canim ilk once bir doktor bul kendine,guvenebilecegin bir doktor.sonra adetinin 3.gunu git hormon tahlillerini yaptir bu arada esin sperm testi yaptirsin sende rahim filmi cektir tuplerin acik mi tikali mi rahim ne durumda bunlar cok onemli mesela.o ay dogal yumurtlama takibi yaptir bunlarin hepsinin sonucunu al duruma gore doktorun sana yol gosterir.bu testleri yaptirmadan kesin birsey belli olamaz.Cevremdekiler stres diorlar ama ben adet gunum gelene kadar kafama takmadigimi dusunuorum adet gunum geldiginde eger olmadiysam siyirma asamasina geliorum
Mrb arkadaslar canim cok sikkin resmen bunaldim artik martta evliligimin 3 yilina girecegim ve ben 1.5 yildir bebek icin cabaliorum hicbir problemimiz yok hicbir zaman adet duzensizligi yasamadim herzaman 28 gunde bir olurdum ama nedense son 4 aydir yasiorum 18 ekim 20 kasim ve 26 aralik adet baslangiclarim ve henuz hala olmadim ve hicbir belirtimde yok goguslerimdeki hafif sizlamadan baska ben hamile kalabilmek icin ovilitasyon testide kullandim gene olmadi ne yapmaliyim sogan kuru nasil yapilior
eh ozaman yapcak birsey yok ben 4 yildir hamile kalmak istiyorum ama olmuyor stres yaptikcada hic olmayacak .... insaALLAH daha cok beklemeden bebisin gelirKendimi ifade edemedim sanirim bu dediginiz testlerin hepsini. Yaptirdim ben hicbir promblem yok esiminde yok temiz hepsi
Canım merhaba bende 2 yıllık evliyim 1,5 senedir çocuk istiyoruz ve bizde de hiçbir sorun yok ama olmuyor bende bütün tahlilleri hsg vs yaptırdım hepsi temiz çıktı eşiminde öyle temiz çıktı ama olmuyor yaşın kaç bu arada ben 22 yaşındayım ben şu an beklemedeyin bi süre daha beklicem olmazsa tüp bebek düşünüyoruzMrb arkadaslar canim cok sikkin resmen bunaldim artik martta evliligimin 3 yilina girecegim ve ben 1.5 yildir bebek icin cabaliorum hicbir problemimiz yok hicbir zaman adet duzensizligi yasamadim herzaman 28 gunde bir olurdum ama nedense son 4 aydir yasiorum 18 ekim 20 kasim ve 26 aralik adet baslangiclarim ve henuz hala olmadim ve hicbir belirtimde yok goguslerimdeki hafif sizlamadan baska ben hamile kalabilmek icin ovilitasyon testide kullandim gene olmadi ne yapmaliyim sogan kuru nasil yapilior
Çok zor beklemek benden sonra evlenenler hamile ama imtihanda bu olsa gerek içim daralıyor ama elden bişey gelmez rabbim hayırlı zaman da hayırlısını versin hepimiz için birde sormuyolar mı yok mu sizde daha bişey diye deli oluyorum25 yasindayimbende 6 ay kadar daha bekliyecegim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?