Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar. öncelikle arnavut güzeli adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah. ben uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri. hatta bi ara adaçayı yağı kürünü de uyguladım ama olmadı. 2 yıllık evliyim ve 18 aydır bebek istiyoduk. istiyoduk diyorum çünkü şuan hami,leyim 6 haftalık. ben geçen ay hiç aklıma getirmemey çalıştım hep başka şeylerle ilgilendim. inanın stres yapmak çok etkiliyor. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

bizde 1 yıldır.korunmuyoruz adaçayı yağını kullandım ilk ayki kullanmamda çok az bir akıntım oldu . sonraki ay 1-2 gün iyi kullandım, 2 ay incir kürünü uyguladım olmadı

Arkadaşlar merhaba.Ben adaçayı yağını kullanmaya başladım,bugün 2. gün.Pamuğa 4 veya 5 damla damlatıp çamaşırıma koyuyorum.Acaba doğru mu yapıyorum.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

selam kızlar bende bal polene başlıcam yarın. azönce 1 çay kaşığı poleni ağzıma attım 1 çay kaşığı bal attım böğğğğğğğğğğğğğ..... az kaldı kusuyodummmmm..... nasıl olacak bilmiyorum ama yicem.. ayrıca çiğnemeden yutsam nasıl olur? etkisi olurmu?

selam kızlar bende bal polene başlıcam yarın. azönce 1 çay kaşığı poleni ağzıma attım 1 çay kaşığı bal attım böğğğğğğğğğğğğğ..... az kaldı kusuyodummmmm..... nasıl olacak bilmiyorum ama yicem.. ayrıca çiğnemeden yutsam nasıl olur? etkisi olurmu?

Bu gün bende polen ile ilgili bişeyler okudum nette bilgim yok işe yarıyormu acaba?

merhaba kızlar ben ilk defa yazıyorum bende pkoluyum ve bir senelık evlıyım. 1 aydırda korunmuyoruz. doktora gıttım glukofage verdı onu kullanıyorum. ve aynı zamanda bal corek otu tarcın karısımını ve bögürtlen kökü kürünü uyguluyorum. ALLAH HEPİMİİZİN YARDIMCISI OLSUN. ne kadar kafama takıyorsam bugun ruyamda bebegımı gordum. kucagımdaydı. bana damlacımmmmmm dıe sarılısı vardı o kadar hıssettımkı onu anlatamam. ALLAHIM BU DUYGUYU İNŞ GERCEK HAYATTADA YASATMAYI NASIP EDER BUTUN ISTEYENLERE BEN HEPIMIZ ICIN DUA EDIYORUM.

Kızlar nasılsınız hepiniz??UMARIM sorularınıza cevap bulmuşunuzdur.inanın fazla zamanım olmuyo hep dua ediyorum aklımdasınız sürekli rabim bu güzel duyguyu hepinize tek tek yaşatsın en kısa zamanda..
lütfen stres yapmayın ve sabırlı olun..ve size tavsiye kocalarınızla bu kısa süreli yanlızlığınızın tadını çıkarın söylemedi demeyiiiin...onunla oturup sohbet etmeyi özledim şimdi çocuklardan fırsat kalmıyoo,ama sizin gibi uğraşırken kıymetini bilemedim..
herşey çok güzel oldu amelyatım çok başarılı geçti eşimde girdi amelyata:9çocuklarımızın dünyaya gelişini tanık olduk .çocuklar sağlıklı doğdular öyle güzel beslenmişim kiiiii nerdeyse yürüyecekler :)))))ne olursa olun stresten uzak durun allah doğru zamanda vericek bana güvenin.
sizi teker teker selamlıyorum sağlıcakla kalıııııın..allah o dilediğiniz küçük meleklerinize biran önce kavuştursun inşallaaaaaaaaaah

