Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kaç gündür moralim sıfır, sekiz gün geçti 2.günü ve 5. günü test yaptım negatif ama hala gelmedi adetim.büyük ihtimalle psikolojik ya da ... inşallah artık çarşamba onuncu gün kanda baktıracağım. iki günü geçipte ya da adeti hiç geçmeden çıkanlarınki nasıl oluyor bende onu anlamıyorum sekiz gün geçti tık yok, allahım hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar ne olur güzel haberler alayım. rabbim isteyen herkese nasip etsin

ya kafana takıyosunda ondan.bak mesela karnım ağrımaya başladı şimdi hasta olucam biliyorum ama acaba hamilemiyim diye düşününce ağrım geçiyo...
üzme kendini böyle böyle bebişimiz olmicak...
bi akışına bırak olursa tabiki sevinicez ama yoksa taktir yani allah bilir ne zaman vereceğini takma sen kafana...
bi serbest bırak kendini test yapıp durma çarşamba gitceez işte.bak böyle yapınca önümüzdeki ayın yumurtlama döneminide zorlaştırıyosun günün geçmiş hesap yaparken zorlanırsınn...
bırak hayatım bi rahat ol git yeşil çay iç oyun oyna.

ben öğlen belki kaçarım kan vermeye.
dayanamicam yoksa yok hasta olayım bari..

bence acele etme bende cumartesi yaptım aynı şeyi hemen gidip eczaneye test alıp hemen yaptım negatif, bir daha da o moral bozukluğuyla yapmadım. bakalım beklemek en iyisi gelmezse yaptır bence sende canım yoksa çok büyük hayalkırıklığı oluyor anlatamam allah isteyen herkese o ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin ben tek çizgilerden sıkıldım artık yaf :KK43:

ben o testlerden almıyorum hiç.kesin çözüm kan testi direk :)
ama şimdi gitmezsem dahada geciktiririm reglimi hayatım.seni ekmiş olucam ama bekleyemiyorum yani.
on gün geçerse böyle böyle kötü olur.
geçen ay tahlili yaptırdım sonucu öğrendiğim anda pıt hasta oldum dedim bu kadar olur yani.

ben hayalkırıklığına uğrama diye dedim canım benim yoksa git tabi, bende kan için ay başını bekliyorum yoksa bende beklemem valla dayanamıyorum artık

walla kredi kartından çektiriyorum cırt...
kız soruyo kaç gün geçti 2 abla gelme bikaç gün bekle diyo yok diyorum bak sen belki tutar.
idrar testinde daha çok hayal kırıklığı oluyo bende...
tuvallette bekleyip öyle tek çizgi görünce insanın dünyası başına yıkılıyo..en azından burda karşında bi muhatap var.kıza diyom varmı?yok diyo tü allah seni kahretmesin bi ayda hayırlı bi haber ver diyorum hırsımı alıyorum :)öğleden sonra görüşürüz canım yemeğe çıkıyorum..durabilirsem durucam dönüşte yazarım sana.

tamam canım bol şans inşallah hayırlı haberlerle dönersin muhakkak haber bekliyorum hadi bakalım hayırlısı olsun

canım gittim kan vermeye.
karnım ağrıyo bak şimdi sonucu alır almaz hasta olucam ahanda yazdım buraya.okursun.akşam 5 te vereceklermiş pazartesileri biraz geç çıkıyormuş sonuçlar.

canım gittim kan vermeye.
karnım ağrıyo bak şimdi sonucu alır almaz hasta olucam ahanda yazdım buraya.okursun.akşam 5 te vereceklermiş pazartesileri biraz geç çıkıyormuş sonuçlar.

meraba
canımsenin adetin geçmişmiydi
hamişlik belirtilerin varmı

evet canım adetim geçti..reglime ait tüm belirtiler var ama hamileliğe yönelik hiç bir belirtim yok..bayılırım kendimi üzmeye ehe :)
merak beni çatlatırda gittim hallettim...aslında bu ay olmasa iyi ama.çok uğraşıyoruzya malum.

kızlar benimde adet günüm dündü. ama henuz olmadım bu sabah test yaptım negatif. bundan sonra testin pozitif çıkma ihtimali yok dimi?

bukett idrar testi adet günün geçtikten sonra belli olur güzelim hiç moralini bozma allaha bol bol dua et inş. hamilesindir canım..

evettt.
sonucu aldım negatiffff.
sinir oldum tabe.aman ya bu ayda hasta olucam yani.
önümüzdeki aya inşallah.canım ben eylülden beri uğraşıyorum.doktora gittim hiç bir sorun yok aslında.kafada bitiyoya neyse.napalım.

canım benim üzme kendini ben iki yıldır uğraşıyorum,çikolata kisti var bende de umudunu yitirme benimde hiç ümidim yok ama hayırlısı diyelim artık :KK43: öyle kafada bitiyor ama ümit etmemek elde değil ki

X