kistim varmis kucuk kucuk yumurtaliklari yavaslatanPeki problem neymiş de bu genç yaşta tedaviye gerek duyulmuş? Hormonlar normal diyorsunuz.. Bu kadar hormon yüklemeden önce doğal kürleri denediniz mi? Bu ay tedaviden sonuç alamazsanız, yumurta geliştirmek ve çatlatmak için incir + havuç kürünü araştırın isterseniz. Ama bu kürü ilaçlarla birlikte yapmayın, ikinci bir kist sahibi olursunuz
esim de bisey yokmus oda yapti testBende bir senelik evliyi ilk bende devlete gittim bişey yok dediler şimdi bir üniversite hastanesine randevu aldım eşimle gidecez eşinde bir muayene olsun canım olmadıysa
O zaman soğan kürü :) saraçoğlu hocayı takip ediyor musunuz?kistim varmis kucuk kucuk yumurtaliklari yavaslatan
bu ay olmazsa zaten diger aya deneyecem sogan.kurunu ama kustum bir defa ictimO zaman soğan kürü :) saraçoğlu hocayı takip ediyor musunuz?
Merhaba ben Saule Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.Merhaba hanımlar Ben bir senelik evliyim 20 yaşındayım hamile kalmak istiyorum ve tedavi görmüyorum doktora gittim devlet Hastanesi'nde Klomen verdi doktor Klomen kist yapmış sonra bıraktım tedaviyi özel hastaneye gittim özel de benden hormon testi yaptılar ve hepsi güzel çıktı biraz şekerim yüksek çıktı Bir de kist olduğunu söyledi doktor Klomen kist yapmış desi bana Yasmin diye ilaç verdi Bir ay kullandım sonra bıraktım Diğer ilaçlara başladım femara inofolic agnucaston adetin 16 günü progestana başladım adetin 21 günü gel dedi yumurtalıkların çatlayıp çatlamadığına bakacağız dedi ben de gideceğim benimle aynı durumda olan varsa lütfen cevap yazabilir mi ya da Hamile kalmam için önerilerde bulunabilirmi siniz rica ediyorum