- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 20
-
- Konu Sahibi Zelal09990
Yumurtlama doneminizi takip edin ve oyle deneyin birde belki daha etkili olur.Merhaba ben bir an önce hamile kalmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun kızlar çok istedik geçen ay 20 günde 14 kere ilişkiye girdik ama olmadı adet oldum çok sarsıldık ayın 7 sinden 7 sine oluyorum ne yapmam lazım bi soğan kürü diyorlar ya da dua diyorlar lütfen gerçekten işe yarayan öneriler verin
20 gunde 14 kez iliskiye girmenize hic gerek yok, gun asiri degerlendirebilirsiniz. Fiziksel ve mental olarak yipranmamis olursunuz. Ovulasyon testleriyle takip edebilirsiniz onumuzdeki dongunuzu. Her sey ok olsa bile hamile kalma orani %20. O yuzden stres yapmadan zamana birakinMerhaba ben bir an önce hamile kalmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun kızlar çok istedik geçen ay 20 günde 14 kere ilişkiye girdik ama olmadı adet oldum çok sarsıldık ayın 7 sinden 7 sine oluyorum ne yapmam lazım bi soğan kürü diyorlar ya da dua diyorlar lütfen gerçekten işe yarayan öneriler verin
Soğan kürü rahmi temizler Folikasit başladın mı soğan kürü yapıyorsan bırakMerhaba ben bir an önce hamile kalmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun kızlar çok istedik geçen ay 20 günde 14 kere ilişkiye girdik ama olmadı adet oldum çok sarsıldık ayın 7 sinden 7 sine oluyorum ne yapmam lazım bi soğan kürü diyorlar ya da dua diyorlar lütfen gerçekten işe yarayan öneriler verin
Merhaba, hamilelik için şuan ben soğan kürünü uyguluyorum. 6. Günümdeyim. Siz hastaneye gidip muayene oldunuz mu?Merhaba ben bir an önce hamile kalmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun kızlar çok istedik geçen ay 20 günde 14 kere ilişkiye girdik ama olmadı adet oldum çok sarsıldık ayın 7 sinden 7 sine oluyorum ne yapmam lazım bi soğan kürü diyorlar ya da dua diyorlar lütfen gerçekten işe yarayan öneriler verin
canım bu konuda yapacağın ilk şey doktora gitmek muayene ol tahlil yaptır aynı sekilde eşinde görünsün ve ona göre ilerleyin. ayrıca hergün birlikte olmak sperm kalitesi acısından iyi değil. doktor 2 ya da 3 günde bir ilişkinin sağlıklı olduğunu söyler. rabbim sağlkla nasip etsin.Merhaba ben bir an önce hamile kalmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun kızlar çok istedik geçen ay 20 günde 14 kere ilişkiye girdik ama olmadı adet oldum çok sarsıldık ayın 7 sinden 7 sine oluyorum ne yapmam lazım bi soğan kürü diyorlar ya da dua diyorlar lütfen gerçekten işe yarayan öneriler verin
Merhaba ben oldum sıkıntı yok eşimde de yok hatta kist vardı kist ameliyatı oldum daha rahat hamile kalabilirim ekim ayında oldum şuan adetim gecikti 2 gün ama adetimden 1 hafta önce ilişkiye girdik ondan dolayı adetten bi hafta önce olmaz diyorlar ama geç döllenme belki olur diye umudum yok değil tuvalete girip de o kanı görmek istemiyorum kafayı yedim artık sende anlarsınMerhaba, hamilelik için şuan ben soğan kürünü uyguluyorum. 6. Günümdeyim. Siz hastaneye gidip muayene oldunuz mu?
ben adet tarihimden bir hafta önce birliktelik yaşadım korunmasız ve içime,adet tarihimden 2 gün önce de yaşadım yine aynı şekilde şuan adetim gecikti sordugum insanlar adetten bir hafta önce hamile kalınmaz diyorlar ama araştırdım geç döllenme veya başka ihtimaller var sizin böyle bi durumunuz oldu mu hamile olma ihtimalim var mı?canım bu konuda yapacağın ilk şey doktora gitmek muayene ol tahlil yaptır aynı sekilde eşinde görünsün ve ona göre ilerleyin. ayrıca hergün birlikte olmak sperm kalitesi acısından iyi değil. doktor 2 ya da 3 günde bir ilişkinin sağlıklı olduğunu söyler. rabbim sağlkla nasip etsin.
evet eğer adete yakın yumurtlarsan gebe kalma ihtimalin var. fakat hamile kalsan bile bu kadar kısa zamanda herhangi belirti görmezsin....ben böylee birşey yaşamadım.ben adet tarihimden bir hafta önce birliktelik yaşadım korunmasız ve içime,adet tarihimden 2 gün önce de yaşadım yine aynı şekilde şuan adetim gecikti sordugum insanlar adetten bir hafta önce hamile kalınmaz diyorlar ama araştırdım geç döllenme veya başka ihtimaller var sizin böyle bi durumunuz oldu mu hamile olma ihtimalim var mı?
3 gün geciktim suan.
Kasığıma giren anlık sancı gelip gidiyor ,bel ağrısı var. göğüs hassasiyetim yok
Canım selamMerhaba ben bir an önce hamile kalmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun kızlar çok istedik geçen ay 20 günde 14 kere ilişkiye girdik ama olmadı adet oldum çok sarsıldık ayın 7 sinden 7 sine oluyorum ne yapmam lazım bi soğan kürü diyorlar ya da dua diyorlar lütfen gerçekten işe yarayan öneriler verin