Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah kızlar ah....yine hüsran....Az önce idrar testi yaptım,sonuç maalesef yine aynı,yok birşey,artık ne yapacağımı şaşırdım,polen ve bal kullandım bu ay olmadı işte.Gerçi her ay kullandım....Kısmet mi diil anlayamıyorum.Az önce kendi doktorumu aradım,acaba dedim,iki defa kürtaj olmuştum karnımda öldükleri için yavruların,acaba bir yapışıklıkmı var diye,adam ısrarla yok diyor,geçen yıl hsg çektirdim birşey çıkmadı.Eğer tıkanıklık varsa görülürdü diyor doktor.Çektirdiğim hsg üniversite hastanesine idi.Artık doktora bile inanmıyorum ya...Morelim çok bozuk...Ne yapacağımı şaşırdım,ne yaptılar bana bu doktorlar,kürtaj esnasında birşeyler mi yaptılar?Kafayı yicem.1,5 yıl oldu niye hamile kalamadım...Şoktayım şu anda...Tükendim...

canım biliyorum beklemek ço zor benmde bir yıl olcak ama bekliyorum cnm başka bişi gelmiyo elden.sabret inşş gelicek yakın zmanda seninde bebeğin.bak hem hamile kalmanda bi problem yok demekki iki kez kalabilmişsin yine olcak iananıyorum ben.sende inan ve umudunu buaya yükleyerek devam et cnm lütfen pes etmek yokk insanalar nekadar seneler geçince bian da olmuyo dedikleri anda bebekleri geliveriyoo inşş Rabbim bizede nasip eylesin bu güzel duyguyuu sen yeterki ümidini yitirmea.s

Ah kızlar ah....yine hüsran....Az önce idrar testi yaptım,sonuç maalesef yine aynı,yok birşey,artık ne yapacağımı şaşırdım,polen ve bal kullandım bu ay olmadı işte.Gerçi her ay kullandım....Kısmet mi diil anlayamıyorum.Az önce kendi doktorumu aradım,acaba dedim,iki defa kürtaj olmuştum karnımda öldükleri için yavruların,acaba bir yapışıklıkmı var diye,adam ısrarla yok diyor,geçen yıl hsg çektirdim birşey çıkmadı.Eğer tıkanıklık varsa görülürdü diyor doktor.Çektirdiğim hsg üniversite hastanesine idi.Artık doktora bile inanmıyorum ya...Morelim çok bozuk...Ne yapacağımı şaşırdım,ne yaptılar bana bu doktorlar,kürtaj esnasında birşeyler mi yaptılar?Kafayı yicem.1,5 yıl oldu niye hamile kalamadım...Şoktayım şu anda...Tükendim...

canım herşey kısmett..eğer olmuyorsa vardır bir hayır diye düşün...çok zor bir süreçç..hepimiz yaşıyoruz aynı süreci,çok çok zor..birbirimizi anladığımız için buradayız..istersen başka bir doktora görün..moralini bozma canım ya..ümidini yitirirsen herşey biter..ya ümit sizsiniz ya ümitsizsiniz..umut ol gelecek günlere..sakın vazgeçme sakınn canım..

Bugün doktora gittim, tahmin ettiğim gibi yumurtacığım çatlamamış, 30 mm olmuuş! Primolut verdi, sonra da aşılama olacak inşaallah. Bu incir kürü bana yaramadı, yapacak olan varsa mutlaka havuç da koysun içine, ya da çatlatma iğnesi vurulacaksa yapsın bence...