Kızlar nasılsınız hepiniz??UMARIM sorularınıza cevap bulmuşunuzdur.inanın fazla zamanım olmuyo hep dua ediyorum aklımdasınız sürekli rabim bu güzel duyguyu hepinize tek tek yaşatsın en kısa zamanda..
lütfen stres yapmayın ve sabırlı olun..ve size tavsiye kocalarınızla bu kısa süreli yanlızlığınızın tadını çıkarın söylemedi demeyiiiin...onunla oturup sohbet etmeyi özledim şimdi çocuklardan fırsat kalmıyoo,ama sizin gibi uğraşırken kıymetini bilemedim..
herşey çok güzel oldu amelyatım çok başarılı geçti eşimde girdi amelyata:9çocuklarımızın dünyaya gelişini tanık olduk .çocuklar sağlıklı doğdular öyle güzel beslenmişim kiiiii nerdeyse yürüyecekler :)))))ne olursa olun stresten uzak durun allah doğru zamanda vericek bana güvenin.
sizi teker teker selamlıyorum sağlıcakla kalıııııın..allah o dilediğiniz küçük meleklerinize biran önce kavuştursun inşallaaaaaaaaaah

Canım benim çok sevindim seni yeniden burada görebildiğime..Allahım bebişlerine sağlıklı,hayırlı ömürler versin inşallah..Analı babalı büyütmek nasip olsun canım..Allahım bizede o hayırlı güzel günleri gösterir inşallahhhhh..:Saruboceq:

Ah arnavutçum nerelerdesin,hayırlı uğurlu olsun bebişlerin,Allah anneli babalı büyütsün,çok sevindim senin adına,Arnavutum canım,hatırladınmı beni?bende şu anda tüp bebek yaptırdım,ve bugün 8.günüm,çatlıcam,sanki hiç ümidim kalmadı gibi,ne olur bana acil cevap yaz...Beirtilerin ne oldu kan testine 3-4 kala?Seni çok öpüyorum.....

selam bu gece googleden bitkilerle ilgili kür ararken bu sayfa çıktı ve başından kalkamadım 42. sayfaya kadar yemeden içmeden uyumadan sabırsızlıkla okudum, tabi son 2 sayfayıda okudum bende 3 sene 2 aylık evliyim ve bebeğim yoktur doktora bakıldık bir sorunumuz yok elh.rahim filmi çekildim doktorum aşılama önerdi ama gitmedik.
elh tüplerimde açıkmış. bende arnavutgülün bu kürünü yapmak istiyorum diğer sayfaları boş zamanlarımda okumayı düşünüyorum ALLAH cc. nasip ederse tabi. yalnız ben çok merak ediyorum bu kürle burdaki çoğu kişi hamile kaldımı? arnavut güzeli bebeklerini doğurmuş diye okudum ve çok sevindim birde soğan kürünü çok diyolar acaba hangisini yapayım benide aranıza alırmısınız.arnavutgülü şimdi burda olsanda bana cvp yazsan 42. sayfaya kadar herkese açık açık cvp vermişsin teşekkürler cnm.

arnavutgüzeli 53.sayfaya kadarda okudum saat 03:00 e geliyor belim koptu gözlerim ağrıdı artık uyusam iyi olacak, arnavut güzelim canım 53.sayfaya kadar herkese ayrı ayrı cvp vermene hayran kaldım.53.sayfadan sonrasını okumadığım için cvplarını bilmiyorum. canım bebelerinimi büyütüyorsun şimdi?birde bana BU BAŞLIKTA hamileliğini açıkladığın sayfanın linkini verirmisin? inan çok merak ettim Roka arzu38 inde hamile olduğunu okudum,BELKİ ŞİMDİ DOĞUM BİLE YAPMIŞLARDIR.

RABBİM TÜM ÖZENENLERE,BURDA İSTEYEN HERKESE VE BİZLEREDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERSİN İNŞAALLAH.
ALLAH'IM SENDEN İSTİYORUZ VE SENİN RIZAN İÇİN İSTİYORUZ.MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

Son düzenleme:
evet tatlıım aynen o ilk baştaki sayfayı okuduğuun gibii..ADAÇAYI (ELMA)YAĞI DİYE GEÇER..acımsı wikis kokusu vardır.halen bebeklere sürülür mesela üşüttüklerinde.aktarcılarda veya eczanelerde satılıyoo..KULLANIM ŞEKLİİ;adetin 5. gününden itibaren 7-8 gün kullanıcaksın..gece yatmadan önce bir pamuğa2-3 damla damlatım vajina ağızına yerleştiriyosun,sabahta çıkarıyosun..ek olarakta 1 REÇEL KAŞIĞI POLEN TOZU İLE 1 REÇEL K.BALI AÇ KARNINA SABAHLARI TÜKETİYOSUUUN..ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISII OLSUUN BU KÜRLERDE VESİLE OLSUUUN..sağlıcakla kalıın:1hug:

