N
nnazann
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi nnazann
kızlar biliyorum nekadar cok hamile kalmak isteyen arkadaslarım var sitede bende bir ay önce sizler gibiydim ama ben mucizeme kavuştum insallah rabbim sizlerede nasip eder
şimdi tavsiyeme gelelim kendi tecrübeme dayanarak yazıyorum bunu denemekten bişey kaybemezsiniz ilişkiden sonra yumurtalıklarınızın üzerine sıcak su torbası koyun 15 dakka bekletin yeter hatta hergün yaparsanız daha faydalı olabilir eger evinizde hazırda sıcak su torbası yoksa kola şiseside işinizi görür bi deneyin derim
Zararı olmazmı?Spermlerin etkisini Azaltma gibi geçen günlerde ilişki sonrası kasıklarım ağrıdı sıcak su torbası koysam mı diye düşünmüştüm aklım karıştı...Başka bişey uyguladınmı??
bana arkadaşlar sütün içine maydonoz kaynat buharına otur dediler deneyeceğim buhar tüpleri açıyor diye düşünüyorum akıntı için de iyi bakalım aklımıza uygun geleni deneyeceğiz inşallah olur
kızlar biliyorum nekadar cok hamile kalmak isteyen arkadaslarım var sitede bende bir ay önce sizler gibiydim ama ben mucizeme kavuştum insallah rabbim sizlerede nasip eder
şimdi tavsiyeme gelelim kendi tecrübeme dayanarak yazıyorum bunu denemekten bişey kaybemezsiniz ilişkiden sonra yumurtalıklarınızın üzerine sıcak su torbası koyun 15 dakka bekletin yeter hatta hergün yaparsanız daha faydalı olabilir eger evinizde hazırda sıcak su torbası yoksa kola şiseside işinizi görür bi deneyin derim
canım bu ay ballı bi karışım kullandım kalamazsam bi dahaki ay bu dediğini yapacagım...sağol...:1hug: