Hamile Kalmak İstiyorum Diyenlere

Arkadaşlar ben bugun bal çörek otu tarçın a başladım adetim bitti . inşallah bir zararı olmaz bu yüzden . Bakalım etkisi olacak mı ? Kullanıp da faydasini gören oldu mu?
Ben kullandım canım. Yoğun bir adet yapıyor yumurta kalitesini arttırdığı için

bende bebek istiyorum eşim oğlum da çok istiyor ve hetkes isterken olsun diyoruz 1yildir yok klomen 6ayi da bitti yumurtalar güzelmis ama çatlama yok menopur iğne ye bakcaz bu ay hala yoksa 30 ağustosta 31yasim doğum günüm doktor bebis ihtimali var bekle dedi ama insallah dogumgünü hediyesi olur insallahda baska seye gerek kalmaz klomen yan etkileri beni mahvetti astim mi tetikledi ve ateş menopoz gibi bu şekil problemli arkadaşlar yardimm menopur iyimi ne yapsak

Babamin arisi var bende polen ve bal yiyorum bende pko var umarim ise yarar Rabbim meleklerimizi gondersin bizlerede

tebrikler cnm hamilesin sanirim.bende pkoyum.ilacsiz adet goremiom.bal ve polen yiyorum demissin acaba hamile kalmana etkisi oldumu?bekliorum cvabini

tebrikler cnm hamilesin sanirim.bende pkoyum.ilacsiz adet goremiom.bal ve polen yiyorum demissin acaba hamile kalmana etkisi oldumu?bekliorum cvabini
Canim hamileyim cok sukyr ama kanamam vardi kesildi ilac kullaniyirum insallah kotu bisey olmaz. Kullandim ama cok degil ondan oldugunu pek sanmiyorum oyuzden ama netin sebep oldugunu bilemem tabi. RABBİM HERKEZE SAGLİKLİ HAYİRLİ EVLATLAR NASİP ETSİN

Kaca almistiniz aktardan mi aldiniz internetten falan mi
Kac kez dusuk yapmistiniz oncesinde. Ben de 2 kez kimyasal gebelik yasadim.

Spgan kürünu ben cok uguladim incir daha bir sürü kür ama bende işe yaramadi

Caksir otunu kadinlarda kullaniyor diye duymustum bende kullansam olur mu ari sütünün yaninda ekstra baska kullanmak gerek hayit cayi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…