Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm kaç yıllık evlisin? Kaçıncı çocuk için uğraşıyosun? Benm temmuzda 2 yıl dolcak evliliğimde. Benle evlenenlerin çoktan çocukları oldu. Ben zaten ilk yıl istemyodum işte yeni yeni istek geldi sayılır. 4 ay denedik olmadı. Halbuki korunmayı bırakır bırakmaz olcak sanıyoduk. Ben bu ay çok ümitliyim. Çünkü ilişki sayılarını her ne olursa olsun çoğaltmayı düşünüyorum. Belkide biraz bende suç. He 2 güne yapmak lazm ama ben çok istemediğim için olmadı. Bu sefer çok hırslıyım. Bu elma yağı beni ümitlendiriyo. Bide incir yemek lazm. Adaçayıda içiyorum 2 gündür ama ovulasyona girmeden bırakcam. Arı sütü-bal-polen kullanıyorum. Öyle işte. Sen neler yapıyosun? Niye bu kadar ümitsizsin? Bak bende denedim 4 ay olmadı boşver ümitsizliği? Bence çalşmalarını yapki sonucu göresin

yalnız tüm bu yazdıklarınızı aynı anda kullanmayın hele incir ve poleni aynı anda yemeyin yumurtalar aşırı büyür kist olur diyim arkadaşımın başına geldi ondan biliyorum ben bal polen yedim kesintisiz 2 ay boyunca ateş ölçtüm çok şükür oğlum var şu an

Arkadaslar onumuzdeki adet donemimle ben de incir kurune baslamk istiyrm ama hic bir sorunum yok, amac sadece yumurta sayisini arttirip sansimi arttirmak.. Cunku esimin sperm sayisi sinirda, 1 ml 16.4 milyon.. Ama kist mist olur mu diye endise ediyrum, problem yokken kullanmamda sakinca olur mu sizce??

Ayy Allah razı olsun cnm ya iyiki söyledin. Bari incir yemeyi kesyim ben. Sadece arı sütü bal polen ve adaçayı yağı ile adaçayı içyim teşekkürler

cnm benim haziranda 3 yıl olacak benimde..2 yıldır düşünüyoruz aslında ama olmadı..sebepsiz bir sebep olsa ona yönelecegim ama eşiminde benimde herseyimiz normal..böyle giderse aşılama yolu gözüküyor bana...tüm belirtileri yaşayıp umutlarımın yıkılmasından bıktım her ay..çevre baskısıda cabasıı..

Cnm üzme kendini daha yeni evli sayılırsınız. Bu zamanın tadını çıkar sinemaya gidin gezin. Olacak inş. Bu arada arkadaşlar bu adaçayı yAğı bende kaşıntı yaptı. Mantar mı oluştu acaba feci kaşınıyo iç taraflar

Aman arkadaşlar sakın adaçayı yağı kullanmayın. Hamile kalacam die sağlığımdan olyom. Hemen dr a gitmem lam çünkü vajina iç tarafında kaşıntı var. Sanırım mantar oldum. Ayrıca yanmada var. Offff derdim yokken dert aldım tamda ovulasyon zamanında. Cinsel ilişki bile ağrılı yanmalı olyo

Geçmiş olsun çok şaşırdım adaçayı yağı mantara sebep olmaz,tam tersi mantar varsa ortaya çıkartır.bu daha iyi olmuş.demekki içerde yoğun ilthap vardır.bana güvenin bu topiğin kurucusu olarakatan yazıyorm.içiniz rahat olsun.kullanma sırsasında 2-3 damlayı geçmesin ona dikkat edin yeter.aksi takdirde sadece cildinizi tahriş eder bol döküm kullanırsanız..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH SİZDE BİRAN ÖNCE ANNELİK DUYGUSUNU HAYIRLI ZAMANDA TADARSINIZ..SAĞLICAKLA KALIN

mrhbalarr acı elmamı yoksa tatlı elma yağımı kullanıcazz cvp verirseniz sevinirim lütfen ben bugun aldım tatlı olanından...

