Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sorma bir popo büyüttüüüüüm darısı başınızaa inşallah..
ben burdayım canım hep bakıp çıkıyorum..sen sor sorunu hemen yetişirim nidemek..
sen nasılsın?nasıl gidiyoo??

selam arnavut güzeli
uzwun zamandır giremiyorum
son gelişmeleri yazayım dedim
düşükten sonra kendimi topladım ve yeni bir haber 3 ay sonra yani şimdi hamileyim:)zemuszemus
kesemizide gördük 5mm:)
daha küçücük benim elma çekirdeğim:)))
darısı tüm isteyenlerin başın ainşallah

Kızlar nihayet geldim...Arnavutçum nasılsın?ınşaallah herşey yolundadır....Sormayın başıma neler geldi,akla gelmeyen başa geldi denilir ya...
Eşimin spermleri çok düşük çıktı.Doktor direkt tüp bebek dedi.Ama nasıl olur iki tane 6 aylık düşüğüm var.Şimdide 2 yıla aşkın bebek istiyoruz olmadı işte.Hep kendimde sorun var sanıyordum,sürekli doktorlar,sürekli kürler,bakın ne hale düştüm ya,keşke bende olsaydı sorun.Erkekte olunca daha zor biliyorsunuz.Doktorda Ankara ıstanbul diyip duruyormuş eşime.Burada da eure fertil var.Lütfen bana bir yol gösterin....Hepiniz seviyorum...

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah. Kaç çıktı değerleriniz? Belki yapılabilecek bişeyler vardır tüp bebekten önce. Herkes bin türlü kür deniyor, güzel sonuçlar alanlar da var. Doktorlar her zaman tüp bebekten yana zaten.

Gecmis olsun Aydan,
2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz... diye bir topik var erkek intertifilitesinde. Bir oku istersen.

Bak ben sana Kopy yapiyorum ama, simdi bunu yazan bayan hamile. insaallah sende hamis olursun.

İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.

Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.

Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.

Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.

Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytmaşallaaaaaah nekadar güzel bir haber buuuu:lepi: allaha şükürler olsuuun.ne mutlu sana çok çok sevindim canım..
inan bende artık eskisi kadar bilgisayarda olamıyorum o yüzden takip de edemiyorum beni merak etmeyin herşey yolunda sadece dinlenmem gerek..şimdiden size hoşçakal demek istemiyorum ama girmezsemde merak etmeyin. dualarınza ihtiyacım var heleki böyle güzel bir haberden sonra size kısa süreliğine veda etmek bile bana moral olduu.çok sevindim canım allah tamamını erdirsin inşallaah bol bol dinlen şu ilk üç ay çok önemliiii ve darısııı herkezin başınaaa.hepinize dua edicem doğuma girerken nolur sabırlı oluun ve nolur moralinizi yüksek tutuun herşey istediğiniz gibi ZAMANINDA OLUCAAAK..sizi hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın allaha emanet oluuun:Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim büyüüük geçmiş olsun sıkma canını vardır bundada bir hayır.arkadaşın dediği gibi hemen paniğe kapılıp tüp bebek düşünme mutlaka başka biryerde daha ölçüm yaptırın.çok var öyle tüp bebek kapısından geri dönenlera.s..sakın üzme sen tatlı canını eşin mutlaka ÇİNKO ağırlıklı beslensin ve vitaminini alsın..sabrın sonu selamet canım..en azından doğru tedaviyi uygularsınız sakın isyan etme herşey allahtan..kendine çok iyi bak inşallah bidaki açtığımda seni ve diğer arkadaşlarımın hamile haberlerinizi okuruuum:Saruboceq: :Saruboceq: dualarım hepinizleeeeeee..sizi seviyoruuuuuuuuuum
:asigim: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: a.s.

Aycan merhabalar...Az önce gönderdiğin bilgileri okudum.Sana çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun...Ama bu kürleri yapacak kadar vaktimiz olduğunu sanmıyorum.Bizim derhal bir tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini söylüyor eşimin doktoru.Tüp bebek diyince bir an yıkıldık,sonra araştırdıkki sanki bir derece daha kafamız sakinleşti.Dur bakalım sonuç ne olacak...
Arnavut güzeli sanada selam.....Allah yardımcın olsun....Bebeklerinde sağlıklı sıhati gelsin inşaallah....Sana sorum olacak,tüp bebek girişimlerini bana bir çırpıda anlatırmısın?Sana zahmet olacak ama...

Sevgili Aydan,
Allah yardimcin olsun. Tüp bebek islemlerini Babylove arkadasimiza sordugun icin o cevaplasin diye ben müdahale etmicem. Ama sorun esinde oldugu icin sana IVF degil ICSI yapilmak zorunda sadece bilmeni istedim. Hareketlilik %1 veya %2 yse isin cok zor.

Gülüm,çok saol.Değerleri sormuşsun,ilk testte 500 sperm,ikinci teste 1milyon.Bizde ne yapacağımızı şaşırdık,hani baştan hiç yok olsaydı sperm,kabullenirdik bu olanları.Bir anda şoktayız ya..Adam bitti,sanki koca bir balyoz yemiş gibiyiz.

Aycan'cım,yanlış anlama beni,Arnavut güzeline sorma nedenim,oda bu zor işlemlerden geçti,yani o deneyim sahibi,bir ufak bilgi verse bana dünyalar benim olur,sizlerde bana bilgi verin lütfen,hepinize ihtiyacım var bu konuda.İlgileriniz için sizlerden Allah razı olsun.Allah hiç birinizi üzmesin....

mrb.bende yeniyim burda..ekim ayında dış gebelikten ameliyat oldum.tüplerim duruyor 5 aydır korunmuyoruz daha hamile kalamadım..bu ay incir kürüne başladım.doktorum herhangi bi problem olmadığını söledi..acaba bu kür ters bi etki yapar mı?bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Segili Zuhal,
bircok arkadas bu kürle hamile kaliyor 21 + 21 gün 2 sefer yapiliyor. Saracoglunun sayfasindada bir sürü tesekkür mesaji okuyoruz, Allah emeklerinin karsiligini versin. Gecmis olsun. Sevgiler buyrunnnnnnnnn

Segili Zuhal,
bircok arkadas bu kürle hamile kaliyor 21 + 21 gün 2 sefer yapiliyor. Saracoglunun sayfasindada bir sürü tesekkür mesaji okuyoruz, Allah emeklerinin karsiligini versin. Gecmis olsun. Sevgiler buyrunnnnnnnnn

teşekkür ediyorum..cevapladığın için..bu ay kullandım kasıklarlarımda ağrı yaptı.adetime 5 gün var belimde ağrıyor acayip şekilde..korktum acaba kist falan yaptı mı diye..hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?:uhm:bazende adet olacakmışım gibi sancılar geliyor..

Son düzenleme:
Olabilir arkadasim. Hamilelik belirtisi, adet belirtisi gibi olabiliyor kimi hanimlarda. Insaallah hamilesindir

inş.arkadaşm rabbim isteyen herkese versin..kist olmuş olabilir mi pek bi kaç yerde gördm kist oldu diye onun için korku var biraz..bi de stres yapıyorum kendime. ne olcak merakla bekliyorum.eyvahedigeldismile.

Son düzenleme:
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım size bir şey danışmak istiyorum adetim biteli 15 gün oldu ama şimdi yine az miktarda kan geliyo sizde gebelikte çocuk yerleşirken olabilir mi bana yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar 21+21 günlük kür tüplerin tıkanmasını açan kür mü?Nasıl yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…