Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum ama yumurtlamayı tutturamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben dört yıldır evliyim haşimato hastasıyım ve haşimato olduğumu öğrenmeden önce çok sıkıntılı seneler geçirdim hastalığımın ne olduğunu öğrenmeden şifa bulmadan çocuk yapmak istemedim çünkü yutkunma güçlüğü çektiğim için yiyip içemiyordum şükür ki seneler sonra da olsa iyileştim artık rahatça yiyip içebiliyorum şimdi çocuk istiyorum ama henüz hamile kalamadım yumurtlamaya da denk getirdim takvimde yazdığı kadarıyla ama olmadı çok denemedim daha birkaç aydır deniyorum endişe edecek şey yok biliyorum ancak ben hemen hamile kalmak istiyorum bu hissimi yaşayanlar bilir şu an adetimin üçüncü günü nasıl bir yol izleyebilirim folik asit içiyorum adetim düzenli doktor kontrolünden de geçtim. Teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
Ovulasyon testi alın.yumurtlama oldugunda çift cizgi olur.gebelik gibidir yapilışı ama yumurtlama takibi icindir. Adetinizin başinda sayin onuncu gün testi yapmaya başlayin bir hafta falan her gün yapin pozitif oldugunda ilişkiye girin bir kaç gun .Her sey yolunda ise gebe kalirsiniz.Ama endiselenmeyin bu da yumurtlamayi olumsuz etkiler.

Tabiki yazarım siz de yazın gelişmelerinizi merak ediyorum ve sizin için dua edeceğim aslında ben daha yeni denediğim için endişelenmem yersiz biraz utanıyorum
uzun zamandır deneyip sahip olamayanları düşününce ama ben hem ya olmazsa diye korkuyorum hem de artık çevremde sinir bozucu yorumlara maruz kalmaya başladım ondan böyle hassaslaştım. Velilerim bile bilip bilmeden tedavi düşündünüz mü diye yorum yapmaya başladı
Bu işe önce hiç kimseyi kafaya takmamakla başlayacaksiniz.Çunkü hiç kimse sizin ne yaşadiginızi bilemez.Ayrıca daha erken ise neden sorun ediyorsunuz olacaktır isallah hep öyle düsünun elinizden geleni yaparken.Kendinize iyi davranin ki vücudunuz güzel.sonuç versin hep böyle düşünün .Hoscakalin.

Bence önce çevrenizdekilere ya kulak asmayın ya da şimdilik ileri bir tarihe erteledik sağlık sorunlarım var diyip yorum yapmamalarını sağlayın, insanların sürekli sorması da strese sokuyor insanı.. zaten doktor kontrolündesiniz, zaman bırakma rahatlığı gösterip ilişkiye girin, adetten sonra gün aşırı ilişkiye girin, adet sonrası 15 gün tutma olasılığı daha yüksek, hemen duş almayın, mümkünse ya kayganlaştırıcı kullanmayın ya su bazlı kullanın, ben bunları yaparak hamile kaldım, ama önce çevremdekilere bir şey demeyi nıraktım ki stres yapmayayım, şubatta korunmayı bıraktım, mayısta hamile olduğumu öğrendim. Bu bi başarı değil şans, ilkinde yada 1 sene sonra kafayı buna takmayın sakın

Doktor korunmasız ilişkide 1 sene çocuk olmazsa ekstra testlere tedaviye bakarız demişti, 1 sene normal süreç demişti bir de
Hayır bu öyle hastanede kanla falan yapilan testlerden degil.Eczanede alinan kaset seklinde gebelik testleri gibi son derece pratik ve cok ta pahali olmayan bir test.Tedavi degil yani.Siz bir sorun yok diyince ben tavsiye ettim.

Ayrıca dört yıldır düşünmeyip yeni düşündüğüm için olmazsa duyacaklarımda çok can sıkıcı olacak zamanında yapmadın şimdi de olmuyor işte gibi cahil cahil yorumlar insanları bir gün takmıyorsun iki gün takmıyorsun ama üçüncü gün sınırlarını zorlamaya başlıyorlar. İnsanlara anlatamıyorum kendim iyileşmeden çocuk yapmaktan neden kaçındığımızı
Merhaba arkadaşlar ben hamileyim çok şükür 🙏🏻 sizlerle paylaşmak istedim güncel durumumu. 10 Haziran son adet başlangıcım. 15’i ile 24’ü arasında gün aşırı ilişkiye girerek hamile kaldım. Dilerim sağlıkla kucağıma alırım Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bana yol gösteren yorum yapan arkadaşlara da tekrardan teşekkür ediyorum 😊 sorusu olanlara yardımcı olabilirim

Merhaba arkadaşlar ben hamileyim çok şükür 🙏🏻 sizlerle paylaşmak istedim güncel durumumu. 10 Haziran son adet başlangıcım. 15’i ile 24’ü arasında gün aşırı ilişkiye girerek hamile kaldım. Dilerim sağlıkla kucağıma alırım Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bana yol gösteren yorum yapan arkadaşlara da tekrardan teşekkür ediyorum 😊 sorusu olanlara yardımcı olabilirim
A ne güzel adinıza sevindim.Sağlicakla kucaginiza alirsiniz işallah.Sanirim günunu ve zamani gelince yasaniyor.Sabretmek lazim.

Merhaba arkadaşlar ben dört yıldır evliyim haşimato hastasıyım ve haşimato olduğumu öğrenmeden önce çok sıkıntılı seneler geçirdim hastalığımın ne olduğunu öğrenmeden şifa bulmadan çocuk yapmak istemedim çünkü yutkunma güçlüğü çektiğim için yiyip içemiyordum şükür ki seneler sonra da olsa iyileştim artık rahatça yiyip içebiliyorum şimdi çocuk istiyorum ama henüz hamile kalamadım yumurtlamaya da denk getirdim takvimde yazdığı kadarıyla ama olmadı çok denemedim daha birkaç aydır deniyorum endişe edecek şey yok biliyorum ancak ben hemen hamile kalmak istiyorum bu hissimi yaşayanlar bilir şu an adetimin üçüncü günü nasıl bir yol izleyebilirim folik asit içiyorum adetim düzenli doktor kontrolünden de geçtim. Teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
Hasta olduğunuz dört sene boyunca korundunuz mu?

X