Kizlar bu ari sutu ve poleni nasil alcaz..bala karismis olarak satiliyormu bu?
Ay sen de mi burdasın cnmKizlar bu ari sutu ve poleni nasil alcaz..bala karismis olarak satiliyormu bu?
Ay sen de mi burdasın cnmben de baktm neymiş diye. Bi de bunu mu denesek acaba
Düşünmüyo değilim ama nasl kullanılacak ölçüsü nedir ya da hazır karışım varsa hangisi iyidir belli değilBurdayim bebem.wala banada mantikli geldi aslinda.polen we ari sutu.denesek mi
Ben kullandım canım. Yoğun bir adet yapıyor yumurta kalitesini arttırdığı içinArkadaşlar ben bugun bal çörek otu tarçın a başladım adetim bitti . inşallah bir zararı olmaz bu yüzden . Bakalım etkisi olacak mı ? Kullanıp da faydasini gören oldu mu?
Düşünmüyo değilim ama nasl kullanılacak ölçüsü nedir ya da hazır karışım varsa hangisi iyidir belli değil
işe yarıyor mu peki hamile kalmaya etkisi oldu mu?Ben kullandım canım. Yoğun bir adet yapıyor yumurta kalitesini arttırdığı için
ben iki ay kullandım, sadece adetimi yoğunlaştırdı başka da bir işe yaramadı...işe yarıyor mu peki hamile kalmaya etkisi oldu mu?
hadi ya demekki o yazıya inanmamak lazımben iki ay kullandım, sadece adetimi yoğunlaştırdı başka da bir işe yaramadı...
aslında o kür, pko su olupta yumurtlama sorunu çekenler için... çünkü benim zaten yumurtam oluşuyor ve çatlıyordu... o yüzden bende bir değişiklik yapmadı...hadi ya demekki o yazıya inanmamak lazım
öyle mi o zaman tam benlikmiş araştırmam lazımaslında o kür, pko su olupta yumurtlama sorunu çekenler için... çünkü benim zaten yumurtam oluşuyor ve çatlıyordu... o yüzden bende bir değişiklik yapmadı...
Babamin arisi var bende polen ve bal yiyorum bende pko var umarim ise yarar Rabbim meleklerimizi gondersin bizlerede
Canim hamileyim cok sukyr ama kanamam vardi kesildi ilac kullaniyirum insallah kotu bisey olmaz. Kullandim ama cok degil ondan oldugunu pek sanmiyorum oyuzden ama netin sebep oldugunu bilemem tabi. RABBİM HERKEZE SAGLİKLİ HAYİRLİ EVLATLAR NASİP ETSİNtebrikler cnm hamilesin sanirim.bende pkoyum.ilacsiz adet goremiom.bal ve polen yiyorum demissin acaba hamile kalmana etkisi oldumu?bekliorum cvabini
Kaca almistiniz aktardan mi aldiniz internetten falan miBen kullandım arkadaşlar. Çok pahalı bir ürün. Arısutu polan +bal karışımı aldım , ballı olunca bala katmandan yeniyor. Düzenli kullanmadan hamile olduğumu öğrendim. Benim hamile kalma problemim yoktur düşük problemim vardı. Sonra hamileyken kullandım ve.4. 110/gr bir tosun doğurdum:)
GGayet sağlıklı bir hamilelik yyaşadım elhamdülillah. Sağlam bir yeden tedarik edin.
Spgan kürünu ben cok uguladim incir daha bir sürü kür ama bende işe yaramadihaticenurrr arkadaşım benim.geçmişim kürlerle dolu :)
Hepsini denedim soğan kuru hariç .
Bal tarçın çörek otu kuru , yumurtlama sorunu olmayan hatunlarda kış yapabiliyor. Yanı yumurta çatlamiyor. Ben iki ay yaptım on gün gecikmeyle doktora gittim . hamile kalmadim. Size soğan kürünu tavsiye ederim. Ben yapmadım çünkü hamile kalabiliurodim. Sabrim yoktu, hemen meleğim olsun diye kurler yaptım. En son baktım stres oluyorum hepsini bıraktım. :)
Caksir otunu kadinlarda kullaniyor diye duymustum bende kullansam olur mu ari sütünün yaninda ekstra baska kullanmak gerek hayit cayi olur muArkadaşım inan hatırlamıyorum markasını
Ve kkutusunu da attım
Size tavsiyem güvenilir aktarlardan temin etmeniz. Ve esinize de çakşır otu kuru yapmanız. Oda çok faydalı bir bitki. Spermleri güçlendiriyor. Allah sağlık la nasıl etsin.
Hiç bilgim yok inan.Caksir otunu kadinlarda kullaniyor diye duymustum bende kullansam olur mu ari sütünün yaninda ekstra baska kullanmak gerek hayit cayi olur mu