hamile kalmak istiyorum

dr sürekli gittiğim halde bu ay için hamile kalman gerekyor dedi dr.eşimin spervizyon testi olması gerekiyor dedi.eşim testi yaptı normal anlamıyorum anormal olan ne neden olmuyor .dr 1 ay bekleyelim dedi bekliyorum bakalım ne olacak allahım herkese yardımcı olsun

haziran ayına girdim ve hala hamile kalamadım.bu ay yine dr gittim klomen hapı verdi günde 2 defa 5 gün süreyle işçtim sonra kontrole gittiğimde büyümüş olan yumurtayı bulmadı ve çatlamış olabilir dedi bu nasıl bir iş anlmadım zaten bana çatlama gününü söyleyecekti dr değiştirmeyi düşünüyorum gidip gelmekten başka bişey olmuyor.net üzerinde bir program var çatlama günün hesaplıyor onu indirdim ve günleri kaydettim şimdi kendi kendime hesaplıyorum .canım çok sıkılıyor bu duruma dr hiç bir şeyin yok diyor eşiminde yok ozman neden olmuyor !!!!!!!!!!!

cnm bnm bak sen sürekli kafanı bebek olsun diye meşgul ediyorsun bu sana zarar veriyor aslında psikolojin etkilniyor.sen bi kafanı dağıt hayırlısı buymuş de zamanı var demekki de kafan rahatlayınca hemen hamile kalırsın inşallah.bak ben de kalmıştım ama gelişmedi ve kürtaj oldum demekki hamile kalmak diil önemli olan.hayırlısıyla kalırsın inşallah

Back
X