Canım belkide böylesi daha hayırlı olucak senin için.amam inan bana 30 mm olduğunu okuyunca yumuşlarının çok çok sevindim MAŞALLAAAH SANAA..sen basit bir incir küründen böyle geliştiyse allahın izni ile hiç korkma hiiiçç..Havuç konusunda çok haklısın ama mutlaka bir dr.takibinde olup çatlatıcıda vurunabilirler iyi fikir onu düşünmemiştim..HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN DİLERİM AŞILAMA TUTAR BİZDE BURDA BAYRAM YAŞAIRZhihoyyyt hihoyyyt:CüvCüv:..

evet canım çok haklıısn valla allah sizden razı olsunn.destegın için sagol bitanemmm.yeğenlerin glecek inş.sırayla :)
:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:

canımm maaşallah yaa azcık kalmış annesi ikisini kucaklamana Allahım ne büyük bi nimet bu yaa biri erkek biri kısss yerim yaaaaa Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin sana nolur benm içinde duanı eksik etme hatırladıkça cnm.
bi gün bebişlerimizden bahsedeceğimiz günlerdeee gelicek innnnnşşş:Saruboceq:

Evet canım hayırlısı ile sağ sağlim kucağımıza alalım bişey istemiyorum rabbimden..
amin amiiiiiin tekrar sağol beni çok mahçup ediyosun bak utanırım.teşekürederim güzel dileklerin için..
etmemmi hiç hepinize ediyorum allahın izni ile de olucak az kaldı ..sabretmeniz okadar büyük bir sınav ki şu an sizin için.o süreçte çok şey öğrenmiş oluyosunuz..a.s

:teselli:Canıııııım güzelim sakın sıkma canını seeen..bak bende defalarca yaşadım aynı şeyleri seni çok çok iyi anlıyorum..ama sen benden çok daha şanslısın 2 kez normal yolda hamile kalmışsın bak ben onu bile başarmadım..
eminim bir sorun yoktur ama bana sorarsan HİSETROSKOPİDE ÇEKTİREBİLİRSİN..bende öyle bir problem yoktu ama gene doktorum bakmak ve tehşis için yaptırdı..içimden yosunlu su gibi boool ilthab çıkmıştı hepimiz şaşırmıştık oysa bende akıntı dahi yoktu ..seninde içinin rahat etmesini istiyossan madem sende yaptır baktır.dediğin gibi belki rahim duvarında bir kalıntı mı kaldı noldu.ama pes te etme küre devam et.biliyosun kürtajlardan sonra kanının iyice temizlenmesi gerek..polende sana yardımcı olucaktır.ben çok ümitliyim senin için nolur sabret ve toparlan üzülmede tamam bunlar geçicek sizinde bayramınız olucak sizinde göbüşleriniz meleklerinizle şişicek.VARDIR ONUNDA GELECEĞİ allahım herşeyini zamanında veriyoo..onuda hamile kaldıktan sonra anlıyosunuz ama şimdi biliyorumki ne desem boş..
sağlıcakla kal güzel haberlerini almam dileğile:Saruboceq::CüvCüv:

Canım belkide böylesi daha hayırlı olucak senin için.amam inan bana 30 mm olduğunu okuyunca yumuşlarının çok çok sevindim MAŞALLAAAH SANAA..sen basit bir incir küründen böyle geliştiyse allahın izni ile hiç korkma hiiiçç..Havuç konusunda çok haklısın ama mutlaka bir dr.takibinde olup çatlatıcıda vurunabilirler iyi fikir onu düşünmemiştim..HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN DİLERİM AŞILAMA TUTAR BİZDE BURDA BAYRAM YAŞAIRZhihoyyyt hihoyyyt:CüvCüv:..
Saruboceq::CüvCüv:

