hamile kalmak istiyorum

ilâçlarım bitti tekrar gideceğim kontrol için dediğim de çekerler dimi sadece doktor muanesiyle istenilen cekilen birşey degil dimi

Ya genel de doktorlar istiyorlar ama sen söyle rahim filmi çektirmek istiyorum diye cnm bide sorun yoksa filmden sonra tüpler falan açıksa eğer rahim filminden sonra hamile kalma olasılığında yüksek olur çünkğ çok bildiğim var rahim filminden sonra gebe kalan

ilâçlarım bitti tekrar gideceğim kontrol için dediğim de çekerler dimi sadece doktor muanesiyle istenilen cekilen birşey degil dimi

Benim de salı günü kontrolüm rendevuyu aldım adet oldum bugün 3 günü gel demişti işte rahim zarına bakcak inşallah kalınlaşır da bi tedaviye daha gerek kalmaz

mrb arkadaşlar ben bebek istiyorum ama olmuyor ve doktora gitmistim rahmimde yara oldugunu ce yakılması gerektiğini soylediler ama enfeksiyonumda cıktı ve önce bunun gecmesi lazım dedi ve ilaç kullandim bugünde farkli bir doktora gittim yaram olmadığını ve enfeksiyonumun geçtiğini hafif bir akıntının oldugunu söyledi ve tekrar ilaç verdi sorum şu enfeksiyon gebelige engelmi böyle olupta tedavi olup hamile kalan varmi 6 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olmadi şimdi olurmu acaba yardımcı olur musunuz kızlar

mrb arkadaşlar ben bebek istiyorum ama olmuyor ve doktora gitmistim rahmimde yara oldugunu ce yakılması gerektiğini soylediler ama enfeksiyonumda cıktı ve önce bunun gecmesi lazım dedi ve ilaç kullandim bugünde farkli bir doktora gittim yaram olmadığını ve enfeksiyonumun geçtiğini hafif bir akıntının oldugunu söyledi ve tekrar ilaç verdi sorum şu enfeksiyon gebelige engelmi böyle olupta tedavi olup hamile kalan varmi 6 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz ama olmadi şimdi olurmu acaba yardımcı olur musunuz kızlar

Merhaba canım enfeksyonu hafife alma enfeksyon cok kotu bisey hemen tedavi ol ben bir hafta once enfeksondan bebegimi kaybettim bende enfeksyonu pek ciddiye almadım taki cocugumu kaybedinceye kadar hemen tedavi ol enfeksondan kurtul inshaAllah hamile kalırsın enfekson varken hamile kalman zor

Merhaba arkadaşlar , 3 senelik evliyim bebek düşünmeye başladık bu ay korunmadım , adet sonrası doktora gıttm yumurtalıklara baktı ve 7mm olduğunu söyledi. Diğer ay adetli dönemde gelip yumurtalıkların durumuna bakıp işlem yapacagını söyledi, yumurta büyütme işlemi sanırım . Orda aklıma gelmedi sormak burda yazmak istedim.
HER AY YUMURTA BOYUTU DEĞİŞİYOR MU ?
7MM İLE TUTMA OLASILIĞI VARMI VE VARSA SIKINTILI HAMİLELİK OLABİLİR Mİ ? Yardımcı olan olursa sevinirim

insallah canim allah hepimizin gönlüne göre versin sende iyi bir sonuç alırsın inşallah

İnşallah bakalım dün gittim bende doktora Çarşamba tekrar çağırdı haftaya rahim zarı inceliğine bakcak olmadı tekrar çizik ve balon işlemi yapıcaZ dedi ama çok ağrılı bi işlem yaptırasım da yok sanırım pes etcem artık

Merhaba canım enfeksyonu hafife alma enfeksyon cok kotu bisey hemen tedavi ol ben bir hafta once enfeksondan bebegimi kaybettim bende enfeksyonu pek ciddiye almadım taki cocugumu kaybedinceye kadar hemen tedavi ol enfeksondan kurtul inshaAllah hamile kalırsın enfekson varken hamile kalman zor
çok geçmiş olsun canım oluyorum ama geçmiyor senelerdir ilaç kullaniuorum bir iki gün geçiyor sonra sil baştan tekrar yani kurtulamiyorum ki çok doktora gittim özelinden devletine ama yok geçmiyor

