How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile kalmak istiyorum . . .

Ciceklibocek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
35
-1
16
Ankara
6 yillik evliyim 6 kez dusuk yaptim 2 senedir korunuyorum simdi yeniden hamile kalmak istiyorum uzun suredir korundugum icin hemen hamile kalip kalamayacagimi bilmiyorum cabuk hamile kalmak icin neler yapabilirim cevaplarinizi bekliyorum

6 yillik evliyim 6 kez dusuk yaptim 2 senedir korunuyorum simdi yeniden hamile kalmak istiyorum uzun suredir korundugum icin hemen hamile kalip kalamayacagimi bilmiyorum cabuk hamile kalmak icin neler yapabilirim cevaplarinizi bekliyorum

soğan kürünü dene eşinede keçi boynuzu pekmezi yedir birde yumurtlama günü fln hikaye adetin bitttikten sonra bir sonraki adetine kadar gün aşırı ilişkiye gir ilişkiden sonra hemen kalkma ve ayaklarını havaya kaldır ölece bekleyebildiğin kadar (ayaklarını bir duvardan sestek alarak kaldırabilirsin ) bekle ki spermler dışarı kaçmasın eşinde hemen geri çekilmesin ve sabah duş ala o gece ölece yat benim bildiklerim bunlar cnm çevremdekiler hep böle hamile kaldı bende deniyorum ama olmuyor kısmet işte...

yukarıdaki arkadaşlarımın dediklerine harfiyen katılıyorum... ayrıca ovulasyon testi al yumurtlayacağın günü bil ve ogünlere yoğunlaş.. çünkü yumurtan çatladığı an sadece en iyi ihtimalle 48 saat duruyor... spermler de en iyi ihtimalle 4 gün dersek hesabını sen yap..... yumurtan çatlamaya yakın yoğunlaşın eşine güç olsun diye o zamanlarda fındık-fıstık- keçi boynuzu falan

ben ilk denememde hamiş kalmıştım... bir de
yatakta az hareket
eşin üstte
senin belinde minder
kendini kasmama
POZİTİF DÜŞÜNCE

Back