- Konu Sahibi EU2
- #12.401
Ah kızlar ah....yine hüsran....Az önce idrar testi yaptım,sonuç maalesef yine aynı,yok birşey,artık ne yapacağımı şaşırdım,polen ve bal kullandım bu ay olmadı işte.Gerçi her ay kullandım....Kısmet mi diil anlayamıyorum.Az önce kendi doktorumu aradım,acaba dedim,iki defa kürtaj olmuştum karnımda öldükleri için yavruların,acaba bir yapışıklıkmı var diye,adam ısrarla yok diyor,geçen yıl hsg çektirdim birşey çıkmadı.Eğer tıkanıklık varsa görülürdü diyor doktor.Çektirdiğim hsg üniversite hastanesine idi.Artık doktora bile inanmıyorum ya...Morelim çok bozuk...Ne yapacağımı şaşırdım,ne yaptılar bana bu doktorlar,kürtaj esnasında birşeyler mi yaptılar?Kafayı yicem.1,5 yıl oldu niye hamile kalamadım...Şoktayım şu anda...Tükendim...
canım biliyorum beklemek ço zor benmde bir yıl olcak ama bekliyorum cnm başka bişi gelmiyo elden.sabret inşş gelicek yakın zmanda seninde bebeğin.bak hem hamile kalmanda bi problem yok demekki iki kez kalabilmişsin yine olcak iananıyorum ben.sende inan ve umudunu buaya yükleyerek devam et cnm lütfen pes etmek yokk insanalar nekadar seneler geçince bian da olmuyo dedikleri anda bebekleri geliveriyoo inşş Rabbim bizede nasip eylesin bu güzel duyguyuu sen yeterki ümidini yitirmea.s