Sağol canım iyi dileklerin için. Evet benimki 30 mm. oldu, çatlamayıp olması gereken sınırı biraz aştı. Son kullanma tarihi geçti maalesef kaydirigubbakcemile3
Ama yumurtası gelişmeyenler için iyi bir kür, tabii dediğim gibi, çatlayıp çatlamadığı takip edilirse çok daha iyi olur. Dilerim Allah'tan yaşam enerjini hep böyle yüksek tutsun. Senin sayende biz de biraz daha pozitif oluyoruz. Yüzün hep gülsün inşaallah. opuyorumnanaktan

nurberram,gülüm gülüm,arnavut güzelim,Allah razı olsun sizlerden,inanın çok morelim bozuk.Biliyormusunuz yaşımda geçiyor...Doktora danışıyorum ne olacak diye,o da Allah'a kalmış diyor.Bazen biz yetersiz kalıyoruz diyor...
Bu ay kesin gelecek dedim,hatta rüyalarıma bile girdi.Düşük yaptığım doktorumu görmüştüm rüyamda,"senin hamileliğin sürekli yatmakla geçecek,sen hamilesin." dedi.Şu durumuma bakın ya...
Diyorsunuz ki hamilelik oluşmuş yine gebe kalabilirsin,işte buna yanıyorum ya,niye tekrar kalamadım,2 yıl oldu,ne oldu bana,birşeymi yaptılar kürtaj sırasında yada hsg filminde,çok yıkık bir haldeyim.

nurberram,gülüm gülüm,arnavut güzelim,Allah razı olsun sizlerden,inanın çok morelim bozuk.Biliyormusunuz yaşımda geçiyor...Doktora danışıyorum ne olacak diye,o da Allah'a kalmış diyor.Bazen biz yetersiz kalıyoruz diyor...
Bu ay kesin gelecek dedim,hatta rüyalarıma bile girdi.Düşük yaptığım doktorumu görmüştüm rüyamda,"senin hamileliğin sürekli yatmakla geçecek,sen hamilesin." dedi.Şu durumuma bakın ya...
Diyorsunuz ki hamilelik oluşmuş yine gebe kalabilirsin,işte buna yanıyorum ya,niye tekrar kalamadım,2 yıl oldu,ne oldu bana,birşeymi yaptılar kürtaj sırasında yada hsg filminde,çok yıkık bir haldeyim.

Canım geçmiş olsun,hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok,kısmet vardır elbet bi zamanı

Tamam arnavut güzelim,poleni hergün bi kaşık sabahları yerim...

Onuda bala karıştıyoruz sade yemiyoruz dmi tatlım,gerçi tadını bilmiyorum ama.neyapalım yiyecez artık.

Canım iyice bi araştırıp farklı işinde çok iyi bi doktora muayene olsan gerçi gitmişsindir belki bilmiyorum ama,iyi bi doktora ayrıntılı bi muayene olsan.

herkesın ayrı bı derdı bı sıkıntısı varrrr.heryerde her topikte yenı yenı şeyler duymaya başladım.canım üzülme yaa bak ne güzel 2kere kalabbılmısısın üzme kendını nolurr herşey düzelecek inş.moralını yüksek tut moralını yüksekk tut canım dualrım senınleee

Sağol canım iyi dileklerin için. Evet benimki 30 mm. oldu, çatlamayıp olması gereken sınırı biraz aştı. Son kullanma tarihi geçti maalesef kaydirigubbakcemile3
Ama yumurtası gelişmeyenler için iyi bir kür, tabii dediğim gibi, çatlayıp çatlamadığı takip edilirse çok daha iyi olur. Dilerim Allah'tan yaşam enerjini hep böyle yüksek tutsun. Senin sayende biz de biraz daha pozitif oluyoruz. Yüzün hep gülsün inşaallah. opuyorumnanaktan

:Saruboceq: :1hug: a.s.

Canııım yemin ederim ki bende inanıyorum bak çok yakında amaa çoooooook yakında rabbim meleğine kavuşturucak seni..ben ne rüyalar görüyodum son günlerde.bana da allah sanada bak göstermiş içini ferah tut nolur üzülme isyan etme.bak beterin beteri var..az kaldı canım beniiiiiiiiiiim..
:teselli:

Tamam arnavut güzelim,poleni hergün bi kaşık sabahları yerim...

