Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok memnun oldum tekrar sizinle tanıştığımaaa..İnşallah gelişinizde güzel şeylere vesile olur..
Ben şimdilik çıkıyorum eşim geliyomuş kusuruma bakmayın.siz yazın ben mutlaka yarın okur cevaplarım.sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsuuuuuuun...

tmm cnm bende çokkkkk memnun oldum seni tanıdığıma
Rabbim sneinde gönlüne göre versinn grşz inş tekrar.bende burdayım bundan sonraaa haa bide cnm seninkiler ikiz galiba değilmii maşllahh yaa Allahım sağlıkla doğumlarını nasip etsin cinsiyetler nasıl tatlım çift yumurta ikizlerimi ?

jaleex arkadaşım çörekotu+tarçın+bal karışımına adetin 2.gününden 12.gününe kadar toplam 10gün kullanmak gerektiğini okumuştum..sen nasıl yapacaksın? birde göz kararımı içeceksin bu karışımı?çörekotunun öğütülmüş olması şartmı?ay ne çok soru sordum...kusuruma bakma canımm..

Evet canım ikinci günü başlayıp göz kararı yapcam ama tarçını biraz dahha fazla koycam diğerlerine göre,birde canım başka bir sitede okumuştum çekilmemiş olanı daha iyiymiş

hazır burdayken bende cevap verebilirim istersen...
BAZI KİŞİLER ÇÖREK OTUNU ÇEKTİRİYOLAR..GALİBA BAĞIRSAKLARI DFELEBİLİYOMUŞ DİYE DUYDUM BİLMİYORUM.AMA PEYGAMBERİMİZ (S.A)AVUÇ DOLUSU YERMİŞ HER GÜN .bilemem tabi o sana kalmış..ama belli bir günde başlanmıyo diye biliyorum..ha biri bu şekilde hamile kaldıysa hiç durma sende yap madem.zaten yumurta geliştirici ilaçlar bile hep adetin 2.yada 3. günü başlanıyo genelde..
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...:Saruboceq:

verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim canım benimm...ya geçmiş sayfalarda o kadar aradımm ama bulamadımmm...hamilelik haberinii...ya bu akıcı bir roman tutkusu gibi oldu bir anda..okudukça okuyasım geliyor..nurberra gibi merak ediyorum bende ikizlerin nasıl olduğunu...sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inş canımmmmm...

Evet canım ikinci günü başlayıp göz kararı yapcam ama tarçını biraz dahha fazla koycam diğerlerine göre,birde canım başka bir sitede okumuştum çekilmemiş olanı daha iyiymiş

tamam canımm..dediklerine dikkat edeceğim..teşekkür ederimm...hakkımızda hayırlısıı...

kızlar çok memnun oldum tekrar sizinle tanıştığımaaa..İnşallah gelişinizde güzel şeylere vesile olur..
Ben şimdilik çıkıyorum eşim geliyomuş kusuruma bakmayın.siz yazın ben mutlaka yarın okur cevaplarım.sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsuuuuuuun...

canım benim yaa...çok güzel şeylere vesile olacakkkk inşallahhhhhhhhhhhhhh:)

şifa olsun hayırlı olsun cnm hadi bakalım inşş ii gelir bende arısütü bal polen yapıyorum takibede gittikçe sizlerle paylaşıcam inş burda yumoşlarımda büyür ve çatlar inşşş hepimiizz annelik duygusunu tadarız inş canlarım:Saruboceq:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh canımmm inşallahhhhhhhhhhhhh...tüm kalbimle diliyorum hepimize..hazinesinde yok değil ya..Rabbimden isteyelim yeterkiiii.........

canım dediğim ADAÇAYI YAĞINI İÇMİYOSUN ZATEN ONU SÜRÜYOSUN..
civanperçemini kaynayan suya atıp 10dk beklettim..sonra bir leğene döktüm tabi çok sıcaktı ona göre ılık su kattım yoksa BURUŞUR PITIRCIKkaydirigubbakcemile3 AH AH NELER YAPTIM BEEENboshayallersmile İNAN HEPİSİ GÜZEL BİRER ANI KALDI BANA ŞİMDİ BENİ BEKLETTİKLERİ İÇİN BEBİŞLERİMİ DE O SICAK BANYOYA BİR OTURTİM DE GÖRSÜNLER GÜNLERİNİİİİkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan..
böyle işte 20 dk duruyodu oturarak.kalkar kalkmaz 3 gece süreyle adaçayı yağını yaptım diğer 2 günü ise koymadım direk çalışmalara geçtik.ama nolur en önemlisi kendini sıcak tutman kalkar kalkmaz ayağında çorap olsun dizine kadar sonra güzelce sarın sıcacık yat..çok kişide bu şekilde hamile kaldı.vesilenin nerden olucağı belli değil..BİRDE HAMİLE KALMADAN BİR AY ÖNCE ZEMZEM SUYU GELMİŞTİ BANA..HER SELA OKUNDUĞUNDA BEN ONU ÜÇ KEZ İÇİP DİLEK DİLEYİP KARNIMA ÜÇ KEZ SUYUNDAN SÜRÜYODUM YA ŞAFİ DİYERE..bunuda paylaşayım dedim..

