Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam canım sende izmirlisin benim gibi sende mi bebk için uğraşıyorsun senin kistinmi var canım?soğan suyunu içtinmi hiç kiste iyi geliyormuş öyle dediler haberin vardır kesin kaç yıllık evlisin ?çocuğun varmı?

Kızlar gunaydın ;
ben bu ay bebek olayını erteledım istemıorum artık kur falan gherseyı de bıraktım.bı derdım var kayınvalidem.hiç yoktan yere saka kakaya donusuyo.hanımefendı pat suratını dusuruyo.tahammul edemıyorum surat sallamasına.altlı üstlü oturuyoruz bıde.slm ii aksamlar demeden gecemıoz.yemegı orda yeme gıbı bı zorunlulugumuz var.kendım yemek yapınca surat dusuyo dısarda yıyınce surat dusuo.eşimle hiç bi problemım yok ama bı surat sallaması bıle bıze yansıyor. Eşimle 2 gundur konusmuyorum bıle.canım o kadar sıkkın kı ne iş yerınde kabıma sıgıyorum ne de evde.uyuyarak unutmaya calısıyorum.erkenden yataga gırıp uyuyorum.iyiki çalışıyorum.çalışmasam evde kafayı yıcem sankı.bıde sen doğur ben senın cocuguna bakarım dıyor nasıl dogurayım calısmak zorundayım.bu ınsanlara cocugumu nasıl bırakıcam?öfff öfff.allahım bana gunah yazmasın ne kadar kararsız bı kulum var dıyecek ınanın kızlar suan hamıle bıle kalmak ıstemıyorum.bu aksam eve gıdınce ıs cıkarcam kendıme de çalışma olmasın dıye.öff öfff

Frlang boşver kafana takma diyeceğim ama olmuyor insan çileden çıkıyor.eşin de annesinden yana mı oluyor öyleyse işin zor arkadaşım hele aynı binada oturuyorsanız.Neden beraber yemek zorundasınız öyle şey mi olur herkes kendi evinde kendi yemeğini yapmak ister.Eşin bu durumdan şikayetci değil mi? eğer o sorun yapmıyorsa sen tatlı dilini kullan işte anneni seviyorum ama herkesin evi ayrı de biz daha yeni evliyiz de.Kayınvaliden sana surat asıyorsa sen de mesafe koy sadece salam ver yemeğe ona gitme kendi evinde ye tabi kocanlada konuş bak ozaman sana suratasabiliyormu herzaman mesafeli ol canını da sıkma eşinle de tatlı tatlı konuş ikna et ama dayatma şeklinde olmasın o zaman iş inada biner sen onun karısısın unutma onu herşeye ikna edebillirsin ama unutma tatlı dilinle

frlang canım bebeğin olunca senin kendi annen yakınındaysa annen baksın yok değilse gerekirse maaşının yarısını ayırır bakıcıya baktırırsın tanıdık birine teklif edersin bakmayı parasıyla herkes bakar tabi iyi birini bulmak zor ama araştır bulursun yoksa kayınvaliden bakarsa sen ona muhtaçmışsın gibi davranır her canı istediğinde surat eder sürekli yüzgöz olmak zorunda kalırsın

sağol hayatım derdımle ılgılenmıs yazmıssın.cok tesekkur ederım.yemek olayında kendı senelerdır kayınvaldesıyle yemıs bızımde onla yememızı ıstıo.ben bır ara yemek yapıp kendı evımızde yedık sankı komsu gıbı evınde pişirdiğini getırıo bı tabak da oğlunun en sevdıgı yemekmıs de canı rrahat etmemıs de de de.sonraları surat sallamalar, nasıhat vermeler bıze ekonomık acıdan yardım etmek ıstıyomus da bu sekılde yardım edebılırmıs.esım benden erken gelıyor bende işden gec cıkıyorum onun ıcın bu yemek olayında bulunmaz bır koz.bebek olayın da da ınan hayatım bebegım olunca sankı daha cok bunların ıstedıgını yapmak zorunda olacakmısım gıbı ozgurlugum kısıtlanacakmıs gıbı evıme daha cok gırecekmıs gıbı.ztn ben kapıdan cıkınca o bacadan gırıyo.kendıne gore paspas sermeler vazo degıstırmeler sesımı cıkarmıyorum saygımdan ama bazı durumlarda kı bu durumda ole kendısı ıle alakası olamayan konularda surat sallıo küsüyo kadın.ona saygısızlık eden yok laf eden yok.ortamdakı bı muhabbetten küsüyo.esımde bunu anlamıyo.cok buyutuyosun dıyor.ve ipler kopuyor eşime de nefret duyuyorum.yanyana oturmaya bıle tahammul edemıyorum