İnşallah bakalım dün gittim bende doktora Çarşamba tekrar çağırdı haftaya rahim zarı inceliğine bakcak olmadı tekrar çizik ve balon işlemi yapıcaZ dedi ama çok ağrılı bi işlem yaptırasım da yok sanırım pes etcem artık
sakın pes etme sabır ve dua git yaptır korkma en fazla ne kadar ağrıya bilirki hemi sonunda bebeğine kavuşursun belki hep bunu düşün

çok geçmiş olsun canım oluyorum ama geçmiyor senelerdir ilaç kullaniuorum bir iki gün geçiyor sonra sil baştan tekrar yani kurtulamiyorum ki çok doktora gittim özelinden devletine ama yok geçmiyor
Peki dogal yollardan dogal bitkilerden mi denesen oyle iglesenler de var belki sebebin ordadir

Bende cok geciriyorum enfeksiyon.hatta bu kadar enfeksiyona kesin tüplerim kapali cikar.demistim.bu ay hsg cektirdim.şükür acikmis.eşinde doktora goründümü canim.belki onda vardir sana bulasiyodur.benim doktorum bi krem vermisti esin surecek hemde seni temizlyecek diye iyi gelmisti.belki ikinize birden ilac verir doktor.

Bende cok geciriyorum enfeksiyon.hatta bu kadar enfeksiyona kesin tüplerim kapali cikar.demistim.bu ay hsg cektirdim.şükür acikmis.eşinde doktora goründümü canim.belki onda vardir sana bulasiyodur.benim doktorum bi krem vermisti esin surecek hemde seni temizlyecek diye iyi gelmisti.belki ikinize birden ilac verir doktor.
geçmiş olsun canım eşimle de ilaç kullandık ama bi sonuç vermedi eşim kontrol olmadı hiç bilmiyorum sorunu varmi ama yokdur benim enfeksiyonum herşeyin problemi diye düşünüyorum

bu üçüncü doktorum inan artık yoruldum doktor doktor gezmekten senelerdir bitmeyen bir enfeksiyon ve iltihabım var gittiğim iki doktor yaran ve enfeksiyonun var dedi bugün gittigim doktor ise yaram olmadığını enfeksiyonun gectigini ve hafif akıntım oldugunu dedi antibiyotik ve fitil verdi hangi doktora guvenecegimi şaşırdım napmaliyim bilmiyorum allah tüm bebek isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallah
Enfeksiyon geçtiyse neden antibiyotik verdi sormadınız mı?

akıntı için verdiğini söyledi fitille baraber verdi kullandım bitti ama haylen akıntım devam ediyor malesef
Bisey sorcam akinti ne renk.hic akinti olayacak diye bisey yok.kupkuru zaten olmazki.vajina surekli kendini temizlemeye calistigi icon akinti illaki olur yani.

akıntı için verdiğini söyledi fitille baraber verdi kullandım bitti ama haylen akıntım devam ediyor malesef
Yani saçma olmuş sanki. Enfeksiyon iltahap vs yoksa antibiyotiğe ne gerek var boş yere bedeninizi yorar. Ben olsam başka doktora giderdim yine de. Isterse 10. doktor olsun, iyi doktor bulmak kolay değil.

Bisey sorcam akinti ne renk.hic akinti olayacak diye bisey yok.kupkuru zaten olmazki.vajina surekli kendini temizlemeye calistigi icon akinti illaki olur yani.
bazen yeşilimsi bazen ise sarı renkte geliyor o yüzden rahatsız ediyor normal akıntı değil yani

Yani saçma olmuş sanki. Enfeksiyon iltahap vs yoksa antibiyotiğe ne gerek var boş yere bedeninizi yorar. Ben olsam başka doktora giderdim yine de. Isterse 10. doktor olsun, iyi doktor bulmak kolay değil.
yine aldım zaten randevu farklı bir doktor bakalim bu ne diyecek ben istanbula özele gittiğimde yaram oldugunu bu yüzden iltihabim olduğunu demişti ve burda gittigim anlayamadı düşünecem bu yüzden geçmiyor iltihabım yakmadan da geçmez demişti ordaki doktorum

Back
X