosel var bak buna ragmen umudumu kaybetmiyorum. Biz elimizden geleni yapicaz gerisi takdir-i ilahi. Bu ay soyle bisey okudum yumurtlama gununde iliskiden sonra yuzustu yatip sag dizini yukari gogse dogru cekerek uzanmayi denermisin kuzum? Bi 10-15 dk oyle bekle bende denicem bakalim insallah tutar
Hic ummadigin anda gelecek bebegin Allah im insallah sana nasip etsin mutlaka benimle paylas olur mu dualarim seninle ve tum isteyenle Meryem suresi oku gozunde bebegin olmus gibi canlandir gece uyurken gun asiri degerlendirin bi ugras bul onunla oyalan bol sebze meyve Badem ceviz insallah zamanini bekliyodurumarim rabbim tez zmanda hayirli saglikli evlat nasip eder ve herseyin yoluna girer ablacim ve bn denedim onuda abla denemedigim sey kalmadi bnm ne yazikki buyuzden saldim ya zaten
yaptim abla meryem suresi meryem otu onuda denedim 1700 fatiha okudum nasip iste rabbim bilir hayirli zmnini ugras bulmaya calisiom iste kndimce bu ara kitaplara sardim ii hissettirio nasip olursa yazarim sende hber ver rabbim her kezin gonlune gore nasip etsin.Hic ummadigin anda gelecek bebegin Allah im insallah sana nasip etsin mutlaka benimle paylas olur mu dualarim seninle ve tum isteyenle Meryem suresi oku gozunde bebegin olmus gibi canlandir gece uyurken gun asiri degerlendirin bi ugras bul onunla oyalan bol sebze meyve Badem ceviz insallah zamanini bekliyodur ❤
Kactane sert kahve yiycekEvet ilişkiden1,5-2 saat önce esine sert kahve ve bitter çikolata yedir ilişkiden sonra bi 5 dk filan kalcana yastık koy sonra yüzüstü dön bi bacağını karnına cekip öyle uyu ilisk olan her gün dene boyle inşallah vesile olur
Canım on beş gün kullanmalısın. Ama olsun inan olacğına belli olmaz nasip işte bak ben bu başlığı actigimda çaresizlikten oyalanmak için açmıştım ama hiç umudum kaybetmedim nasip oldu şükürBende hamile kalmak istiyorum kizlar yardim edin lutgen 10 gun falan sogn kuru kullandim bnce bu ay yine yok
Canım benim bak senin bebeğin olcak hiç sıkma canını sadece zamanını bekliyor demekki sen normal hayatina bak. Ben var ya o kadar takmıştım ki kafama yumurtlama gününden önce evi temizliodum hamile kalırsam o ay iş yapamam falan diye ama işte öyle takmamak lazım bebek olsun diye yapmadigin yada yaptığın ne varsa takma ve yap. İnan bakkkk ben bosverdim ve oylelikle oldu. Birde bol dua tabikiiyaptim abla meryem suresi meryem otu onuda denedim 1700 fatiha okudum nasip iste rabbim bilir hayirli zmnini ugras bulmaya calisiom iste kndimce bu ara kitaplara sardim ii hissettirio nasip olursa yazarim sende hber ver rabbim her kezin gonlune gore nasip etsin.![]()
sogan suyunu yapiorum hala son 4 gun kaldi belkide pes etmem unutmami takmamami saglar ne biliyim herkezin nasibi herkezin zamani var elbet napalim. ts ederim cnm saolCanım benim bak senin bebeğin olcak hiç sıkma canını sadece zamanını bekliyor demekki sen normal hayatina bak. Ben var ya o kadar takmıştım ki kafama yumurtlama gününden önce evi temizliodum hamile kalırsam o ay iş yapamam falan diye ama işte öyle takmamak lazım bebek olsun diye yapmadigin yada yaptığın ne varsa takma ve yap. İnan bakkkk ben bosverdim ve oylelikle oldu. Birde bol dua tabikii
Soğannkürünü de eksikiz yap üşenme kuzum hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum![]()
Az kalmış. Senin için dua edeceğimsogan suyunu yapiorum hala son 4 gun kaldi belkide pes etmem unutmami takmamami saglar ne biliyim herkezin nasibi herkezin zamani var elbet napalim. ts ederim cnm saol
ts ederm bnde hepimiz icin dua ediorum rabbim kalbinden razi olsun saol cnm solemen bile mutlu ettiAz kalmış. Senin için dua edeceğim![]()