iyide nasıl ayarlıcaz biz miktarı??? sana zahmet bide onu yazsana
canım allah kazasız kucağına almayı nasip etsin inş çok isterim bunu inan bana allah verir kazasız inş.benimde olmuyo bebeğim afyonda bi özel doğum hastanesi var sağlık güvencem yok şuan ama 1 aya kadar olacak eşim asker bende o hastanede tedaviye başlıcam hayırlısıyla nasıl istiyorum bi bebek anlatamam.allah isteyen herkese versin inş.senin dediklerinide deniycem inş çok sağol
merba cnm benimde adetlerim düznsiz geen ay adaçayını kullandım ve 2 3 ay gelmeyen adetim 40 gn gldi yinede mutluyum korunmuyorum ve bebek istiyorum bu ay ise adetimin birinci günündn beri hayıt içtim 11 gün bıraktım içmeyi bakalım bu ay ne olacak 15 . gün oldu ama şuan bi beirti yok hayırlısı bakalımCanim cok tesekkur ederim dualarin icin.Insallah Rabbim en kisa zamanda seninde islerini yoluna koyar ve hayirli bir evlat sahibi olursun.Mutlaka dene insallah faydasini gorursun Allah'in izniyle...
NURSEAY bebisin nasil canim Allah sag salim kucagina almayi nasip eylesin benimde adetlerim cok duzensiz pkos sanirim killanmalardan anliyorum dr degil diyor yurtdisindaki drlar cok bilgisiz malesef senin adetlerin nasildi her ay adetlenebiliyormuydun ilaclari icmeden once bende yapicamda merak ediyorum sanirim grami okadarda onemli degildir hepsinden ayni derecede konursa yeter sanirim ben ole yapicamda adet sokturucu birde bunlar tabi insallah ise yarar cok kotu bu sikinti ya
merba cnm benimde adetlerim düznsiz geen ay adaçayını kullandım ve 2 3 ay gelmeyen adetim 40 gn gldi yinede mutluyum korunmuyorum ve bebek istiyorum bu ay ise adetimin birinci günündn beri hayıt içtim 11 gün bıraktım içmeyi bakalım bu ay ne olacak 15 . gün oldu ama şuan bi beirti yok hayırlısı bakalım
cok iyi canim bence devam et ama diger otlarida karistir bende duzensizdim ve otlari uc ay duzenli kullandim Allah'in izniyle korunmayibiraktigim ilk ay hamile kaldim cok sukur.Hakkinda hayirlisi olsun insallah.En kisa zamanda guzel habelerini almak duasiyla
arkadaşlar ben bitki uzmanlıgı yapıyorum evet bu bi,tkiler adet düzensizligi için kullanılacak bitkiler ama mutlaka aslan pençesi ve civanperçemi de ekleyim hepsinden eşit miktarda koyabilirsiniz bi sakıncası olmaz hayıt tohumu dogal östrejen ihtiva eden bir bitkidir biraz fazla konulabilir ama düzenki kullanmak şart bitkilerin ancak bu sayede yararını görebilirsiniz istediginiz konuda yardımcı olmaya çalısırım saglıkla kalın....
canım öncelikle çok sağol verdiğin bilgiler için.birşey sormak istiyorum...bu bitkileri her gün mü içmek lazım , yumurtlama günü içmeyin falan yzılmış ama...birde ne zaman başlamak gerekiyor...ben yumurtlama günlerine yaklaştım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?