tamam yagı biliyom kızzz sürüldüğünü :)kaydirigubbakcemile3 civanperçemini sordumm.yazmsısın sagol canım benım teşekkürlerrrr.canım benım hayranların cogalmısss.çok sanslısın vaalla :) eee iyi insan her zaman sevılır.döktürmüşşsün yinee.senden hergün yeni bişeyler ögreniyozzz.herkese yardımcı olmaya calısıyorsun allah senden razı olsunnn.hereksin duasını aldımmm .bilgilerin için çok sagol canımmm opuyorumnanaktan

Arnavutum nerelerdesin kız,kaçıncı aydasın canım bu arada.Hamiş kalmaya çalışanların yardım meleği...

Küre başladım bugün inşallah hamiş haberimi vercem burdan kür vesile olacak.

Canım poleni çörekotlu karışıma katmayım dmi,onu ayrı olarak sabah aç karnına bi kaşıkmı alayım diğerlerinden ayrı.

Birde onudamı on gün uygalayım canım...yine çok soru sordum bebiş farkındayım.

tmm cnm bende çokkkkk memnun oldum seni tanıdığıma
Rabbim sneinde gönlüne göre versinn grşz inş tekrar.bende burdayım bundan sonraaa haa bide cnm seninkiler ikiz galiba değilmii maşllahh yaa Allahım sağlıkla doğumlarını nasip etsin cinsiyetler nasıl tatlım çift yumurta ikizlerimi ?

Amiin canım çok sağool..
EVET ikizler ..biri kız biri erkek teyzesii..okadar güzel dualar aldımki rabbime şükürler olsun gönlüme göre verdi..inşallah başınıza gelir böyle güzel duyguları paylaşır ömür boyu arkadaşlığımız sürer ..:1hug:a.s.

verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim canım benimm...ya geçmiş sayfalarda o kadar aradımm ama bulamadımmm...hamilelik haberinii...ya bu akıcı bir roman tutkusu gibi oldu bir anda..okudukça okuyasım geliyor..nurberra gibi merak ediyorum bende ikizlerin nasıl olduğunu...sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inş canımmmmm...

Ben hamile kaldığımda burda yoktum:umursamaz: umudum kalmamıştı bunalımdaydım artık ..sizi çok iyi anlıyorum gün geliyo pes ediyosun ama öyle bir gün geliyokiii hemen toparlanıp ya nassiiib diyosun..:Saruboceq:
evet gerçekten öyle roman gibiydiiboshayallersmile..sabah olsunda k.k ye gireyim diye sabırsızlanıyodum kızkardeşlerimle bir araya gelir gibiydik..herşeyimizi paylaştık bütün özel şeylerimizidee..o yüzden okurken zevk alırsıın..ben bile hala okuyorum güzel anı kaldı bize..
SANADA ÇOK TEŞEKÜREDERİM BİTANEM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN..:asigim:a.s.

canım benim yaa...çok güzel şeylere vesile olacakkkk inşallahhhhhhhhhhhhhh:)
:Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

tamam yagı biliyom kızzz sürüldüğünü :)kaydirigubbakcemile3 civanperçemini sordumm.yazmsısın sagol canım benım teşekkürlerrrr.canım benım hayranların cogalmısss.çok sanslısın vaalla :) eee iyi insan her zaman sevılır.döktürmüşşsün yinee.senden hergün yeni bişeyler ögreniyozzz.herkese yardımcı olmaya calısıyorsun allah senden razı olsunnn.hereksin duasını aldımmm .bilgilerin için çok sagol canımmm opuyorumnanaktan

