• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyip sigara içenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Evet arkadaşlar aranızda benim gibi bebek için uğraşanlar fakat aynı zamanda sigara içenler varmı?
Son aylarda defalarca bırakma girişiminde bulundum fakat 2-3 günden öteye gidemedim:KK43: İçtiğim günde 5 sigarayı geçmiyor. Galiba pozitif'i görürsem anca o zaman pat diye bırakırım.

Evet arkadaşlar aranızda benim gibi bebek için uğraşanlar fakat aynı zamanda sigara içenler varmı?
Son aylarda defalarca bırakma girişiminde bulundum fakat 2-3 günden öteye gidemedim:KK43: İçtiğim günde 5 sigarayı geçmiyor. Galiba pozitif'i görürsem anca o zaman pat diye bırakırım.

Ben de bebek istiyorum birakayim dedim ama 2-3 gunden oteye gidemiyorum bugun paketim bitti almadım bırakıcam dedim bu sefer ne kadar sabredebilicem bakalim bol bol su iciyorum aklima geldikçe

Ben de bebek istiyorum birakayim dedim ama 2-3 gunden oteye gidemiyorum bugun paketim bitti almadım bırakıcam dedim bu sefer ne kadar sabredebilicem bakalim bol bol su iciyorum aklima geldikçe
Ah keşke o kadar basit olsa canım. Umarım başarırsın. Ben hiç paket alımıyorum eşim bırakıyor günde 3-4 tane. Dışarı falan çıktığımda zaten içmiyorum. Yani 6 saat içmeden durabiliyorum ama tamamen kurtulamıyorum. Birde 6 aydır hep negatif sonuç görmelte moralimi epey bi bozdu. Çift çizgiyi görene kadar bırakamayacağım galiba:işsiz:

Ah keşke o kadar basit olsa canım. Umarım başarırsın. Ben hiç paket alımıyorum eşim bırakıyor günde 3-4 tane. Dışarı falan çıktığımda zaten içmiyorum. Yani 6 saat içmeden durabiliyorum ama tamamen kurtulamıyorum. Birde 6 aydır hep negatif sonuç görmelte moralimi epey bi bozdu. Çift çizgiyi görene kadar bırakamayacağım galiba:işsiz:

Anladım ben ilk gebeliğimde ögrendiğim an bırakmıştım bir hafta hiç içmedim doktor almam gerekiyo gelismiyo deyince tekrar basladim ama o bir hafta icinde hic canim istememisti sonrasinda da canim istemedi ama esim yanimda icince moralim bozuk diye ictim bi tane oyle olunca sonrasi da geldi adet olmama 11 gun var belki biseyler vardir diye umut ediyorum bugun icmeme karari aldim o yuzden zor olcak ama bisey varsa olusuyosa falan sebebi olmak istemiyorum

bende sizler gibiyim kizlar iciyorum napiyim aklmdan cikmiyor dort donuyorum icmedigim zaman goya evlenince birakcaktim simdi bebegim olana kadar diyorum kendimizi avutuyoruz anca. bebegim olirsa icmem buyuk ihtimal fazla icmiyorum gerci gunde en fazla 5 6 tane ama icmeyincede olmuyor bir sinir bir stres. keske hepimiz kurtulsak bu illetten

bende sizler gibiyim kizlar iciyorum napiyim aklmdan cikmiyor dort donuyorum icmedigim zaman goya evlenince birakcaktim simdi bebegim olana kadar diyorum kendimizi avutuyoruz anca. bebegim olirsa icmem buyuk ihtimal fazla icmiyorum gerci gunde en fazla 5 6 tane ama icmeyincede olmuyor bir sinir bir stres. keske hepimiz kurtulsak bu illetten

Keşke hemen bırakılabilse ama öyle bişey değil işte ben deniyorum şu an bakalım kac gün sabredebilicem

ben hic sabredemiyorum iciyorum octikten sonrada hay vunu icmesem nolur sanki icmesem ölucek miyim diye kendime kiziyorum ama is isten geciyor.

En iyisi tabiki hamile kalmadan bırakmak, bedenimizin nikotini atması ve temizlenmesi zaman alıyor. Çift çizgiyi görmesen bırakabiliriz umarım.

Back