• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum ne yapmam lazım

nelo023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
8
2
1
31
Merhaba ıyı gunler esımle 2 aydır evliyiz ikimizinde 2 evlılıgı esimin ilk evlılıgınden 10 yasında cocugu var benim cocugum yok cocuk sahibi olmak istiyorum ne yapmam gerekir hamile kalabilmek ıcın

Doktor 😊 ovulasyon günlerini yakalamak ama öncelik doktor canım bı tetkikler yapılsın

Merhaba ıyı gunler esımle 2 aydır evliyiz ikimizinde 2 evlılıgı esimin ilk evlılıgınden 10 yasında cocugu var benim cocugum yok cocuk sahibi olmak istiyorum ne yapmam gerekir hamile kalabilmek ıcın

Canım oncelikle karamsar yaklaşma moralinj yüksek tut hep. Sağlıklı bir gebelik için bir doktora git gerekli testleri yaptır bende gebelik için uğraşıyorum ilk olarak doktora gittim bu gün de rahim filmi cekildim çocuğum olmayacak fikrini at kafandan Allah büyük en doğru zamanda verecektir bizede evlat mujdesini. Adetlerinin duzenliligini ve yumurtlama gününü takip et. Doktora gidemem dersen eczanelerden ovülasyon testi al kendi kendine yumurtlama testi yapıp takip et kendini yumurtlama günlerini de iyi değerlendir

Merhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı olsun canım öncelikle git bi doktora görün Allah'ın izniyle hiç bi sorun yoksa beslenmene ve vitaminlere çok dikkat et bende anne olmaya karar verdikten sonra doktor tavsiyesi üzerine folmega plus kullandım senin ve bebeğin sağlığı için gerekli vitaminler folik asitler v.s hepsi mevcut içinde sağlığına sağlık kat oluşumu hızlandır ve al bebeğini kucağına şuan hamileyim ve çok şükür ne problem var ne bi şey :anneadayı::anneadayı:

Back