Benimde bat 1 temmuzdu dun kırmızı kart yedım bıle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet okudum abla yazdıklarını sana yazdım hatta ıyımısın ne oldu dıye ama gormedın sanrm abla Nasıl oldu bır anda ya
Bırtane yalanını yakaladım ve neden yalan soyledın dedim hatta annesıyle ıkısı soyledı bana basladı agrasıf davranmaya bagırmaya ben istemiyorum seni dedi gidecem bwn dedi tamam dedim ne dıyım gıdene kapı açık her zaman beni istemeyeni ben hiç istemm bende bebek dusunuyordu. Iykıde olmamış allah bılıpte vermiyor demekkı uzulmemek gerk herseyde var bır hayır
o zaman önümüzdeki maçlara bakacaz demektir sıkma canını :) ben çok da acele etmiyorum ama olursa bu ay çok güzel olacak anlamlı bi hediye olacak bize o yüzden bu ay olsun diye dua ediyorum yoksa hamile kalabildiğimi biliyorum en azından çok şükür öyle bi korkum yok hiç olmayacak mı acaba diye :)
Benim oğlum var olursada olmazsada üzülmem o benım ilk göz ağrım onun yerı baska bende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
Allah Bağışlasın
Benim oğlum var olursada olmazsada üzülmem o benım ilk göz ağrım onun yerı baska bende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
Allah Bağışlasın
Amin cnm sizlerede nasip eder inşallah sen istnbuldamı oturuyorsun
Bırtane yalanını yakaladım ve neden yalan soyledın dedim hatta annesıyle ıkısı soyledı bana basladı agrasıf davranmaya bagırmaya ben istemiyorum seni dedi gidecem bwn dedi tamam dedim ne dıyım gıdene kapı açık her zaman beni istemeyeni ben hiç istemm bende bebek dusunuyordu. Iykıde olmamış allah bılıpte vermiyor demekkı uzulmemek gerk herseyde var bır hayır
Çokmu büyük bır yalan hayr yanı yalan soyleme sebebı ne kı. Uzuldum abla yaBence gonlunu alır hatasını anlayacktr gor bak
Amin cnm sizlerede nasip eder inşallah sen istnbuldamı oturuyorsun
evet istanbulda oturuyorum anadolu yakasında sen
evet istanbulda oturuyorum anadolu yakasında sen
Bende avrupa yakasında hepmi ordaydın yoksa gelinmi geldin oraya ben 9 yıldır istnbuldayım
Çokmu büyük bır yalan hayr yanı yalan soyleme sebebı ne kı. Uzuldum abla yaBence gonlunu alır hatasını anlayacktr gor bak
Bende avrupa yakasında hepmi ordaydın yoksa gelinmi geldin oraya ben 9 yıldır istnbuldayım
doğdugumdan beri istanbuldayımevlendim çok uzağa da gitmedim gene yakınım aileme
doğdugumdan beri istanbuldayımevlendim çok uzağa da gitmedim gene yakınım aileme
Ohhh en guzeli bende aileme çok yakınım aynı evdeyiz:)
:) :) en güzelii en güzelii
:) :) en güzelii en güzelii
Aynen :) :) :) :)
Cnm yanlış birşey yazdıysam kusura bakma o kelımeyı begenmemek en dogal hakkın herkezın gorusu farklı tabıykıde saygı duyarım ama daha tatlı bır sozle izah etseydın bence daha ıyı olurdu sankı çok kendını begenmişsin gıbı bır tavırla gırmıştın olaya kımseyı tanımadanda yargısız ınfaz etmem asla emınım öyle bır kısı değilsindır yanlısım varsada özür diliyorum kalp kırmayada hiç gerek yok zaten derdımız başka mevlam herkeze nasip etsin bebiş:)) şimdi espiri yaptım ama kızma
Yalan yalandır cnm benım için küçüğü büyüyü olmaz ve asla sevmem yalanı nefret ederim bir soyleyen hep soyler ve su anda gozumde yalancı bırısı olarak goruyorum ben kardesımdeydım gece eve gelmiş ama ben gitmedım insan eşinede güvenemiyorsa kime güvensin
Kızlar noldu ya .Kimin sorunu var anlamadım ?Kimin eşi yalan söylemiş
aaa yoksa sen mi yaptın bu gelin ve damatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?