Hamile kalmak isteyenlere tavsiyem...

selam kizlar peki bu hayit tohumlarini ezmemiz gerekiyor mu????
ben sadece hayit iciyorum dün basladim,ama arada adacayida icerim aslinda..aktar bulmam zor burda,adacayinida poset olarak eklesem ne olur acaba?

merhaba ezmene gerek yok sanirim cunku demleniyo zaten rengi tadi cikiyor ben karisimdan guzel sonuc aldigim icin Allah'in izniyle karisim tavsiye edebilirim ama sen de dedigin gibi ikisini karistirip o sekilde demlendikten sonra icebilirsin sifa olur insallah.

Nurseay canım ben bahçeci kliniğnde tedavi oluyorum adet olamıyordum ilaç almadan.civanperçemi hayıt tohumu aslan pençesi yeşil çay her gün içiyorum hiç ara vermeden geçen ay kendiliğinden adet oldum doktorum bu çayları almamı söyledi.sabah öğlen hepsinden bir tutam karıştırp göz kararı içiyorum.ve bayramda hastalandım ilk defa ilçasızvede hergün yürüyordum 10.000 adım.dşyet verdi işte.herşey yemedim baklagil sebze yemekleri salata ve meyva yiyorum hala devam ediyorum kilo verdim.geçen gğn doktora gittiğimde bir hastası gelmişti bebeği ile.ve bana dediki doktor bu giden hastam tam 11 defa düşük yaptı.ona balık yağı vermiş seven seas cherry markası banada onu yazdı ve dedi doğurana kadar içeceksin bunu sabah akşam tok karna bir çorba kaşığı alıyorum omega3 yani sen de al canım omega 3 bence.düşüğe karşı derim ve ben çok memnunum doktorumdan.ben henüz hamile değilim ama hiç korunmadım yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz ama artık yaklaştığımı hissediyorum.vucudu hamileliğe hazırlıyoruz dedi doktorum baklagiller bebeğin rahimde ttutunması için yenmesi gerekiyormuş

nurseay bebegin nasil oldu canim insallah iyidir ayrica kizlar adacayi gercekten adeti duzene sokmada cok etkili ben ilacsiz adet olamazdim ama dikkat ettim adacayi icinde kendine geliyor sanirim bende ostrojen eksikligi var yani nurseayin dediklerini kullanicam bende sizlerde deneyin adacayi gercekten bir mucize gibi Allah sifayi bitkilerden vermis sanirim bizlere

mrb, 22 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim gitmediyim doktor kalmadı bütün doktorlar aynı şeyi söylüyo stresten çocuk olmuyomuş. acaba strese karşı bi bilginiz var mı?

merhaba canim, cok sevindim yol katetmene insallah en yakin zamanda hayirlisiyla hamilede kalirsin ama gercektende bu isler sabir istiyor.Ben gercekten bu bitkilerin Allah'in izniyle cok faydasini gordum yillardir ilaclar mahvetmis.Su anda ucbucuk aylik olduk Allah'imin izniyle insaAllah Rabbim tamamina erdirir ve butun isteyenlere nasip eder.Tabiki hala riskler devam ediyor su anda gittigim dr um benimde cok iyi gercektende iyi bir dr bulmak cok cok onemli.Su anda doguma kadar insallah aspirin ve b12 kullanacagim ucuncu ayimiza kadarda bayagi bir ilac kullandim yazmistim daha once.tavsiyen icin cok tesekkur ederim bir dahaki randevumda dr uma soylerim insallah.Vucudu hazirlama konusunda haklisin benimde dr um vitaminlerle falan oyle yapti tabiki hersey kesinlikle nasip.Once tedbir sonra tevekkul.Insallah en kisa zamanda sen de sonuc alirsin canim.

merhaba canim.Allah'a sukur bebegim iyi insallah Rabbim tamamina hayirlisiyla erdirir ve tum isteyenlere nasip eder.Dikkate aldigin icin tesekkurler gercektende faydasini gormesem tavsiye etmezdim.Ben uc ay bitkileri kullandim sonra bebege karar verdim ve ucuncu ayin sonunda da histerekopi ultrason tahlil hepsini yaptirdim hepsi guzel cikti Allah'in izniyle.Sonrasinda da Rabbim nasip etti.Insallah sende faydasini gorursun canim.Dedigin gibi Allah bitkilerle sifayi vermis bizlere denemekte yarar var.

mrb, 22 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim gitmediyim doktor kalmadı bütün doktorlar aynı şeyi söylüyo stresten çocuk olmuyomuş. acaba strese karşı bi bilginiz var mı?

merhaba canim,stres yapma diycem ama bu cok komik olur cunku bu elimizde degil ama malesefki gercek.Baska seylerle ilgilenmeye calis aklina gelince hemen birilerini ara farkli seyler konusmaya calis valla cok zor biliyorum ama yapacakta pek bisey yok ama insallah butun tetkiklerin yapilmistir.Bazende drlar herseye stres diyorlar.Herseyin bir zamani vardir insallah en kisa zamanda Allah sana da ve tum isteyenlere de nasip eder canim.

merhaba canim,stres yapma diycem ama bu cok komik olur cunku bu elimizde degil ama malesefki gercek.Baska seylerle ilgilenmeye calis aklina gelince hemen birilerini ara farkli seyler konusmaya calis valla cok zor biliyorum ama yapacakta pek bisey yok ama insallah butun tetkiklerin yapilmistir.Bazende drlar herseye stres diyorlar.Herseyin bir zamani vardir insallah en kisa zamanda Allah sana da ve tum isteyenlere de nasip eder canim.

saol canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ole tabi herseyin bir nedeni var Allah nedensiz birsey yaratmaz deroer dogrusunu nAllah bilir ama gercekten cok etkili olduklarina eminim

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ,Darısı başımıza...

bende şu anada cıvanperçemlı hayıt içiyorum sabh akşam anacak laporoskobı olmamda gerekıyor zararı olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…