Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Benimde bat 1 temmuzdu dun kırmızı kart yedım bıle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o zaman önümüzdeki maçlara bakacaz demektir sıkma canını :) ben çok da acele etmiyorum ama olursa bu ay çok güzel olacak anlamlı bi hediye olacak bize o yüzden bu ay olsun diye dua ediyorum yoksa hamile kalabildiğimi biliyorum en azından çok şükür öyle bi korkum yok hiç olmayacak mı acaba diye :)

Evet okudum abla yazdıklarını sana yazdım hatta ıyımısın ne oldu dıye ama gormedın sanrm abla Nasıl oldu bır anda ya

Bırtane yalanını yakaladım ve neden yalan soyledın dedim hatta annesıyle ıkısı soyledı bana basladı agrasıf davranmaya bagırmaya ben istemiyorum seni dedi gidecem bwn dedi tamam dedim ne dıyım gıdene kapı açık her zaman beni istemeyeni ben hiç istemm bende bebek dusunuyordu. Iykıde olmamış allah bılıpte vermiyor demekkı uzulmemek gerk herseyde var bır hayır

tıpış tıpış geri dönerler. klasik bir erkek hareketi

Benim oğlum var olursada olmazsada üzülmem o benım ilk göz ağrım onun yerı baska bende

Çokmu büyük bır yalan hayr yanı yalan soyleme sebebı ne kı. Uzuldum abla ya Bence gonlunu alır hatasını anlayacktr gor bak

Çokmu büyük bır yalan hayr yanı yalan soyleme sebebı ne kı. Uzuldum abla ya Bence gonlunu alır hatasını anlayacktr gor bak

Yalan yalandır cnm benım için küçüğü büyüyü olmaz ve asla sevmem yalanı nefret ederim bir soyleyen hep soyler ve su anda gozumde yalancı bırısı olarak goruyorum ben kardesımdeydım gece eve gelmiş ama ben gitmedım insan eşinede güvenemiyorsa kime güvensin

bende cok istiyorum. aminnnn

Çok dogru ablacım Üzüldum ya gercektn herseyde bır hayır varmıs bebış bu ay olsaydı sen bu kadr raht davranamazdın belkıde esıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…