Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm hoş geldin nasılsın fıstık teyzen nerde bakayım kayboldu cadıııselam ben geldim
güzelim oruçluyken denize girmek günah değil..su yutmadığın sürece problem yok..kaydirigubbakcemile5ama ilter yaaaaaa zaten sınav için bekledim bu ay aşılama için beklicem sonra zaten ramazan geliyo
aaba oruçluyken denize girmek günahmı:))))))))kafamçokkarıştı
geçmiş olsun canım bizde snei çok özledikkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canlarım hoşbulduk annemi dr götürdüm bugün yokş çıkamıyo tıkanıyodu hep kalp sandık korktuk ama sanırım kansızlıkmış
temmuzda tekrar gidecez
onun dışında iyiim çok şükür
geliyorum bazen ama denk gelemedik hepinizi çoooooook özledim valla:)):enbuyukkk:
tamam cnaım bende çıkıyorum tadım kaçtı bir anda neyse sonra görürşüz öptün seni bitanem mkızlar repleri dağıttım...çıkıcam şimdi canlarım...kendinize ii bakın:):)
ben yarın yokum izmirdeyim ordan 2 gün ayvalık...hafta sonuna kadar ....sizi özleyeceğim:)
rufide serra cnm ben hamisim
canım çok sağol..bende şimdi dağıtıtım repleri..opuyorumnanaktankızlar repleri dağıttım...çıkıcam şimdi canlarım...kendinize ii bakın:):)
ben yarın yokum izmirdeyim ordan 2 gün ayvalık...hafta sonuna kadar ....sizi özleyeceğim:)
selam canım..hoş geldin..nasılsın?hihoyyytselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
burdayım canım biz karar aldım bundan sonra bebek düşünmemek için burda toplanmaya lütfen kimse burda bebek muhabetti yapmasın biz burda geyik yapıyoruzohh nerdesiniz bee anaamm arıyım arıyım bulamıyım delirdimmmm
hoş geldin canım..buradayızzzhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt güzelim böyle bulamadığında özelden mesaj yaz..hemen haberdar ederiz seni..:1hug:ohh nerdesiniz bee anaamm arıyım arıyım bulamıyım delirdimmmm
slm kızlar ben geldim hemen gidicem tatile gidemiyorum salı günü eşimin apandisi patladı 1 hafta falan kalıcaz herhalde öptüm hepinizi çıktım ben
geçmiş olsun canımm kendine ve eşine çok iyi bak öptüm cnaım benimslm kızlar ben geldim hemen gidicem tatile gidemiyorum salı günü eşimin apandisi patladı 1 hafta falan kalıcaz herhalde öptüm hepinizi çıktım ben
:1hug: canım yaaa..kime mesaj yazmak istiyorsan o kişinin adının üstüne gel sağ tıkla orada özel mesaj gönder bölümü çıkar canım..bu şekilde kolayca yazabilirsin..:1rolleyes:kıslar ben ziyarerci msj filan atamıyom bilmiyom ancak bana atılırsa ben atabiliyom bilginiz olsun bende artık burdayım hoş bende daha adt olmadım ama hayırlısı söz bebeiş konusu açmıcam kaydirigubbakcemile3
iltercim abyosuncum h.b. canlarım benimm