Nurseay canım ben bahçeci kliniğnde tedavi oluyorum adet olamıyordum ilaç almadan.civanperçemi hayıt tohumu aslan pençesi yeşil çay her gün içiyorum hiç ara vermeden geçen ay kendiliğinden adet oldum doktorum bu çayları almamı söyledi.sabah öğlen hepsinden bir tutam karıştırp göz kararı içiyorum.ve bayramda hastalandım ilk defa ilçasızvede hergün yürüyordum 10.000 adım.dşyet verdi işte.herşey yemedim baklagil sebze yemekleri salata ve meyva yiyorum hala devam ediyorum kilo verdim.geçen gğn doktora gittiğimde bir hastası gelmişti bebeği ile.ve bana dediki doktor bu giden hastam tam 11 defa düşük yaptı.ona balık yağı vermiş seven seas cherry markası banada onu yazdı ve dedi doğurana kadar içeceksin bunu sabah akşam tok karna bir çorba kaşığı alıyorum omega3 yani sen de al canım omega 3 bence.düşüğe karşı derim ve ben çok memnunum doktorumdan.ben henüz hamile değilim ama hiç korunmadım yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz ama artık yaklaştığımı hissediyorum.vucudu hamileliğe hazırlıyoruz dedi doktorum baklagiller bebeğin rahimde ttutunması için yenmesi gerekiyormuş