• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLE KALMAK İSTİYORUMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim rahim ters degil ama ortasi basik kalp gibiymis yüzüstü uzanmayı gerçekten çok duydum ve denediğim ilk ay kaldim demek ki gerçekten etkili 😊 teşekkür ederim bu arada
Evet benimde öyle oldu inşallah başka arkadaşlarımıza da sebep olur 😊 rica ederim

Benim rahim ters degil ama ortasi basik kalp gibiymis yüzüstü uzanmayı gerçekten çok duydum ve denediğim ilk ay kaldim demek ki gerçekten etkili 😊 teşekkür ederim bu arada
Canım bahsettiğin ilişki bittiği an hemen yüz üstü dönmek mi ? Benim de hafif basıkmışta rahmim. Epeydir deniyorum kürtajdan beri olmadı bir buçuk senedir. Pco var ama yumurtlamam var. Femara kullandım bu ay. Bu dediğini de denemek istiyorum da ayrıntı soruyorum o yüzden.

Canım bahsettiğin ilişki bittiği an hemen yüz üstü dönmek mi ? Benim de hafif basıkmışta rahmim. Epeydir deniyorum kürtajdan beri olmadı bir buçuk senedir. Pco var ama yumurtlamam var. Femara kullandım bu ay. Bu dediğini de denemek istiyorum da ayrıntı soruyorum o yüzden.
Evet ilişkiden1,5-2 saat önce esine sert kahve ve bitter çikolata yedir ilişkiden sonra bi 5 dk filan kalcana yastık koy sonra yüzüstü dön bi bacağını karnına cekip öyle uyu ilisk olan her gün dene boyle inşallah vesile olur

Merhabalar ben 2 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum doktora gittim eşimde de bende de hiç sıkıntı yok ama bir türlü olmuyor belime yakı yapıştırdım bel de boşluk yada sogukluk varsa iyi geliyor diye duydum bu şekilde hamile kalan var mı acaba ??? Yardım ederseniz sevinirim :KK200:
Annem de yaptirmis sanirim gencliginde.4 senenin sonunda ben dogmusum.Sizinde olur insaAllah.Stres etkiliyo once olumsuz dusunmeyin.

Bende 2 senedir deniyordum, bir boş gebeliğim birde kist patlamasından ameliyatım var. Arkasına kistlerde tekrar etti. Rahmimde kalp şeklindeymiş öyle demişti doktor. Ne denesem ne yapsam olmadı. Tıbbı geçtim koca karı usullerini bile bitirdim. En son eşimde sorun yok biliyorduk ama araştırırken demir ve d vitamininin erkekteki önemini gördüm. Kan vermişti zamanında düsüktü biraz bi d vitamini hapı kullandı. Bu ayda bayağı salladık. Ne pozisyon ne düzenli ilişki artık yoruldum dedim. Olmasın dedim hatta o derece. Güzel bir şok yaşadık, insallah devamıda sağlıkla gelir... Yani diyeceğim şu, ne rahim şekli ne başka bişey. En önemlisi temel vitamin değerleri ve beyin rahatlığı. Bıraktığın an sağlığından da eminsen oluyor...

Merhabalar ben 2 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum doktora gittim eşimde de bende de hiç sıkıntı yok ama bir türlü olmuyor belime yakı yapıştırdım bel de boşluk yada sogukluk varsa iyi geliyor diye duydum bu şekilde hamile kalan var mı acaba ??? Yardım ederseniz sevinirim :KK200:
Bnde en son adetten sonra yakı yapmistim bkliyorum hala insallah işe yarar🤲

Merhaba canım Ilgın için teşekkür ediyorum eşim keçiboynuzu özü kullanıyor şuan kahveyi denememistim ama benim rahimim duruşu tersmis doktor gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum hiç sadece bekliyorum bu umut 😇🙏
Canm o konida tees veya duz rahimliler cark etmezsizin yumurtlama ve catlama gunlerini degerle dirdikleri gunler yuz ustu sekilde ya yatacaksiniz bir ayaginizi cekip yada bir ayaginizi cekip yuz ustu yatar pozisyonda iliski olsun diyorlar 10 15 dk beklemen yeterli imis

zaten dediğim yüzüstü pozisyonu rahmi ters olanlarda etkili daha çok normal sırtüstü pozisyonda rahmi ters olanlar zor kalırmış ama yüzüstü pozisyonuyla kolay olurmus bu ay ki tüm ilişkilerinde dene dedigimi bende 5 aydir istiyodum olmadi bu ay yüzüstü pozisyonu denedim hamileyim suan 😊
Benim de ters, 2. hamileligimde 1 gun ters 1 gun sırt ustu olarak denemistim ilk denemede hamile kaldım hangisinde tuttu bilmiyorum🙈 2 kaybim var maalesef, tekrar deneyeceğim zaman hep ters mi denesem acaba, bu aralar hep bunu düşünüyorum 🙄

Benim de ters, 2. hamileligimde 1 gun ters 1 gun sırt ustu olarak denemistim ilk denemede hamile kaldım hangisinde tuttu bilmiyorum🙈 2 kaybim var maalesef, tekrar deneyeceğim zaman hep ters mi denesem acaba, bu aralar hep bunu düşünüyorum 🙄
Hep ters dene bi ay da oyle dene 😊

Rahim durusu ters ise iliskiden sonra sirtustu degil yuzustu uzan bekle bi yerde okumustum işe yariyormus
Merhaba canım Ilgın için teşekkür ediyorum eşim keçiboynuzu özü kullanıyor şuan kahveyi denememistim ama benim rahimim duruşu tersmis doktor gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum hiç sadece bekliyorum bu umut 😇🙏

Rahim durusu ters ise iliskiden sonra sirtustu degil yuzustu uzan bekle bi yerde okumustum işe yariyormus
Baya zaman geçmiş yumurtlama testi denemiştim ama bu ay soğan kürü yaptım şuan adetime 7 gün var ama sol kasığımda aşırı batma var sırt üstü uzandigimda da bel ağrım var akintıda mevcut ama kürden mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum..

Off bende hamile kalmak istiyorum 😢

Back
X