- 11 Temmuz 2021
- 98
- 40
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sude korkmaz
-
1 yıldan önce hamilelik olmayışı normal kabul edilir Doktorlar bir yıldan sonra başvurun derler ..neden bu acele ?Mrblar 5 aydır evliyim ve gebelik düşünüyorum doktora gittim kaç kere muayene etti kan testi tutular bir sıkıntı çıkmadı bu ayda planlı bı sekilde ilişkiye girdik ve umutluyum adetim ayın 22 de ama şuan kan geliyor affedersiniz ara ara ama neredeyse 4 gündür var buda beni korkutuyor yine olmadı lütfen yardımcı olun
1 yıldan önce hamilelik olmayışı normal kabul edilir Doktorlar bir yıldan sonra başvurun derler ..neden bu acele ?
Orası öyle ama çevremde de 2 ay hatta 1nay bile evli olup hamile kalan var ve bende istiyorum beklemek istemiyorum1 yıldan önce hamilelik olmayışı normal kabul edilir Doktorlar bir yıldan sonra başvurun derler ..neden bu acele ?
Benim çevremde de hamile kalıp çok pişman olan var evliliği bilmeden. Sonra pişman olan .insan neden biraz evliliğe alışmak istemez tadını çıkarmak ,değişik kafalar ne diyeyim ..Orası öyle ama çevremde de 2 ay hatta 1nay bile evli olup hamile kalan var ve bende istiyorum beklemek istemiyorum
Benim çevremde de hamile kalıp çok pişman olan var evliliği bilmeden. Sonra pişman olan .insan neden biraz evliliğe alışmak istemez tadını çıkarmak ,değişik kafalar ne diyeyim ..
Ya öylede maalesef çok sabirsizim ve gerçekten çok istiyorumBebek siz isteyince değil kendi isteyince geliyor. Sabırlı olun.
Ne alaka elalemle bı olsa kendim bakacamElalem mi büyütecek sizin çocuğu?
Bu şekilde işleri daha da zorlaştırırsınız. Siz ve eşiniz muayene olduysa sorun yoksa sabredin.Ya öylede maalesef çok sabirsizim ve gerçekten çok istiyorum
Sorun yok bende buna sitem ediyorum niye olmuyor bide evliliğin başında hamilelik olmuyorsa sonra zor oluyormuşBu şekilde işleri daha da zorlaştırırsınız. Siz ve eşiniz muayene olduysa sorun yoksa sabredin.
2 yaşında bir kızım var. 4 senelik evlilikten sonra yaptım. zaman geliyor saçımı başımı yoluyorum dışarıdan çok toz pembe görünüyor ama sorumluluğu o kadar çok ki .Ya öylede maalesef çok sabirsizim ve gerçekten çok istiyorum
Eşinizde?Sorun yok bende buna sitem ediyorum niye olmuyor bide evliliğin başında hamilelik olmuyorsa sonra zor oluyormuş
Eşimde de yok bı sıkıntı sperm testi tuttu ondan sonra keçi boynuzu pekmezi içiyorEşinizde?
Allah bağışlasın kızınızı size ama hersey öyle herşeyin zorluğu var ona bakarsak2 yaşında bir kızım var. 4 senelik evlilikten sonra yaptım. zaman geliyor saçımı başımı yoluyorum dışarıdan çok toz pembe görünüyor ama sorumluluğu o kadar çok ki .
O zaman bekleyeceksiniz.Eşimde de yok bı sıkıntı sperm testi tuttu ondan sonra keçi boynuzu pekmezi içiyor
Mecbur elimde gelen bişey yokO zaman bekleyeceksiniz.
Ya peki o kanama ne acaba olabilr miyim sırtımda o kanamayla beraber çok kötü ağrıyorO zaman bekleyeceksiniz.
4 gündür geliyosa regldir.Ya peki o kanama ne acaba olabilr miyim sırtımda o kanamayla beraber çok kötü ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?