• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiorum

Haykrs

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
21
0
6
34
İstanbul
Mrb arkadaslar canim cok sikkin resmen bunaldim artik martta evliligimin 3 yilina girecegim ve ben 1.5 yildir bebek icin cabaliorum hicbir problemimiz yok hicbir zaman adet duzensizligi yasamadim herzaman 28 gunde bir olurdum ama nedense son 4 aydir yasiorum 18 ekim 20 kasim ve 26 aralik adet baslangiclarim ve henuz hala olmadim ve hicbir belirtimde yok goguslerimdeki hafif sizlamadan baska ben hamile kalabilmek icin ovilitasyon testide kullandim gene olmadi ne yapmaliyim sogan kuru nasil yapilior

Cevremdekiler stres diorlar ama ben adet gunum gelene kadar kafama takmadigimi dusunuorum adet gunum geldiginde eger olmadiysam siyirma asamasina geliorum

Cevremdekiler stres diorlar ama ben adet gunum gelene kadar kafama takmadigimi dusunuorum adet gunum geldiginde eger olmadiysam siyirma asamasina geliorum
canim ilk once bir doktor bul kendine,guvenebilecegin bir doktor.sonra adetinin 3.gunu git hormon tahlillerini yaptir bu arada esin sperm testi yaptirsin sende rahim filmi cektir tuplerin acik mi tikali mi rahim ne durumda bunlar cok onemli mesela.o ay dogal yumurtlama takibi yaptir bunlarin hepsinin sonucunu al duruma gore doktorun sana yol gosterir.bu testleri yaptirmadan kesin birsey belli olamaz.

Mrb arkadaslar canim cok sikkin resmen bunaldim artik martta evliligimin 3 yilina girecegim ve ben 1.5 yildir bebek icin cabaliorum hicbir problemimiz yok hicbir zaman adet duzensizligi yasamadim herzaman 28 gunde bir olurdum ama nedense son 4 aydir yasiorum 18 ekim 20 kasim ve 26 aralik adet baslangiclarim ve henuz hala olmadim ve hicbir belirtimde yok goguslerimdeki hafif sizlamadan baska ben hamile kalabilmek icin ovilitasyon testide kullandim gene olmadi ne yapmaliyim sogan kuru nasil yapilior

adet düzensizliğin varsa dr a gitmelisin
çevrendekilerin ne dediğine bakma iyi bir doktor bul kendine
doktora gitmeden de soğan kürü fln uygulama bence

Kendimi ifade edemedim sanirim bu dediginiz testlerin hepsini. Yaptirdim ben hicbir promblem yok esiminde yok temiz hepsi

Kendimi ifade edemedim sanirim bu dediginiz testlerin hepsini. Yaptirdim ben hicbir promblem yok esiminde yok temiz hepsi
eh ozaman yapcak birsey yok ben 4 yildir hamile kalmak istiyorum ama olmuyor stres yaptikcada hic olmayacak .... insaALLAH daha cok beklemeden bebisin gelir

Canım merhaba bende 2 yıllık evliyim 1,5 senedir çocuk istiyoruz ve bizde de hiçbir sorun yok ama olmuyor bende bütün tahlilleri hsg vs yaptırdım hepsi temiz çıktı eşiminde öyle temiz çıktı ama olmuyor yaşın kaç bu arada ben 22 yaşındayım ben şu an beklemedeyin bi süre daha beklicem olmazsa tüp bebek düşünüyoruz

25 yasindayim :( bende 6 ay kadar daha bekliyecegim sanirim
Çok zor beklemek benden sonra evlenenler hamile ama imtihanda bu olsa gerek içim daralıyor ama elden bişey gelmez rabbim hayırlı zaman da hayırlısını versin hepimiz için birde sormuyolar mı yok mu sizde daha bişey diye deli oluyorum:confused:

Moralmen cok kotuyum ben ya uykularim bile kacti hala adet olmus degilim ama hamile oldugumuda dusunmuorum gene stresten olmuyorum sanirim test falanda yapmiorum tek cizgi gormekten sikildim

Bendebebiş istiyorum hayırlısıyla.. Bu ay degısık bır döngüm oldu. 7 gün gecıktı. 7. Gün azıcık acık renk kahverngı geldı. Bırkere ıcınde nokta kadar kırmızı vardı. Gıderek kahverngı koyulastı el ayası kadar oldu. Bu akıntı 4 gün sürdü. Akıntm baslamadan önce reglım gecıktıgınde 3 kere ıdrar testı yaptm ama cıkmadı. Doktora gıttım kese yok dedı kan testı ıstedı. Bu p.tesı ıstemıstı bense yaptırmadm artk hamıle degılmısım gıbı gelıyor.. Bakıcam regl olucakmıyım dıye. Hayırlısı.. Kızlar bende bu ay anlamadm bu durumu ılkdefa bukadar gecıkmıstı

Halen adet olmadim goguslerim davul gibi oldu dokununca cok acimasada aciolar ve seffaf akintim oluyor ama kasiklarimda hicbir agrim yok 2 gun once test yaptim herzamanki gibi tek cizgi cikti benim adet duzenim hepten bozuldu sanirim tekrardan hormon testi falanmi yaptirmaliyim bu hormon testlerini kac ayda bir tekrarlamaliyim bilginiz varmi

Ben kuzima hamile kaldigimda adetim 3 gun gecmisti ve saglik ocaginda idrar tsti yaptirdim negatif dediler sok oldum evde test yapinca belli belirsiz hatta yok gibi ikinci cizgi cikiyordu ama netice hamileymisim dunya tatlisi kizim var

Cok kotu bir gun gecirdim bugun agla agla icim cikti doktora gittim hala adet olmadigim icin doktor ultrosonla bakti alttan ve bana yumurtalarin tembel dedi son zamanlarda kilo aldinmi dedi evet 7-8 kilo civarinda aldim zayiflayacagim insallah da yumurta tembelligi kotu biseymi birde kan testi yapmadi hala bir umut suruor icimde ultra sonda girunmeme ihtimali varmi yardimci olun

Ben hala daha adet olmadim ve ilac kullanmaktan korkuyorum son gittigim doktor benden kan testi istemedi sadece alttan muane etti internette okudugum kadariylada 6-7 haftalikdan once ultrasonda kese gorunmeyebiliomus

Back