Frlang inan canım birçok erkek aynı benim eşimde aynı ama eşini seviyorsan katlanıyorsun.Ben de aynı senin gibi oldum bi ara eşime de çok kızdım ayrılalım dedim.gerçekten de ayrılıyorduk sonra tabi ben onsuz olamayacağımı anladım sadece 1 günde. o yüzden iyi düşün eşinden ayrılırsan onsuz durabilecek misin duramayacak mısın insan önce gözden çıkarabiliyor ama iş ciddiye binince anlıyor. iyi düşün asıl şimdi bizim mutlu olmamız aşkımızın tatını çıkarmamızın zamanı ama işte bazen büyükler çok müdehale ediyor.sen yine de kayınvalidene tavrını koy o kadar karıştırma kendine

çok sağol guselım cok tesekkur ederım derdıme derman oluyosun.derdımı paylasıyosun.çook tesekkur ederım.iiki varsın varsınız motıve oluyorum sayenızde.çok tesekkur ederım

canım sen üzme kendini boşver hayatını yaşadığına bak birdaha mı geleceğiz dünyaya.sen üzülüp sinirlendiğinle kalıyorsun kimsenin umrunda olmuyor.Ben bu forma girdiğimde mutlu oluyorum hamile kalanlar umut oluyor habire geçmişi okuyorum 800. sayfadayım arnavutgüzelinin hamile kaldığı sayfaya daha gelmedim ama yaklaştım galibadarısı başımıza kızlar:13:

slm arkdaşlar sizden bi ricam olacaktı 1. sayıfadaki kürü deneyip hamiş kalan varmı aranızda yada duyduğunuz bişey vamı bide bu kür pkolara olurmu

slm arkdaşlar sizden bi ricam olacaktı 1. sayıfadaki kürü deneyip hamiş kalan varmı aranızda yada duyduğunuz bişey vamı bide bu kür pkolara olurmu

SLM GUSELIM HOSGELDIN.EVEEEEET HAMILE KALANLAR VAR AMA BEN DAHA 15 UYGULUYORUM.BU AY PEK UMUDUM YOK YUMURTLAMA DONEMLERIMI KACIRDIM GEÇMİŞ SAYFALARI OKUYORUM AMA ISIM YOGUN OLDUGU ICIN EN SON 10,HEMILEDE KALDIM VE COK KISA BI SUREDE BU OLDU.UMUDUMUZ VAR.CANIM SEN BAL+POLEN+ÇÖREK OTU+ADAÇAYI YAĞINI KULLAN.VE YINE GECMIS SAYFALARDA HAMILE KALABILMEK ICIN TAKVIMLER DE VAR.HEMEN YAZIYORUM

11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin (22. günden sonra her gün hatta adete kadar devam edebilirsiniz...bir
hastasına da aynı takvimi vermiş doktorun önerdiği bu takvim günlerinde
ilişkiye girmiş.. sonrasına amaannn demişler onlarda doktor söylemeden 22. günden sonra her gün beraber
olmuşlar ve hamile kalmış meğer o ay geç yumurtlamış ve tutmuş)

AYRICA BAL+TARCIN+ÇÖREK OTU+POLENI HEMEN BAŞLIYOSUN HIC ZAMAN KAYBETMEDEN.SABAH AC KARNINA 1 ÇAY KASIGI YIYOSUN HAYATIM.ADAÇAYI YAĞINI DA ADETIN 5.GUNUNDEN TAKI 10.GUN DE DAHIL OLMAK UZERE ; HASTAYKEN PEDINE BI KAC DAMLA HASTALANMAN BITTIKTEN SONRA ISTERSEN PAMUGA DAMLATIP VAJINA GIRISINE KOYUYOSUN PAMUGUN UCUNU GOR BI DE PAMUK KACMASINNNNN AMAAN BEN BUNLA UGRASAMAM BEN DELI DOLU YATARIM DERSEN TAMPON ONERIRIM TAMPONA DAMLAT SONRA HADİ İİ GECELER YAT BEBİŞİM6 GUN YAPIOSUN SONRA YAPMIYORUZ CUNKU YUMURTALAMA DONEMIMIZE GIRIYORUZ.ADACAYI AMAC ILTIHAP VE TIKANIKLIK GIDERICI
POLEN+BAL +... AMAC: HAMILELIK ICIN VUCUDUMUZUN EKSIKLIKLERINI TAMAMLAMAK VE YUMURTLAMAYI SAGLAMAK.HADI KOLAY GELE

