Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Slm elmas kırmızı kartı her ay yıyenlerdenım bende artık alıştım umudumda kalmadı bebek konusunda ama yınede her ay beklıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar cok umıtsızsınız yapmayın boyle Bırbırmze umut verelım lutfen kımse uzgun olmasın ben sızlerı boyle gorunce uzuluyrm

Ay canim insallah cumanin hurmetine rabbim kabul etsin dualarimizi.. bende cok seviyorumda iste henuz hamisim bn diyemiyorum

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Slm elmas kırmızı kartı her ay yıyenlerdenım bende artık alıştım umudumda kalmadı bebek konusunda ama yınede her ay beklıyorum :)

Aynen canim bnde oyle ama bekliyorum rabbimden umidimi kesmedim inşallah bu ay yuzumuz güler yaa

Amin canım benim bugun cuma mevlam dualarımızı kabul eylesin bebek hasreti çeken herkeze sağlıklı bebişler versin

Gecen ay. Günümü 6 gün gectım dedim hamileyim hiç belirtide yoktu adet olacakmısım gıbı gıttım kan testı yaptırdım malesef yıne yokk

Aynen canim bnde oyle ama bekliyorum rabbimden umidimi kesmedim inşallah bu ay yuzumuz güler yaa

Hayat harıka hersey super denız kum guneşşş bebişimz gelene kadar bunun tadını cıkaralım kızlar Yarın 2 gunlukte olsa yazlıgımza gıdıyoruz haftayada bebeşimın oldgunu ögrencem haftaya olmazsa gelıcek ay ögrencem ama olucak yanı musmutluyum

Ne guzel canim senin gibi olsam bosversem yaa :) nerelisin canim nerde oturuyosun

İnşallah rabbim kabul eder canim dualarimizi cok fazla bekletmez

Benim 16 yaşında oğlum var ama ikinci olmuyor ozaman çok kuçuktum 17 yaşındaydım anneliği pek anlayamadım şindi çok istiyorum ama olmuyor

Ne guzel canim senin gibi olsam bosversem yaa :) nerelisin canim nerde oturuyosun

Ahhh tatlım bosverdıgım falan yok kı ama napayım uzulunce oluyr mu sankı al bak 3 aydır agladım durdum ne oldu geldımı bebgım yoooo ben kendımı uzdugumle kaldım bebişim dogsun ahtım var poposuna saplagı ındırcem ( gercı kıyamam ama azıcık ucundan elımı degdırcem ) sen annenı ve babanı bu kadr beklettgıne utanmıyrmusun dıcem Aslen ızmırlıyım tatlım ama aydına gelın geldım . Sen nerelısın ?

O zamn sana ablacım dıcem ben... Ama sende boyle yaparsan bız napalm bak bızım hıc yok . Rabbım oglna saglıklı uzun omuler versın sızı basından eksık etmesın

Abla de cnm benim evt olacak bebeşlerimiz ama herseyın zamanı var bız bırazda sabırsız davranıyoruz kendı kendımıZe yapıyoruz sen kaç yasındasın ve nekadarlık evlısın

Bende nevsehirliyim canim bende mersine gelin geldim.. bak o bnmde aklimda diom issiracam poposunu bekletio diye. Esim gülüyor.. haklisin uzulsekde usulmesekde bir elimizde olan birsey degil canim..

Masallah allah bagislasin.. sen tescillisin ablacim insallah ikinciside gelirr.. demekki problem yok korundugun icindir uzin surmesi belki

Tescıllıyım ama cnm uzun zaman oldu ya ilk olacakmış gıbı heycanlıyım inanki sizden bir farkım yok aynen bende dıyorum eşine olsun poposuna şaplatacam birtane eğer kıyablirsem :)))))))

Kiyamayiz ablacim sevinciyle bebisin. . Heycan olur tabiki kac sene sonra.. ama olunca bu hallerimize cok guleriz diyorum ben

Aynen cnm kıyılmaz ama bıraz ele avuca gelsınler ısırırız poposunu inşallah o günleri mevlam tez zamanda yasatır once sızlere sonrada bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…