- 12 Şubat 2019
- 77
- 45
- 38
- 29
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Amin canım inşallh bu ay hgs ye grcemerken ama işte insan ister istemez üzülüyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallh bu ay hgs ye grcemerken ama işte insan ister istemez üzülüyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sende gir istersen şansını dene bu sekilde hamile kalan çok insan varmşAmin canım inşallh bu ay hgs ye grcem
pazartesi bende doktoruma diyecem bakalim girmek istediğimiSende gir istersen şansını dene bu sekilde hamile kalan çok insan varmş
Tabi söyle tüplerime bakılmasinı istiyorum de doktorun seni yönlendirir zaten..Bende önümüzdeki hafta gidicem Allahın izniyle hayrlısı olsun artk çok istiyoruz rabbim isteyen herkese versin Amiiiinnnn❤pazartesi bende doktoruma diyecem bakalim girmek istediğimi
Naptn canm gttn mi doktoraTabi söyle tüplerime bakılmasinı istiyorum de doktorun seni yönlendirir zaten..Bende önümüzdeki hafta gidicem Allahın izniyle hayrlısı olsun artk çok istiyoruz rabbim isteyen herkese versin Amiiiinnnn❤
gittim canım ve tekrar yaram olduğunu öğrendim ve yakalım dedi doktor yaktirdim sonra hgs için sordum ama yapamıyoruz burda onu sadece özel hastane yapar dedi özele gideceğim onun için eşim gelince insallahNaptn canm gttn mi doktora
Anladm canm çok geçmiş olsun Allahim şifa versin bende 2 gün önce girdim bugün kendi doktoruma gösterdim sonuçlarımı çok az tıkanıklarn varmş onlar aćılmş dedi ilişki için gün verdi denicez bu ay.. bu arada ben bursada oturuyorum burada burtom diye bi yer var orda 500 tl ye anastezisiz çekildim vede öle abartılcak bi ağrı olmadı eve geldikten sonra biraz adet sancisi gbi bsy cektim o kadargittim canım ve tekrar yaram olduğunu öğrendim ve yakalım dedi doktor yaktirdim sonra hgs için sordum ama yapamıyoruz burda onu sadece özel hastane yapar dedi özele gideceğim onun için eşim gelince insallah
mrb arkadaşlar ben bebek istiyorum ama olmuyor ve doktora gitmistim rahmimde yara oldugunu ce yakılması gerektiğini soylediler ama enfeksiyonumda cıktı ve önce bunun gecmesi lazım dedi ve ilaç kullandim bugünde farkli bir doktora gittim yaram olmadığını ve enfeksiyonumun geçtiğini hafif bir akıntının oldugunu söyledi ve tekrar ilaç verdi sorum şu enfeksiyon gebelige engelmi böyle olupta tedavi olup hamile kalan varmi 6 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olmadi şimdi olurmu acaba yardımcı olur musunuz kızlar
arkadaşlar merhaba ben 26 yaşındayım 110 kiooyum 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor eşimdedd bendede herangi br sorun yok 3 kere klomenle çatlatm ignesi kullandım 1 kerede famera kullandım yine olmadı napmam lazım yarrdımcı olursanız sevinirim
hayır kullanmadım ne işe yarıyor acebaPreseed jel kullandiniz mi? Faydasini cok okudum. Ben gectigimiz ay kullandim ama henuz olmadi. İns bu ay olur...
hayır kullanmadım ne işe yarıyor aceba
ıslanma konusunda bir pproblem yaşamıyorum ama denicemSpermleri yumurtaliklara tasiyor. Eger yeterince ic kisminiz islanmiyorsa spermler tasinmayabiliyormus. Bu jel cogunu tasiyormus. Bu konuyla ilgili acilan basliklar var burdan ogrendim ben de. İnternetten gecen ay satin aldim.
istanbuldayım ama şuan değilim sen doktor bilgisini verir misin dönünce gideyimMerhaba, 1,5 yila yakin surekli enfeksiyon sikayetiyle doktora gittim. Sayisiz antibiyotik ve fitil kullandim. Sonunda bir doktor yara oldugunu ve yakilmasini gerektigini soyledi. Bu sirada smear testim kotu gelmisti. Ve leep islemi yapildi. O gunden beri 2 yil gecti ve bir kez bile enfeksiyon olmadim. İstanbul’daysan eger doktorun bilgilerini verebilirim. Ben hala o doktora gidiyorum. 6 aydir bebek istiyoruz olmuyor. Bu ay yumurta takibi yapiliyor. Eger bu ayda olmazsa hsg cekilecek. Umarim o kadar enfeksiyon tuplerimi tikamamistir.
Dunden beri gece yatarken tampona adacayi yagi dokup yatiyorum. Onceki aylarda sogan kuru de yapmistim. Gecen aydan beri de preseed jel kullaniyorum. Bakalim ins Allah isteyen herkese nasip eder.
sanada geçmiş olsun canım benim malesef yaram yakıldı ama geçmedi şimdi dondurma işlemi yapılacak onun gününü bekliyorum patoloji sonucumla beraberAnladm canm çok geçmiş olsun Allahim şifa versin bende 2 gün önce girdim bugün kendi doktoruma gösterdim sonuçlarımı çok az tıkanıklarn varmş onlar aćılmş dedi ilişki için gün verdi denicez bu ay.. bu arada ben bursada oturuyorum burada burtom diye bi yer var orda 500 tl ye anastezisiz çekildim vede öle abartılcak bi ağrı olmadı eve geldikten sonra biraz adet sancisi gbi bsy cektim o kadar
Kadikoy Acibadem Hastanesi’nde.istanbuldayım ama şuan değilim sen doktor bilgisini verir misin dönünce gideyim
teşekkür ederim canımBirgul Karakoc doktorun ismi. Kadikoy Acibadem Hastanesi’nde.