canım saol bana cevap verdiğin için ama ben yumurtlama günümü hesaplıyamıyorum pko var bende adetlerim düzensiz olurmu uygunmudur

canım saol bana cevap verdiğin için ama ben yumurtlama günümü hesaplıyamıyorum pko var bende adetlerim düzensiz olurmu uygunmudur

hayatım bende pkoluyum.yanı tam bı teshıs konmadı ama dr ılk ultrason muayenesınde pkolu oldugumu soyledı.cok fazla ama kalıtesız yumurtalarımın oldugunu ben ısteyınce degıl yumurtalarım ıstedıgınde hamıle kalabılcegımı soyledı.o yuzden daha 1 yıllık evlısınız ve korunmasız donem gecırmemıssınız.bu nedenle 6 ay deneyın dedı dr. Ayrıca pkolu olup ılac tedavısı olmadan da hamıle kalanlar var.bızde daha bu ay ıste denemeye basladık.hayatım ayıp olcak ama bende tam bılemıyorum yumurtalamamı.allah tan benım ole 2 3 ay gıbı gelmeme durumu olmuyor fakat duzensız yanı 10-5 gun erken ya da gec gelıyor.gecen ay 10 gun attı bunu da yumurtlamamdan anladım 10gun ben gec yumurtladım.ayıp olcak ama parmak testı var canım bu sekıldede yumurtladıgını anlayabılırsın.hastalanman gectıkten sonra bellı bı gun gectıkten sonra akıntın gelıyordur.o akıntıyı lavaboya gırdıgınde ısaret parmagın ve bas parmagının arasına alıp tahlıl edeceksın.eger o akıntı yumurta akı gıbı yogun ise uzuyorsa yumurtlaman gerceklesıyordur.

bak bunu hiç duymamıştım ama benim bazen aşırı derecede beyaz akıntım var ama anlamıyorum hep şikayetçiyimdir bazen çok oluyo eşafmnım bile ıslanıyor bazende çok az var bu bilgin için tşkler

merhaba arkadaşım evet izmirliyim ben de bergama oturuyorum. 3 senelık evlıyım geçen marttab beri bebek için uğraşıyoruz ama olmuo. ben de ağustos da doktora gıttım. 4.5 lik kistım var. çikolata kistiymiş. 2 ay hap kullandım yarıya inmiş. doktor da hapa devam dedi. 3 ay daha. bana da çok uzun geldi. bi de hapı bırakınca tekrarlar diye korkuyorum. kafam karışık yani.
27 yaşındayım hiç çocugum yok. ben de durumlar bu...soğab suyunu denemedim . ama soğan her akaşm yemeye çalışıyorum.
eee sen de durumlar ne. var mı çocuğun. hadi bakalım allah yardımcımız olsun.

merhaba arkadaslar bende bebek için uğraşıyorum 5 ay bitti tabi zaman zaman denedik ama 5 aydır sürekli deniyoruz bende elma yağını geçen ay yapmıştım sadece 3 gün yaptım bu ayda yapıyorum benim sorum var aslında benim adetim 3 günde bitiyor ben hemen başlıyorum yapmaya ve elma yağını koyunca vajina içine hemen hemen herkes ağzımdan geliyo tadı kokusu vs demişler ilk sayfalardan itibaren okudum benim öyle birşey olmuyor tüplerim mi tıkalı diye düşünmeye başladım artık bir sorunmu var neden ben hissetmiyorum ağızdan gelme olayını diye neyse bu elma yağını yapınca akıntım şakır şakır gelecek diye bekliyorum her seferinde ama nrmalden hiç birşey farklı değil iltihabım yok herhalde diyorum bakalım adetim biteli 1 gün oldu bu ay elma yağına devam 2 gün daha yapıp bırakacağım toplam 5 gün yapmış olacağım inşallah tutar inşallah isteyen herkese allah sağlığıyla bebeklerini gönderir ve frlang takma kafana kimseyi boşver inşllah herşey istediğin gibi olur sessiz kaldığın için olabilir belli et biraz kendini allah kolaylık versin canım