ARNAVUT GÜZELİ CANIM KÜR BU DEĞİL Mİ? 1 REÇEL KAŞIĞI DERKEN 1 TATLI KAŞIĞIMI YOKSA 1 ÇAY KAŞIĞIMI? BİRDE BALLA POLENİ KARIŞTIRIP ÖYLEMİ TÜKETİYORUZ?YOKSA POLENİ AYRI BALI AYRIMI TÜKETİYORUZ? BENDE BUGÜN REGL OLDUM BU AY HAMİLEYİM DİYE ÜMİTLİYDİM REGL OLUNCA GOOGLEDEN BİTKİLERE BAKTIM BU SAYFA ÇIKTI ZATEN FORUMA ÜYEYDİMDE:kedi::)

neden kimse yazmıyor ya:( :olmaz:bu forumda soğan kürünüde okudum acaba soğan kürünümü yapsam? ne dersiniz? ne yapacağımı şaşırdım:tomato: dünden beri oku oku işin içinden çıkamadım:(

neden kimse yazmıyor ya:( :olmaz:bu forumda soğan kürünüde okudum acaba soğan kürünümü yapsam? ne dersiniz? ne yapacağımı şaşırdım:tomato: dünden beri oku oku işin içinden çıkamadım:(

Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallah canım tez zamanda senin ve çocuk bekleyen herkesin kucağına nasip bebeklerini (amin):Saruboceq:

merhaba kızlaaarr :3: ben de aranıza yeni katılıyorum.dünden beri hatmettim sayfanızı walla.4 yıllık evliyim bende.ağustosta 5'e girdik hayırlısıyla.evliliğimiz çok güzel Allah'ıma şükür tek eksiğimiz var o da minicik bi bebiş:ecrin_bebek: başta dediğim gibi yazılarınızı okudum ve ben de bal-polen karışımını yapmaya karar verdim.şu günler yumurtlama günlerim,çalışmalar yoğun yani anlıycanız :kedi: adet olmazsam ne ala ama olursam da soğan kürüne başlamayı düşünüyorum.2,5 yıldır bebiş istiyoruz.eşimin testlerinde de bende de bişiy çıkmadı çok şükür.sebepsiz anlıycanız:çok üzgünüm: bu daha da üzüyo tabi insanı.neyse hsg falan da tamam tüplerim de açık ama yine de bebek gelmiyo.eşim için keçi boynuzu kürü uyguladım fakat eşimin tansiyonunu yükseltti bırakmak zorunda kaldım.şimdi hiçbir kür uygulamıyorum,ama başlıycam inşallah en kısa zamanda sonra daaaaaa:CüvCüv: hepinizi öptüüüümmmm opuyorumnanaktan Allah'a emanet olun...

yeniden selam kızlar :3: daha kimse okumamış yzadıklarımı :2: neyse ben bişiyler sormak istiyorum cevap yazan olursa sevinirim.ilk sorum ben polen ve bala başladım.polenin tadı çok acı değil hatta sevdim bile,bu yüzden biraz şaşırdım acaba yanlışmı aldım diye.sarı-turuncu tanecik halinde doğrumu ki? CADIARZU bir ç.kaşığı polen çiğniyorum bir ç.kaşığıda bal yiyorum,ama bana az gibi geldi birer tatlı kaşığı yesem olumu,içine çörek otu,tarçın karıştırsam hepsini birden yesem olurmu.ayrıca arısütü de yazmışsınız önceki yazılarınızda bi de o olsa çok mu abartmış olurum :uhm: adaçayı yağı yazmışsınız onu yumurtlama günlerinde yapsak sakıncası olurmu.ben fazla kaptırdım galiba kendimi ama yazılanları okuyunca çok heyecanlandım,birden daha da inandım inşallah bu sefer olcak inanıyorum.:Saruboceq: BaBy_LoVe ile daha tanışamadım ama şimdiden çok sevdim,çok tatlı,umut dolu şeyler yazmış opuyorumnanaktan onuda bebişleri olmuş Allah bağışlasın.acaba tüp bebekmi yaptı bi de onu sorıyım.offfff amma çok şey sordum haaa -tatlicadiarzu- şimdiden çok teşkkür ederim,byeeee :enbuyukkk:

neden kimse yok yaaa :sm_confused: noldu herkes nerde :uhm: bana yardımcı olun hadi amaaaa yerimseniben

Back