Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dilacım ikinci günü idrar testi yaptım negatifti ve ilk idrar değildi belki erken yaptım diye avutuyorum kendimi bilmiyorum on güne kadar beklemek istemem bu yüzden o arada gelirse gerek kalmaz zaten gelmezse gider en sağlıklısı kan testini yaptırırım.

tabi gel birlikte gidelim, belki güzel haberler alırız :)

wallahi ben ciddiyim bak birlikte gidelim...ben kızılayda yaptırıyorum beklermisin o güne kadar?
benim yaptırdığım yerde 25 ytl
aa bu arada benim karnım ağrıyo hehe 28 inde hasta olurum diye düşünüyorum inşallah bu ayın şanslısı sen olursun.

dila sen ankara daymışsın :))) yeni farkettim şaka yaptığını sandım ben senin. ben çankaya dayım iş yerinden beş dk izin alıp kan veriyorum telefon edip öğreniyorum sonucu bende 25 ytl ye yaptırıyorum yoksa çok isterim tabi ne demek :) valla kendimi zor tutuyorum, bugün kasıklarımda ağrı var adet mi geliyor bilmiyorum allahım kafayı yiycem sanırım bu stresle adetin gelmesi zaten beklenemezde bilmiyorum şimdilik sakinleşip beklemeyi deniycem off yaff !!!

arkadaşlar bugün regl günümdü ve yine hüsran hiç gününü şaşırmıyor 23 günde bir geliyor sürekli evleneli 7.regl günüm ve ben artık hamile kalmak istiyorum doktora henüz gitmedim am gitmek istiyorum artık en azından sorun varsa bilmek istiyorum avrupa yakasındayım ve tanıdığınız ve tavsiye edebileceğiniz bayan doktor varsa lütfen cevap verin şimdiden herkese teşekkürler

arkadaşlar bugün regl günümdü ve yine hüsran hiç gününü şaşırmıyor 23 günde bir geliyor sürekli evleneli 7.regl günüm ve ben artık hamile kalmak istiyorum doktora henüz gitmedim am gitmek istiyorum artık en azından sorun varsa bilmek istiyorum avrupa yakasındayım ve tanıdığınız ve tavsiye edebileceğiniz bayan doktor varsa lütfen cevap verin şimdiden herkese teşekkürler

Canım okmeydanına gidebilirsen bi doktor tavsiye edebilirim.

süreklı test yapmaaa bence canım adetın gecıkınce yap ben 1,5 senedır evlıyım hamıle değilim ama şüphelensem adetım 7 gun gecmeden yapmam allah ne zaman uygun görürse ozaman verır ben öle düşünüyorum :ecrin_bebek:

ya naptın?
ses soluk varmı?
dedimya hayatım ben ciddiydim yani.
benim dündü reglim normalde.ama olmadım.çok ağrım vardı 4 tane ağrı kesici içtim yani bbek varsa bile düşer muhtemelen.
çarşambayı beklicem test yaptırmak için.
ama umutlanmıyoruuuuummmmmmm

yok hayır hala gelmedi,cumartesi test yaptım negatif on gün sonunda ben de çarşamba günü kan testi yaptırıcam.

kızlar benimde adet günüm dündü. ama henuz olmadım bu sabah test yaptım negatif. bundan sonra testin pozitif çıkma ihtimali yok dimi?

neden olmasınki?
sen idrar testi yapmışsın bence birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptır.idrar testinde her zaman sonuç çıkmayabiliyor.

idrar testine çok güvenmeyin arkadaşlar o 5 gün geçmeden net sonuç vermiyor.
canım çarşamba öğlen gidicem ben bir iki saat sonrada sonuç elime geçiyor.alıştılar bana her ay her ay.
inşalllaaaaahhhh ikimizde buradan güzel haberler veririz.

kızlar bende bu ay umıtlı degılım adetım bıttıkten sonra sogan kuru denedım 6 gun içtim kanama basladı yenı bıttı normalde bugunlerde yumurtlama olması lazım ama 2 kere adet oldugum için nasıl olur bılmem zaten artık cok yoruldum :KK43:

tatlım bılıyorum kı allah ne zaman nasıp ederse o zaman olacak onun için uzulmekte boşa ne yapalım kaderımız boyleymıs allah beterınden saklasın cok sukur kı bır engelımız yok kendımı hep boyle tesellı etmeye calısıom

özkaya tıp merkezi.kızılayda 25 ytl ye yapıyorlar.
kumrular sokakta canım.

X