Merhaba arkadaşlar, bende 2 senedir hamile kalmayı bekliyorum. Duyduğum her şeyi deniyorum. Soğan kürünü denedim, çok akıntım oldu gerçekten. Adaçayı yağını (yani acı elma yağını) da denedim. Yaktı ama ferahlattı sanki, ama ağzımda falan hissetmedim. Herkes hissedecek diye de birşey yok bence. İncir kürünü de denedim.
Geçen ay doktora gittim aşağıdan ultrasonla bakınca ya bebek oluşabilir yada adetine yakınsın dedi. Vallah bir şeyler kalınlaşmış ama ne tam olarak bilemiyorum şimdi hatırlayamadım. Öyle heveslendim ki. Her şey hamile kalmışım gibi hissettirdi bana. Rüyalar, vücudumun tepkileri falan. Ama bu sabah adet olunca hayal kırıklığına uğradım. Hayırlısı. Ama stres yapıyorum galiba. Gerçi bebek tutunmaya çalışırken adet olmuş olabilir miyim. Yani ne bileyim psikolojik mi hissediyorum acaba bazı şeyleri. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi şu süt ve maydonoz buharı kürünü de deneyeceğim.
Ama benim adetim en az 10 gün sürüyor arkadaşlar. Ne zaman yapmak gerekir bu kürü?
Bir de 10uncu günden sonra ilişkiye giriyoruz biz. Yani adetim hep uzun sürdüğü için. Daha erkenden yumurtlama olmuyordur herhalde değil mi?
Stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Eltim hamile kalmış geçen ay. Daha hamile kalmaya niyetlendiği o ay kaldı. Ben hap ile korunmuştum acaba onların etkisi çok mu oluyor. Ne kadar kısırlığa vs'ye etkisi olmuyor deseler de oluyor mu acaba?
Eltim hiç hap kullanmamış ve hemen gebe kaldı.
Çok üzülüyorum. Stres yapmayacağım diyorum ama yapıyorum. Elimde değil ki. Oyalayacağım aklımı diyorum olmuyor. Her yerde bebek var. Bir de hala bebek yok mu diyenler yok mu!!!!! Sinir ediyorlar insanı.

sıkma canını bizi sadece stres etkiliyor bence benim de hcg değerim herzaman 0.01 çıkardı adetimden önce yaptırmıştım negatif ama 2.0 a yükselmişti bende umutlandım ama adet oldum kahverengi başladı leke şeklinde sonra 1 gün boyunca temiz kan geldi öyle pütürler yoktu sonra pembe lekeye döndü ve 3.gün bitti ama benim adetim zaten en fazla 4 gün sürer diye umutlanmadım sitede okudum kanaması olanlar geç öğrenenler varmış bi daha umutlandım sanki bende üstüne görmüş olabilirmiyim diye ama hiç belirtim yok o yüzden psikolojik olabilir dedim bende aklımdan tam çıkarıyorum etraftan bebek yokmu diye soranlar tekrar tekrar aklıma sokuyo ama genelde kafamdan attım hamile kaldım diyen çok var umarım hemen atabiliriz bu fikri kafamızdan inşallah gelir bebeklerimiz en kısa zamanda

Evet canım aynen dediğin gibi. Her şeyin başı stres bence de. Ama kafadan da şak diye silinmiyor ki düşünce. Bir de sende değerler de yükselmiş. O zaman insan daha da ümitleniyor. Aslında tatil iyi geliyor diyorlar. Biz de vallah 3 senedir tatil yapmadık. Yani en son balayında gitmiştik o zaman da korunuyordum. Ben bileydim hiç korunmazdım.
İnsan hiç bu yanını düşünmüyor ki. Bırakınca hamile kalırım diye düşünmüştüm o zamanlar. Tatil de insan kafasından atıyormuş genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…