CANIM topiğin asıl açılmasının sebebi adaçayı yağının sürülmesiydi içilmesi değil..babaanem sağolsun ..işte o yüzden diyorum okuyun sayfaları diyeekaydirigubbakcemile3..
Evet ne mutlu bana ne mutluki bişeylere umut oluyosam heleki bunun sonucunu alıyosaaam ohooo deymeyin keyfime dahada hırslanıyorum size daha ne anlatabilirim diyee..Önce allah sonra dediğim gibi sizsiniz asıl başrolde yoksa ben sadece arkadaşlık kazanıyorum..ve neensen bütün ARKADAŞLARIM ÇOK GÜZELLER MAŞALAAH ÇEKİYORUM MU NEEE..DİLLERE DESTAN VALLAAA BENDE GURUR DUYUYORUM SİZİNLE İYİKİ VARSINIZ YEĞENLERİMİN GÜZEL ANNELERİİİ..:asigim::nazar: :nazar: :nazar: bayanssulusmile opuyorumnanaktan BENDE SENİ ÖPÜYORUM KUŞUM.SAĞLICAKLA KAL..

Arnavutum nerelerdesin kız,kaçıncı aydasın canım bu arada.Hamiş kalmaya çalışanların yardım meleği...

Küre başladım bugün inşallah hamiş haberimi vercem burdan kür vesile olacak.

Canım poleni çörekotlu karışıma katmayım dmi,onu ayrı olarak sabah aç karnına bi kaşıkmı alayım diğerlerinden ayrı.

Birde onudamı on gün uygalayım canım...yine çok soru sordum bebiş farkındayım.

:asigim: UTANIRIM AMMAAA:kedi: öyle deme beni dostunuz olarak kabul edin okadar..siz olsanız aynısını yapmazmısınız..
HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN:teytey: çok çok sevindiiim inaşşallah bitanem beniiiiiim inşallah meleğin hemen karnına konar:ecrin_bebek::CüvCüv: ay çok heycanlandım bir adım daha yaklaşıyosuuun yavruna..ne mutlu sanaa..hadi bakalım bool dua et bende edicem allah radımcın olsun herşey gönlünce olsuuun tatlım..
Canım beniiim 10 gün değil sürekli yiğceksin sakın ara verme.bu vitamin takviyesi olarak düşün..ben im vaktim olursa polenin yararlarını paylaşıcam şimdi burda..devamlı ye canım..YARASIIIIIIIIIIIIN TOSUNLAR DOĞUR EMMİİİ:emir_bebek::teytey: :dance: :teytey: :dance: hihoyyyt

bu ara arkadaşlar 18. hamilemiz olan Sibel arkadaşım yarın doğum yapıyoo:sm_cool: allahım sağ sağlim küçük polenimizi kucağımıza almayı nasib etsiiiiin inşallaaah..darısı başınıza inşallaaaaaah sizide çatır çatır doğurtana kadar ahanda BURDAYIM..kaydirigubbakcemile5 :dance: :1hug: ÇOK MUTLUYUM ÇOK YARIN GÖRMEYE GİDİCEM CİMCİMEMMİİİ..:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben o ikizlerin ağzını burnunu yerimmmm..kaç aylık bu cücüklerr..maşallahhhh onlaraa ve sanaaa..Rabbim nasıl büyük yaaa...verdimi tam veriyor..sabır sabır sabır...tu tu tuuuuu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...a.s.

ben o ikizlerin ağzını burnunu yerimmmm..kaç aylık bu cücüklerr..maşallahhhh onlaraa ve sanaaa..Rabbim nasıl büyük yaaa...verdimi tam veriyor..sabır sabır sabır...tu tu tuuuuu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ye teyzesi ye sanada bulaşsın heeemkaydirigubbakcemile3..
6 ayımızı doldurduk artıkın kaldı 3 ayboshayallersmile ..ÇOOOOOK TEŞEKÜREDERİM TATLI DİLLİİİİİİM AMİİİİİİİİİN:asigim: :1hug:

Bugün doktora gittim, tahmin ettiğim gibi yumurtacığım çatlamamış, 30 mm olmuuş! Primolut verdi, sonra da aşılama olacak inşaallah. Bu incir kürü bana yaramadı, yapacak olan varsa mutlaka havuç da koysun içine, ya da çatlatma iğnesi vurulacaksa yapsın bence...

Bugün doktora gittim, tahmin ettiğim gibi yumurtacığım çatlamamış, 30 mm olmuuş! Primolut verdi, sonra da aşılama olacak inşaallah. Bu incir kürü bana yaramadı, yapacak olan varsa mutlaka havuç da koysun içine, ya da çatlatma iğnesi vurulacaksa yapsın bence...

