Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

son 2 gündür çooook zor ama biz herseye ragmen anne olmayı istedik.bebegim iyi olsun da herseye katlanırm diyorum.ama çok zormuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun sabret nekadarlık oldu kendınıde yorma:) onlar için herşey değer ve katlanılır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7+4 :) küçücük minicik daha.ama icraatları büyük :)

inşaallah bir an önce Allah size de nasip eder.aynı duyguları birlikte paylaşarak yaşarz :)

inşaallah bir an önce Allah size de nasip eder.aynı duyguları birlikte paylaşarak yaşarz :)

Amin cnm cümlemize bende ilk hamileliğimde çok kötü olmuştum başımı yastıktan kaldıramıyordum ama oğlum doğdu okadar usluydu ki hiç ağlamazdı çok rahat büyüdü:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok sagol ya hamillerin duasi kabul olur :) insallah yaa bizde anne oluruz canim

maşallah diyelim =) bende aynıyım doktora gidemedim ama regl dönemine göre bugün tam 5 haftalık.başımı yastıktan kaldıramıyorum ama bel ağrımda yattıkça artıyo sanırım hormonların değişimi aşırı stres gösterdi bende içim sıkılıyo daralıyorum

canım bi test uygulasan ya benimde 4 gün geçmişti adet olacak gibiydim test uyguladım pozitif çıktı.1 hafta boyuncada devam etti adet belirtileri

ama daha gunum gecmediki bugun tam 28.gunu normalde 27.28 en gec olurdum bende akintilarim artinca olacam sandim gelmiyo yarinda olmazsam alim bir mucize olur belki

aynilari bendede vaar ama ben umitlenmek istemiyorum buaralar sikintilar yasadim ya ondansa diyorum kan testi yaptinmi doktora git ihmal etme canim

ama daha gunum gecmediki bugun tam 28.gunu normalde 27.28 en gec olurdum bende akintilarim artinca olacam sandim gelmiyo yarinda olmazsam alim bir mucize olur belki

hayırlısı canım inş =) bendede aşırı artmıştı hatta o sebeple doktora gidecektim korkmaya başlamştım normalde benim döngü 26 dan 30a bile çıkardı ilk istediğimiz zamanlar heyecanla test yapardım ama hep cırt dıye tek çizgi çıkardı.gidip gelip çöp kutusuna bakardım belki ikiye döner diye.ama pes ettim ki biz çok üstünede düşmüyorduk biraz özel olacak ama haftada 1 2 denemeye bütün bir ay sonucu bekleyip hüsrana uğruyordum.sonraları tamamen bıraktık haftada 1 e düştü =)hem akıntı problemim hemde kaşıntı problemim vardı çnkü çok rahatsız ediyordu beni.ve hiç ummadığım anda öğrendim ki hamileyim...bütün sıkıntıların sebebi bebişimizmiş =) umarım en hayırlı zamanda sende hamiş olursun =)

sagol canim insallah bende tedavi yok bitkisel ilac yok ole umursamiyoz valla bizde ugrasmiyoz hatta bu ayda cok olmadi ama iste akintim artti ya umarim bebis gelir cok ihtitacim var suan hersey ust uste gelirken beni bu mutsuzluktan cikarsin bebisim sevineyim istiyorum hayirliysa olsun senin ayaklarin ve gogsun sicakmi acaba

inşallah canım sıcak mı derken?
ben oldum olası yaz kış evde pandufla gezerim evimiz çok sıcak değildir kıyafetime önem vermem kışın bile incecik giyinirim(evin içinde tabi)ama son zmanlarda bilmem sıcak havadanmı benim yanmamdan mı oturduğum yerde çıkarırdım.ama ayağa kalkmadan tekrar giyerdim.yere hiç çıplak ayakla yada çorapla basmam.şuanda rahatım ama çok dikkat ettiğim bişey var 1 aydır aşırı içecek tükettim içim öyle yanıyorduki eşimle nedenini yeni anladık =)1 haftadırda aniden üşüyüp aniden yanıyorum

bende oyle cok sicaklamazdimda bu 1 haftadir ayaklarim sicak hem gogsum yaniyor aynen asiri su iciyorum ona ragmen akinti var rengide degismiyo off olacaksam olimde belirti aramim bu ay eger hamile degilsem eger naparim bilmiyorum

bende oyle cok sicaklamazdimda bu 1 haftadir ayaklarim sicak hem gogsum yaniyor aynen asiri su iciyorum ona ragmen akinti var rengide degismiyo off olacaksam olimde belirti aramim bu ay eger hamile degilsem eger naparim bilmiyorum

bende merak ettim şimdi.hakkında hayırlısı olsun rabbim nasip eder en güzeliyle yaşarsın inşallah.o kadar iyi anlıyorumki seni her regl dönemimde girip çıkıp ohh derdim olmadım.çok heyecanlı bir bekleyiş ve çok stresli..umarım bekleyişin güzel sonuçlanır rengi normalmi.

ay canim sagol ya akintim acik sari dun sadece bikac damla acik kahve akinti oldu tamam oluyorum dedim sonra olmadi sadece acik sari akinti

ay canim sagol ya akintim acik sari dun sadece bikac damla acik kahve akinti oldu tamam oluyorum dedim sonra olmadi sadece acik sari akinti

bendede aynıydı cnm halende aynı.ben sorun var diye düşünüyordum sarı diye gidince onuda söylicem inşallah.gece rüyamda doktora sordum nrmal dedi ama nede olsa rüya =)

bendede aynıydı cnm halende aynı.ben sorun var diye düşünüyordum sarı diye gidince onuda söylicem inşallah.gece rüyamda doktora sordum nrmal dedi ama nede olsa rüya =)

normaldir canim hamilelikte akinti olumus kan olmadigi surece korklma peki kasiklarin agriyomu ve gurur gurul ediyomu:??cok sordum kbakma,ya :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…