Merhaba;

Bugun bende kullandim aci elma yagi olarak istemistim aktardan. Bana verdigi adacayi (elma) yagi yaziyor umarim yanlis degildir ? Tamponla kullandim ve hicbir yanma hissetmedim acaba yanlis yag mi aldim ?:44:

ben de kullanmayı düşünüyorum ama tam karar veremiyorum biri düşük yaptım yazmış ondan şimdi kararsız kaldım

arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum ama sizin kürleri kaçırdım ben polen ve adaçayı yağı nasıl yapıcam nasıl kullanıcam benide aydınlatırmısınız adaçayı yagını aktardan alıp içiyomuyum yoksa içine herhangi bişy katıyomuyum polen kürünü neyle yapıyosunuz lütfen aydınlatırsanız sevinirim doktora gittim herşey temiz çıktım ama hamile kalamıyorum :(

arkadaşlar bende yani katıldım herkese merhaba.umarım tüm isteyenler en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar.bende 2 yıllık evliyim 1.5 yıl korunduk son 5 aydır düşünmeye başladık.ben tabi ilk denedeme pat diye hamile kalcam sanıyodum filmlerdeki gibi.hiç alakadar olmazdım hamilelikle ilgili şeylerle ilk aylarda ilişkiden sonra hemen duşa girerdim ne bileyim yatacaksın bacaklar yukarı falan :) sonradan baktım bi kaç ayda kalamıyorum sizleri takip etmeye başladım hiçte kolay olmadığını anladım bu işin.2 aydır ciddi anlamda deniyoruz ama olmadı artık sizlerin yardımıyla uğraşıcam.umarım ALLAH aratmadan verir bebişlerimizi...

slm kizlar bende 3 yildir hamile kalamiyorum iki defa kist ameliyati oldum birtanede tupbebek tedavisi oldu sonuc negatif ne yapacagimi bilmiyorum ve surekli idrar yolu enfesiyonundan cekiyorum sizce bende bitkisel kurlerle hamile kalabilirmiyim yardimci olurmusunuz

Merhabalar ben de yeni üyeyim..

TWM , bende üç aşılama üç tüp bebek yaptım sonuç negatif... İki yıldır hiç bir şey yapmadım.. Tedavilerden bu yana çokkkk üzüldüm ama üzülmekle elimize bir şey geçmiyor maalesef... İlk defa bu ay yaaa bi Dr a gideyim bana birşey söylesin bende umudumu keseyim dedim.. Gittim yumurtaların var iyi , sana ilaç tedavisi başlayalım dedi.. Ama ben herşeyi yaptırdım dedim ilaç bir işe yarar mı ?? Belli olmaz dedi seninki sebepsiz infertilite... İçime bi umut doğdu,çok heyecanlandım..kan verdim sonuçlar çıktı fsh 15 dedi Dr... 10 nun üstüne çıktığında gebelik şansın epeyce azalıyormuş... Tekrar hayallerim yıkıldı... Amannnn okalar tüp bebek yapmıştım olmamış bir ilaçtan umut buldum diye çok ağladım...eve geldim ağlaya ağlaya fsh ı araştırdım meğer ne önemli bir hormonmuş ... Araştıra araştıra poyrazlı günler diye bir blog gördüm okudum tekrar umut ışığım oldu..poyrazın annesi Nihal Hanım fsh ı nasıl yendiğini ve poyraza kavuştuğunu anlatınca çok umutlandım...Rabbim hiçbirşeyi dünyada sebepsiz yere yaratmaz diyerek Nihal hanımın uyguladığı bitkisel kürleri uygulamaya başladım.. Hayıt otu çayı fshı düşürüyormuş..civanperçemi,melisa ve papatya çayı yumurtalara iyi geliyormuş .. Şimdi bunları uyguluyorum..senin durumunu bilmiyorum ama ben bitkisel kürlerin işe yaradığına inanıyorum... Ama alttan pamuğa birşeyler koyup uygulayanlardan korkuyorum açıkçası..içme tarzında olanlara daha sıcak bakıyorum... Şimdi soğan kürüne ve arkasından incir kürüne başlayacağım ... Bakalım hayırlısı gıpta çare bulamadım belki bitkilerde bulurum bi de bunları deneyeyim ne çıkar .. İyi araştır durumuna göre alternatif tıptan yararlanmaya çalış ...gerisi Rabb'imize kalmış , dilerim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz ... Rabbim yolunu açık etsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…