çok geçmiş olsunn..incir küründen böyle bahseden çok arkadaş var..iinşallahhh aşılamadan çok güzel sonuçlar alırsın..inşallaahhhhhhhhhhhhh..

çok geçmiş olsunn..incir küründen böyle bahseden çok arkadaş var..iinşallahhh aşılamadan çok güzel sonuçlar alırsın..inşallaahhhhhhhhhhhhh..

Sağol canım aminnnn! Her şey herkese yaramıyor demek ki. Adet başlayınca Arnavutgüzeli'nin polen-arısütü-bal karışımına başlayacağım. Başlamıştım, şu an bıraktım ne olur ne olmaz diye. Allah yardım etsin hepimize.:Saruboceq:

Sağol canım aminnnn! Her şey herkese yaramıyor demek ki. Adet başlayınca Arnavutgüzeli'nin polen-arısütü-bal karışımına başlayacağım. Başlamıştım, şu an bıraktım ne olur ne olmaz diye. Allah yardım etsin hepimize.:Saruboceq:

Bu tip şeyler çok etkili insan vücudunda..neye tepki verir kullanmadan bilmiyoruz ki..polene bende başlayacağım onun bir zararı kesinlikle yok..

inş.aşılaman tutar canım dularım senınlee:Saruboceq:

CANIM topiğin asıl açılmasının sebebi adaçayı yağının sürülmesiydi içilmesi değil..babaanem sağolsun ..işte o yüzden diyorum okuyun sayfaları diyee..
Evet ne mutlu bana ne mutluki bişeylere umut oluyosam heleki bunun sonucunu alıyosaaam ohooo deymeyin keyfime dahada hırslanıyorum size daha ne anlatabilirim diyee..Önce allah sonra dediğim gibi sizsiniz asıl başrolde yoksa ben sadece arkadaşlık kazanıyorum..ve neensen bütün ARKADAŞLARIM ÇOK GÜZELLER MAŞALAAH ÇEKıYORUM MU NEEE..DıLLERE DESTAN VALLAAA BENDE GURUR DUYUYORUM SıZıNLE ıYıKı VARSINIZ YEĞENLERıMıN GÜZEL ANNELERııı.. BENDE SENı ÖPÜYORUM KUŞUM.SAĞLICAKLA KAL..

evet canım çok haklıısn valla allah sizden razı olsunn.destegın için sagol bitanemmm.yeğenlerin glecek inş.sırayla :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ye teyzesi ye sanada bulaşsın heeemkaydirigubbakcemile3..
6 ayımızı doldurduk artıkın kaldı 3 ayboshayallersmile ..ÇOOOOOK TEŞEKÜREDERİM TATLI DİLLİİİİİİM AMİİİİİİİİİN:asigim: :1hug:

canımm maaşallah yaa azcık kalmış annesi ikisini kucaklamana Allahım ne büyük bi nimet bu yaa biri erkek biri kısss yerim yaaaaa Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin sana nolur benm içinde duanı eksik etme hatırladıkça cnm.
bi gün bebişlerimizden bahsedeceğimiz günlerdeee gelicek innnnnşşş:Saruboceq:

:Saruboceq:Aminnnnnnnnn cnm inşş Rabbim buyolda kimsenin kucağını boş bırakmasınn
bende arısütü bal polan karışımını hazırladım yiyorum cnm bakalım inş faydası olur vesile olur şifa Allahtan inşş güzel haberler vermek bizlerede nasip olurrrr

Ah kızlar ah....yine hüsran....Az önce idrar testi yaptım,sonuç maalesef yine aynı,yok birşey,artık ne yapacağımı şaşırdım,polen ve bal kullandım bu ay olmadı işte.Gerçi her ay kullandım....Kısmet mi diil anlayamıyorum.Az önce kendi doktorumu aradım,acaba dedim,iki defa kürtaj olmuştum karnımda öldükleri için yavruların,acaba bir yapışıklıkmı var diye,adam ısrarla yok diyor,geçen yıl hsg çektirdim birşey çıkmadı.Eğer tıkanıklık varsa görülürdü diyor doktor.Çektirdiğim hsg üniversite hastanesine idi.Artık doktora bile inanmıyorum ya...Morelim çok bozuk...Ne yapacağımı şaşırdım,ne yaptılar bana bu doktorlar,kürtaj esnasında birşeyler mi yaptılar?Kafayı yicem.1,5 yıl oldu niye hamile kalamadım...Şoktayım şu anda...Tükendim...

Back