Onuda bala karıştıyoruz sade yemiyoruz dmi tatlım,gerçi tadını bilmiyorum ama.neyapalım yiyecez artık.

ye bitanem tabii.çörek otunu tarçını karıştırınca yiğosan poleni rahatça yersin.napalım hiç güzel bir besin gördünmü sen yarayan hep tadları kötü olan iyidir..rabbimde önce acıyı sonrada tatlıyı gösterirmiş SEVDİĞİ KULLARINA.o yüzden ben inanıyorum allah bizi deniyo.allah uğraştığı kullunu denermiş daha çok severmiş onu olgunlaştırırmıış..BEKLENEN VE ÇEKİLEN HER EZİYETİMİZ KUTSALDIR BU YOLDA.O YÜZDEEEN DEVAAAAAAM SİZDEN KÖTÜ BİŞEY DUYMAK İSTEMİYORUM..daha çok gençsini evliliğiniz daha çok yeniii hem kocişlerinizle tadını çıkarın hemde bebiş için biraz uğraşın canııııım BAK ARARSINIZ BU GÜNLERİ SONRA BENİM GİBİ ASKER ARKADAŞI GİBİ YATARSINIZ YAN YANA HAAA SÖYLEMEDİ DEMEYİN SONRAAaklinialirimsmile :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

arnavutum ne tatlısın kız sen öyle,çok doğru söylüyosun valla.allahım çok aratmadan nasip etsn hepimize.

merhaba arkadaşlar.ECRıN,ARNAVUT GÜZELı sizlere de merhaba.nasılsınız.benm canım sıkkın yine adetim gecikti.doktora gidecem ama adetim gelmedi.ya deli olcam.dua edin lütfen.ECRıN sen ne yaptın cnm.

merhaba arkadaşlar.ECRİN,ARNAVUT GÜZELİ sizlere de merhaba.nasılsınız.benm canım sıkkın yine adetim gecikti.doktora gidecem ama adetim gelmedi.ya deli olcam.dua edin lütfen.ECRİN sen ne yaptın cnm.

canım dularım senınle bitanem hakkında hayırlısı olsun.benım tedavım durdu canım eşim varıkosel amelıyatı olcak ekım gibi.ondn sonra tedavıye başlayacaz hem bu yaz tatıl yapcazz.bellımı olur belkıde bidahakı yazz hamıle olurrum hayırlısı oslun canım benım dualrım senınleee

canım dularım senınle bitanem hakkında hayırlısı olsun.benım tedavım durdu canım eşim varıkosel amelıyatı olcak ekım gibi.ondn sonra tedavıye başlayacaz hem bu yaz tatıl yapcazz.bellımı olur belkıde bidahakı yazz hamıle olurrum hayırlısı oslun canım benım dualrım senınleee

sağol cnm bnm.benmde dualrım inş seninle olacak.doktora gittim klomen verdi.bimiorum işe yarayacak mı.bismillah deyip baaşlıcam.inş işe yarar.soğan suyuda içsem acaba bi zararı olurmuki?

sağol cnm bnm.benmde dualrım inş seninle olacak.doktora gittim klomen verdi.bimiorum işe yarayacak mı.bismillah deyip baaşlıcam.inş işe yarar.soğan suyuda içsem acaba bi zararı olurmuki?

bende bu ay kaffam göre klomen kullandım bakalım doktora gıtcem 10 yada 11 gün.inş.iyi sonucalr alırsın canımm

merhabalar.ne faydali bilgiler varmiss buradaa hepsini not aldimm bende denicemm herkese bol sanslarr:)ve ALLAH razi olsunn yardim edenlerden..

selam kızlar nerelerdesiniz ya....şurda birşey soracam yoksunuz ya,anlaşılan hepiniz gebe kaldınız :)...
inşaallah inşaallah....
Arnavut hanımcım nerelerdesin?Bebişler tostoslaştı heralde,sende poponu kaldıramıyorsun sanırım....:)
(sana bir sorum olacak,mesajı okursan bir slm.yolla bana bekliyorum..)

Back