• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulnisayik

Dava Kadını
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
40
22
88
28
Bingöl
Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben 3 yıllık evliyim. Çocuğum olmuyor. Doktorlar sorun yok diyor. Ama olmuyor işte. Eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. En büyük hayalimiz evlat sahibi olmak. Hiç korunmadık. Bir sürü şey söylediler otlar falan. Hepsini denedim. Eşime de bişeyler önerdiler o da onları denedi. Mazge kaldır dediler. Eski ebe kadınlar kaldırıyomuş. Hayız olunca mazge kaldırmaya gidecem. Artık anne baba olmak istiyoruz. Siz neler önerirsiniz?

Aleykum selam arkadaşım sorun yok demis doktor ilk önce kafandan çıkartacaksın rahatlayacaksın çok takmamak gerek aslında hepimiz takıyoruz da inşllah tez zamanda hamile olursun

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben 3 yıllık evliyim. Çocuğum olmuyor. Doktorlar sorun yok diyor. Ama olmuyor işte. Eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. En büyük hayalimiz evlat sahibi olmak. Hiç korunmadık. Bir sürü şey söylediler otlar falan. Hepsini denedim. Eşime de bişeyler önerdiler o da onları denedi. Mazge kaldır dediler. Eski ebe kadınlar kaldırıyomuş. Hayız olunca mazge kaldırmaya gidecem. Artık anne baba olmak istiyoruz. Siz neler önerirsiniz?
Bence akışına bırak canım herşeyin bir vakti saati vardır 😘 her duyduğunuda yapma canım başkasına iyi gelen ot sana belki zararlı olur 🤔 iyi bir doktor arayışında ol ki inşallah fayda görürsün 😘

Stresten uzak ya nasip diyerek ovulasyon testine başla canım şu an bu sitenin çoğu bu şekilde hamile kalmaya çalışıyor birisi de benim🖐️😉

Bi de ovulasyon testini deneyin denemediyseniz , bir sorun yoksa hamile kalırsınız inşallah

Gerekli bütün tahlilleri yaptırdınız mı? Sizin AMH değerinize felan bakıldı mi? Eşinizin sperm DNA hasar testi, oksidatif stres testi vs. yapıldı mi ? .Sperm testi normal olsa bile bu testlerin de yapılması gerekiyor .Eğer bunlar da normalse ,çatlatma tarzı tedaviler de olduysan aşılama ve tüp bebek denenebilir bence artık

Gerekli bütün tahlilleri yaptırdınız mı? Sizin AMH değerinize felan bakıldı mi? Eşinizin sperm DNA hasar testi, oksidatif stres testi vs. yapıldı mi ? .Sperm testi normal olsa bile bu testlerin de yapılması gerekiyor .Eğer bunlar da normalse ,çatlatma tarzı tedaviler de olduysan aşılama ve tüp bebek denenebilir bence artık
Spermiyogram testini yaptırdık ama diğerlerini ilk defa duyuyorum kimse diğer testleri yapmadı haberimiz yok

Aleykümselam. Bu yazımı Bi okuyun. Belki yardımcı olur

Spermiyogram testini yaptırdık ama diğerlerini ilk defa duyuyorum kimse diğer testleri yapmadı haberimiz yok
ÖZellikle DNA hasar testini yaptırın lütfen .Her hastane yapmıyor .Tüp bebek merkezlerine felan sorup yaptırın .Eğer hasar yüksekse tedavi olur eşiniz .Sebepsiz infertilitede DNA hasarı dolayısıyla bebek olmayabilirmiş .

Back