• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ama cıkması lazım normalde inşallh hamilesındır bız yattık bu ay :( artık bırdahakı aya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açıkçası umutluydum sabaha kdr.. Sanırım degilim.. allah buyuk bakalim yardimcimiz olsun.. cemreden bi haber varmi

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Açıkçası umutluydum sabaha kdr.. Sanırım degilim.. allah buyuk bakalim yardimcimiz olsun.. cemreden bi haber varmi

Bende cok uzuldum dıysam burdan bırı hamile cok sevinecem ama oda yok allahım yaaa

bu hamile olduğumu öğrendim.Allahım benim gibi çok isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu hamile olduğumu öğrendim.Allahım benim gibi çok isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşaallah

Gozunaydin canim. . Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

amin inşallah hepimizin göbişi bebişle dolsun ve sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalm

Merhaba hanimlarr hayirli ramazanlar nereye yazacağımı bilemedim ama inşallah bana yardımcı olabilecek biri vardır ;) adetim bugün bitti. Soğan kürüne hemen başlasam mı?

amin inşallah hepimizin göbişi bebişle dolsun ve sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalm

Bıraz önce yorum yazmıştım inşallah biri hamile olurda sevinirim diye yok dıyordum ama varmış çok sevindim cnm mevlah hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın bızlerede tez zamanda o heyecanı sevıncı tattırsın

sağol gülşaheylül :) eleğimmm o kadar çok istedim ki anlatamam.forumdaki yorumları defalarca okumuşumdur.çok şükür ki Allah bana nasip etti.bu mübarek günde duam odur ki sizde en yakın zamanda bu mutluluğu tadın inşaallah

Bende anlamadım geldi mi geliyor mu.Sanırım geliyor ya.
Dün açık tenkti belli belirsiz .Sonra kahverengi oldu simdi biraz çok az ama kırmızı mı koyu pembe mi ne .
Işin ilginci hiç böyle olmazdı ya.Normal adet gibi değil afedersiniz ama lvbodan sonra su gibi dört beş damla akıyo böyle normal yoğunlukta değil .acaba iki gündür tatildeydik dün yüzdüm biraz belki üşütmüşsem ???

son 2 gündür çooook zor :( ama biz herseye ragmen anne olmayı istedik.bebegim iyi olsun da herseye katlanırm diyorum.ama çok zormuş

Back