Gebeliğe Hazırlık HAMİLE KALMAK İSTİYORUMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

P212

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
37
38
18
Merhabalar ben 2 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum doktora gittim eşimde de bende de hiç sıkıntı yok ama bir türlü olmuyor belime yakı yapıştırdım bel de boşluk yada sogukluk varsa iyi geliyor diye duydum bu şekilde hamile kalan var mı acaba ??? Yardım ederseniz sevinirim

Yakiyi bilmiyom ama bizdede
sorun yoktu olmuyordu soğan kürü yaptım hamileyim

Yakiyi bilmiyom ama bizdede
sorun yoktu olmuyordu soğan kürü yaptım hamileyim
Merhaba canım şuan adetim biteli 3 gün oldu sence başlamak için uygun bir gün mü benimde aklımda ? Nasıl uyguladin acaba bilgilendirir misin beni şimdiden teşekkürler

Bende iki yıllık evliyim. İki düşüğüm var. İlk gebeliğimi evliliğimin birinci yıl dönümünde öğrendim. O ay belime yakı atmıştım. Adetimin birinci gününden saymaya başladım 13veya 14. gün yakı attım. Onun etkisi mi bilmiyorum o ay hamile kaldım.

Merhaba canım şuan adetim biteli 3 gün oldu sence başlamak için uygun bir gün mü benimde aklımda ? Nasıl uyguladin acaba bilgilendirir misin beni şimdiden teşekkürler
Rica ederim canım bende adetim bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak içtim bir orta boy kahverengi dışı içi beyaz olan soğanı dörde bölüp kaynayan 2bardak suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu n sonra ne sıcak ne soğuk
Ilık içiyorsun sabah akşam 15 gün sonrası adet olmadım

Anladım şuan hemen basliyorum, Allah'ın izniyle olur inşallah.. teşekkür ederim tekrardan Allah bebisine sağlıklla kavusmayi nasip etsin

Anladım şuan hemen basliyorum, Allah'ın izniyle olur inşallah.. teşekkür ederim tekrardan Allah bebisine sağlıklla kavusmayi nasip etsin
Allah razı olsun canım başla inşallah en kısa zamanda çocuğunu kucağına almayı nasip etsin Allah

Canım merhaba sana tavsiyem eşine keçi boynuzu özü kullandirman her iliski oncesi sert kahve ve bitter çikolata yemesi seninde her iliski sonrası yüzüstü uzanip bi ayagini karnına çekerek uyuman..en hayirli zamanda nasip olur inşallah

Merhaba canım Ilgın için teşekkür ediyorum eşim keçiboynuzu özü kullanıyor şuan kahveyi denememistim ama benim rahimim duruşu tersmis doktor gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum hiç sadece bekliyorum bu umut

Anladim canım dusuklerin için çok üzüldüm Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah en yakın zamanda

zaten dediğim yüzüstü pozisyonu rahmi ters olanlarda etkili daha çok normal sırtüstü pozisyonda rahmi ters olanlar zor kalırmış ama yüzüstü pozisyonuyla kolay olurmus bu ay ki tüm ilişkilerinde dene dedigimi bende 5 aydir istiyodum olmadi bu ay yüzüstü pozisyonu denedim hamileyim suan

Hadi bakalım ay bana umut oldunuz.. teşekkür ederim içim ferahladi vallahi

Çok garip ama bende bu yüzüstü uzanmayi denedim hamile kaldım acaba bizde rahim tersligi mi var bu arada hayırlı olsun

Hadi bakalım ay bana umut oldunuz.. teşekkür ederim içim ferahladi vallahi
Umutsuz olma Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur oyle düşün ve dedigimi dene nasibin nerden geleceği belli olmaz bi baktin olmus

Çok garip ama bende bu yüzüstü uzanmayi denedim hamile kaldım acaba bizde rahim tersligi mi var bu arada hayırlı olsun
Benim rahim ters degil ama ortasi basik kalp gibiymis yüzüstü uzanmayı gerçekten çok duydum ve denediğim ilk ay kaldim demek ki gerçekten etkili teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…