Amin cnm benim az önce bırsey okudum bır kadının kocası oluyor baslıyor eskı sevgılısıyle gorısmeye onunla gorusurken baskasıyla gorusuyor ve hamile kalıyor ama bebek kımden bılmıyor şimdi bırısıyle evlenecek ama vıjdanı rahat değil ya bebek evlenecegı kışinın degılse dıye bende dıyorum bızde doktor doktor gezıyoruz işte hamd olsun ne dıyebılırız kı insanlar çiğ süt emmişler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inanmiyorum yaa ne diyimki allah yardimcisi olsun biliyomus uzuldugun sey bile seni bulurmus of ya nspalim insaniz uzuluyoz iste
Aynen hiç yadırgamadım ama üzüldüm allah korusun yarabbım eşim ölse derdımden bende ölürüm
aynen canim allah bize saglik versinde gerisi bos suan bakiymda nrkadar ufak seyleri biyuyuyoz deilmi bugun ben olebilirdim biri birileri olebilirdi dimi 1 ssniyede oldu bitti bebek icin rabbim hayirliysa ver diyom hep aratma diyorum umarim sende cokk mutlu saglikla yasarsin ailenle bu gece cok mutsuzdum derdimi paylastim hrlal et hakkini :)
Bu arada eşimle barıstım çok seviuorum onu
Cnm nedemek helal olsun sende helal et
aynenn ya tatil halbuki ama sabahin korunde hortladim gerci hala dunun sokundayimda gecede uyayamadim ama genede uyandimGunaydın cnm sende benim gibi ıykuyu sevmıyorsun sanırım
Offf offf su adet kelımesını duymak bıle istemiyorum bende oluyom olmuyom iki arada bir derede kaldım oruçtA tutamıyorum bir hamile kalsak hayırlısıyla of of
bende aynisi canom sari akintim yogunlasti ve kasigim agriyo bole oluyo ve cok gecmeden geliyo kirmizilarnapalim canim boz isteyince olmuyo bebisler nezaman isterse gelsin diyeim bu seferde
Aynen mevlam istemeyene verıyor burda bır bayan var 4 tane pes pese okadarda durumu kötü karınlarını zor doyuruyorlar işte kuzenımde istemiyordu kontrol hapıyla hamile kaldı aldırdı bebeğini sonra yıne hamile kaldı şimdi 2 aylık oldu doğdu kız bebegı okadarda tatlı:)
su korunup hamile kalanlara sasiyorum yaa :)
Bizdemi denesek korunmayı:)))
Mrb kızlar nasilsiniz bayadir gelemedim topige.. bnm bat 6 gun gecti belirtide yok belim cok agrio ama ayakta kalınca is yapınca bugun test yaptm negatiff..
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Mrb kızlar nasilsiniz bayadir gelemedim topige.. bnm bat 6 gun gecti belirtide yok belim cok agrio ama ayakta kalınca is yapınca bugun test yaptm negatiff..
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Cnm kacıncı gunu test yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?