Yakiyi bilmiyom ama bizdedeMerhabalar ben 2 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum doktora gittim eşimde de bende de hiç sıkıntı yok ama bir türlü olmuyor belime yakı yapıştırdım bel de boşluk yada sogukluk varsa iyi geliyor diye duydum bu şekilde hamile kalan var mı acaba ??? Yardım ederseniz sevinirim
Merhaba canım şuan adetim biteli 3 gün oldu sence başlamak için uygun bir gün mü benimde aklımda ? Nasıl uyguladin acaba bilgilendirir misin beni şimdiden teşekkürlerYakiyi bilmiyom ama bizdede
sorun yoktu olmuyordu soğan kürü yaptım hamileyim
Rica ederim canım bende adetim bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak içtim bir orta boy kahverengi dışı içi beyaz olan soğanı dörde bölüp kaynayan 2bardak suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu n sonra ne sıcak ne soğukMerhaba canım şuan adetim biteli 3 gün oldu sence başlamak için uygun bir gün mü benimde aklımda ? Nasıl uyguladin acaba bilgilendirir misin beni şimdiden teşekkürler
Anladım şuan hemen basliyorum, Allah'ın izniyle olur inşallah.. teşekkür ederim tekrardan Allah bebisine sağlıklla kavusmayi nasip etsinRica ederim canım bende adetim bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak içtim bir orta boy kahverengi dışı içi beyaz olan soğanı dörde bölüp kaynayan 2bardak suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu n sonra ne sıcak ne soğuk
Ilık içiyorsun sabah akşam 15 günsonrası adet olmadım
Allah razı olsun canım başla inşallah en kısa zamanda çocuğunu kucağına almayı nasip etsin AllahAnladım şuan hemen basliyorum, Allah'ın izniyle olur inşallah.. teşekkür ederim tekrardan Allah bebisine sağlıklla kavusmayi nasip etsin
Amin hiç denememistim bakalım nasipse olur inşallahAllah razı olsun canım başla inşallah en kısa zamanda çocuğunu kucağına almayı nasip etsin Allah
3 yıl dir bı düşüğüm oldu sonra olmadıAmin hiç denememistim bakalım nasipse olur inşallahsen ne kadar süredir hamile kalmak istiyordun
Merhaba canım Ilgın için teşekkür ediyorum eşim keçiboynuzu özü kullanıyor şuan kahveyi denememistim ama benim rahimim duruşu tersmis doktor gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum hiç sadece bekliyorum bu umutCanım merhaba sana tavsiyem eşine keçi boynuzu özü kullandirman her iliski oncesi sert kahve ve bitter çikolata yemesi seninde her iliski sonrası yüzüstü uzanip bi ayagini karnına çekerek uyuman..en hayirli zamanda nasip olur inşallah
Anladım canım bakalım mevlam neyler neylerse hayır eyler diyelim...3 yıl dir bı düşüğüm oldu sonra olmadı
Aynen öyle canım herseyin hayırlısıAnladım canım bakalım mevlam neyler neylerse hayır eyler diyelim...
Anladim canım dusuklerin için çok üzüldüm Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah en yakın zamandaBende iki yıllık evliyim. İki düşüğüm var. İlk gebeliğimi evliliğimin birinci yıl dönümünde öğrendim. O ay belime yakı atmıştım. Adetimin birinci gününden saymaya başladım 13veya 14. gün yakı attım. Onun etkisi mi bilmiyorum o ay hamile kaldım.
zaten dediğim yüzüstü pozisyonu rahmi ters olanlarda etkili daha çok normal sırtüstü pozisyonda rahmi ters olanlar zor kalırmış ama yüzüstü pozisyonuyla kolay olurmus bu ay ki tüm ilişkilerinde dene dedigimi bende 5 aydir istiyodum olmadi bu ay yüzüstü pozisyonu denedim hamileyim suanMerhaba canım Ilgın için teşekkür ediyorum eşim keçiboynuzu özü kullanıyor şuan kahveyi denememistim ama benim rahimim duruşu tersmis doktor gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum hiç sadece bekliyorum bu umut
Hadi bakalım ay bana umut oldunuz.. teşekkür ederim içim ferahladi vallahizaten dediğim yüzüstü pozisyonu rahmi ters olanlarda etkili daha çok normal sırtüstü pozisyonda rahmi ters olanlar zor kalırmış ama yüzüstü pozisyonuyla kolay olurmus bu ay ki tüm ilişkilerinde dene dedigimi bende 5 aydir istiyodum olmadi bu ay yüzüstü pozisyonu denedim hamileyim suan
Çok garip ama bende bu yüzüstü uzanmayi denedim hamile kaldım acaba bizde rahim tersligi mi var bu arada hayırlı olsunzaten dediğim yüzüstü pozisyonu rahmi ters olanlarda etkili daha çok normal sırtüstü pozisyonda rahmi ters olanlar zor kalırmış ama yüzüstü pozisyonuyla kolay olurmus bu ay ki tüm ilişkilerinde dene dedigimi bende 5 aydir istiyodum olmadi bu ay yüzüstü pozisyonu denedim hamileyim suan
Umutsuz olma Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur oyle düşün ve dedigimi dene nasibin nerden geleceği belli olmaz bi baktin olmusHadi bakalım ay bana umut oldunuz.. teşekkür ederim içim ferahladi vallahi
Benim rahim ters degil ama ortasi basik kalp gibiymis yüzüstü uzanmayı gerçekten çok duydum ve denediğim ilk ay kaldim demek ki gerçekten etkiliÇok garip ama bende bu yüzüstü uzanmayi denedim hamile kaldım acaba bizde rahim tersligi mi var bu arada hayırlı olsun
Evet sigarayı birakmam lazım birde inşallahUmutsuz olma Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur oyle düşün ve dedigimi dene nasibin nerden geleceği belli olmaz bi baktin olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?