selam kızlar nerelerdesiniz ya....şurda birşey soracam yoksunuz ya,anlaşılan hepiniz gebe kaldınız :)...
inşaallah inşaallah....
Arnavut hanımcım nerelerdesin?Bebişler tostoslaştı heralde,sende poponu kaldıramıyorsun sanırım....:)
(sana bir sorum olacak,mesajı okursan bir slm.yolla bana bekliyorum..)
merhabalar.ne faydali bilgiler varmiss buradaa hepsini not aldimm bende denicemm herkese bol sanslarr:)ve ALLAH razi olsunn yardim edenlerden..
Kızlar nihayet geldim...Arnavutçum nasılsın?İnşaallah herşey yolundadır....Sormayın başıma neler geldi,akla gelmeyen başa geldi denilir ya...
Eşimin spermleri çok düşük çıktı.Doktor direkt tüp bebek dedi.Ama nasıl olur iki tane 6 aylık düşüğüm var.Şimdide 2 yıla aşkın bebek istiyoruz olmadı işte.Hep kendimde sorun var sanıyordum,sürekli doktorlar,sürekli kürler,bakın ne hale düştüm ya,keşke bende olsaydı sorun.Erkekte olunca daha zor biliyorsunuz.Doktorda Ankara İstanbul diyip duruyormuş eşime.Burada da eure fertil var.Lütfen bana bir yol gösterin....Hepiniz seviyorum...
Gecmis olsun Aydan,Kızlar nihayet geldim...Arnavutçum nasılsın?İnşaallah herşey yolundadır....Sormayın başıma neler geldi,akla gelmeyen başa geldi denilir ya...
Eşimin spermleri çok düşük çıktı.Doktor direkt tüp bebek dedi.Ama nasıl olur iki tane 6 aylık düşüğüm var.Şimdide 2 yıla aşkın bebek istiyoruz olmadı işte.Hep kendimde sorun var sanıyordum,sürekli doktorlar,sürekli kürler,bakın ne hale düştüm ya,keşke bende olsaydı sorun.Erkekte olunca daha zor biliyorsunuz.Doktorda Ankara İstanbul diyip duruyormuş eşime.Burada da eure fertil var.Lütfen bana bir yol gösterin....Hepiniz seviyorum...
selam arnavut güzeli
uzwun zamandır giremiyorum
son gelişmeleri yazayım dedim
düşükten sonra kendimi topladım ve yeni bir haber 3 ay sonra yani şimdi hamileyim:)zemuszemus
kesemizide gördük 5mm:)
daha küçücük benim elma çekirdeğim:)))
darısı tüm isteyenlerin başın ainşallah
Kızlar nihayet geldim...Arnavutçum nasılsın?İnşaallah herşey yolundadır....Sormayın başıma neler geldi,akla gelmeyen başa geldi denilir ya...
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah. Kaç çıktı değerleriniz? Belki yapılabilecek bişeyler vardır tüp bebekten önce. Herkes bin türlü kür deniyor, güzel sonuçlar alanlar da var. Doktorlar her zaman tüp bebekten yana zaten.
Sevgili Aydan,
Allah yardimcin olsun. Tüp bebek islemlerini Babylove arkadasimiza sordugun icin o cevaplasin diye ben müdahale etmicem. Ama sorun esinde oldugu icin sana IVF degil ICSI yapilmak zorunda sadece bilmeni istedim. Hareketlilik %1 veya %2 yse isin cok zor.
Segili Zuhal,mrb.bende yeniyim burda..ekim ayında dış gebelikten ameliyat oldum.tüplerim duruyor 5 aydır korunmuyoruz daha hamile kalamadım..bu ay incir kürüne başladım.doktorum herhangi bi problem olmadığını söledi..acaba bu kür ters bi etki yapar mı?bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?eyvahedigeldismile
Segili Zuhal,
bircok arkadas bu kürle hamile kaliyor 21 + 21 gün 2 sefer yapiliyor. Saracoglunun sayfasindada bir sürü tesekkür mesaji okuyoruz, Allah emeklerinin karsiligini versin. Gecmis olsun. Sevgiler buyrunnnnnnnnn
Olabilir arkadasim. Hamilelik belirtisi, adet belirtisi gibi olabiliyor kimi hanimlarda. Insaallah hamilesindir
kızlar arnavut güzeli bebişlerini doğurduuuu bilgilendirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?