Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilarakyildirim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
93
11
8
28
kızlar merhaba ben de hamile kalmak istiyorum ama eşime güvenemiyorum her kavgada boşanmaktan bahsediyor ve sürekli tartışıyoruz şimdi de laf çocuğa gelince daha erken diyor ama başta o istiyordu ben korkuyordum şimdi ben istesem bile istemekten de korkuyorum yani nasıl anlatsam bilemedim sizce çocuk için ne kadar beklenmeli 2 aylık evliyim

Evliliğiniz oturup düzene girene kadar biraz çocuk fikrini ötelerseniz çok iyi olur.
Henüz yeni evlisiniz tadını çıkarın

Ben de bu kadar istekli değildim ama ilk ay 52 gün Regl oldum insan bi heyecanlanıyor çevremdekiler de baskı yaptı kesin hamilesin kesin hamilesin ondan bu kadar ümitlendim yoksa hiç aklımda yoktu

Herkese çocuk düşünüyoruz demek yerine şuan düşünmüyoruz desen daha rahat olurdun. Hamile kalamadıkça millet soracak sonra diyecek ki aa çocuğu olmuyor vs. Soranlara şuanlık düşünmüyoruz demeye başlayın bence. Minikte vaktini bilip ona göre gelir inşallah. Ama bence henüz erken hele oturmamış evlilik için.

Bugün akrabaları geldi misafirliğe onlar dedi artık yapın çocuk diye ben dedim yok ben daha eşimi tanıma sürecindeyim falan dedim öyle çocuk istiyorum demedim

Bugün akrabaları geldi misafirliğe onlar dedi artık yapın çocuk diye ben dedim yok ben daha eşimi tanıma sürecindeyim falan dedim öyle çocuk istiyorum demedim
Bebek sorumluluk şimdiki aklım olsa diyeceğim ama yine nasibi varmış hamile kaldım, beş sene en az beklerdim herhalde

Back