- 1 Haziran 2009
- 1.635
- 0
kız nerden getirdin aklıma şimdi kim tutacak beni ben bi dolaba kadar gidiyorum :icecream:
YAAA DUR GİTME DOLABA ŞAKA ŞAKA TATLIM İNANMA ZATEN KİLO ALMIŞTIN DURRRR YEME SAKIN YEME GİT ILIK DUŞ AL... SERİNLERSİN şakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız nerden getirdin aklıma şimdi kim tutacak beni ben bi dolaba kadar gidiyorum :icecream:
kendine iyi bak.byeekaydirigubbakcemile5kıslar ben çıkıyorum iyi sohbetler hoşçakalın
YAAA DUR GİTME DOLABA ŞAKA ŞAKA TATLIM İNANMA ZATEN KİLO ALMIŞTIN DURRRR YEME SAKIN YEME GİT ILIK DUŞ AL... SERİNLERSİN şakkıdı
:a015::a015::a015: güle güle canımmHadİ kızlar bana da gÜle gÜle dİmİ gİdİyorumm bye
Hadİ kızlar bana da gÜle gÜle dİmİ gİdİyorumm bye
öptüm hepinizi nilay kaçarr
Yuh artık ya nekadar pislikler yaşıyo gerçekten aramızdabende babama söylemeyi düşündüm ama üzülmesin diye kendimde cesaretliyimdir hallettim salağı...meğer buda bisürü pavyona takılıp beni aldatıyormuş..hatta bigün teli yanımda çalmıştı ben açmıştım gevşek konuşan karının teki benim sesimi duyunca yenge diyip durmuştu bana..sonradan anladım ki bu pavyondaki karılara evliyim deyip beni eşi diye bassediyorumş ruh hastası..tabi sonbradan bütün foyaları çıktı bide musallat olmuştu bana...
ayyy neleri var kızlar ne şizofrenler yaşıyor aramızda..allah karşılaştırmasın..
böyle işte doyumsuz oluyo bu tipler şerefsizler alışmışlar tabi belkide bu sopadan sonra akıllanmıştır kolayca kimseye bişey diyemez böylece karısına da iyilik yapmış oldum kadının haberi yok ama kötükedihüsohiç deme gitsin kızı gördükçe dalasım geliyor o değil arkadaşımla aynı işl yerindeler nasıl katlanıyor anlamadım valla düğünü olup gidecek ama bir yuvayıda dağıtıp gidecek allahtan dileğim daha kötülerini yaşar sonrada derki ben bu kişiye böyle yaptımda benim başıma geldi der
inşallah canım sıkma canını anacım
iyi yapmışsın anacım valla böylelerine hak hayret bir şey karıları yetmiyor sanki dengesilerin ne biçim insanlar yaaaa
aynen öyle bazen bazılarına hak hayır benim bu arkadaşıma yapılan hak değil odeğil bende aileside beklemiyordu böyle yapacağını annesi duymuş yıkılmış resmen
kız allah iyiliğini versin senin dur anam çatlama daha çocuk yapıcaksın sonrada büyüteceksin oda seni büyütecek tabi
ölçmedim ama yükseldiğini hissetim canım..sanki kaynar kazanın içinde gibi hissettim kendimi..sen düşün artık gerisini..kafamçokkarıştıateşte yumurtlama belirtisi canım biliyorsun ölçtünmü ateşini artmışmı
escales evet yaptrdım kan idarar tahlılı 2 sayfalık bir sonucu var dr herseyın iyi dedı hersye bakılıyrmus sarılık oldunmu kansızlık hepaptıtı demır vss hersye ..
kız senın ikili test ne zmaan cok korkuyorummm ben 5 temmuz dedı bana
ölçmedim ama yükseldiğini hissetim canım..sanki kaynar kazanın içinde gibi hissettim kendimi..sen düşün artık gerisini..kafamçokkarıştı