O konuda hıc uyanmam bak ıste ancak lavbya gıtceksem yada cok susarsam uyanırım. O da saolsun eşim gıdıp getırırm suyumu uyandgmı anlamam dahı. Bıde bende evlendıkten snra karanlk korkusu basladı asla karanlkta dolasamyrm bı oda da dıgerıne dahı gıdemem
O konuda hıc uyanmam bak ıste ancak lavbya gıtceksem yada cok susarsam uyanırım. O da saolsun eşim gıdıp getırırm suyumu uyandgmı anlamam dahı. Bıde bende evlendıkten snra karanlk korkusu basladı asla karanlkta dolasamyrm bı oda da dıgerıne dahı gıdemem
Bende ara ara oluyor oyle ama korkmam tek bile yatarım evde :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende ara ara oluyor oyle ama korkmam tek bile yatarım evde :)
Ben bırak tekı eşim evde ıken karanlk dıye dıger odaya bıle gecememEskıden oyle degıldım anlamadım kı ne oldu eşimde bır kac kez saka yapmak ıstedı korkttu benı ondan snra daha da cok korkar oldum.
uykumuz ayni senle :) fakat gece tekte kaliyorum alistim mecburen korku falan yok :)
Ben bırak tekı eşim evde ıken karanlk dıye dıger odaya bıle gecememEskıden oyle degıldım anlamadım kı ne oldu eşimde bır kac kez saka yapmak ıstedı korkttu benı ondan snra daha da cok korkar oldum.
:)))) bende tek kaliyom mecburen ama ailem yanimda olsa onlarla kalrdim :)en iyisiValla eşim kapıdan ben bacadan yurtdısı seyhtlrnı cıktgnda bende aılemn yanında kalıyorumGıtmeden benı annemlere bırakıyr donustede benı alıyr
Oyyy kıyamam korkma canım benim ev değişikliğindende olur korkma
oo cok kotu korkunu yenmelisin bi an once
:)))) bende tek kaliyom mecburen ama ailem yanimda olsa onlarla kalrdim :)en iyisi
Denedım canımda olmuyr yapamıyrum . Aılenın yanında olması gercektn cok ıyı annemlerle bızım evımzn arası yuruyerek 5 dk. Umarım sende bırgun aılenın yanına gelırsın
artik zor be canim bizimki alisiyo insan napalim saglikli olalimda gider gorururuz tatillerde :)
antalyada yasiyolar evlendikten bikac ay sonra geldikÖyle tabı canım herseyın bası saglık aılen hangı ılde yasıyor kı. Sen evlenıp dırek kıbrıs a mı gelın gıttın
antalyada yasiyolar evlendikten bikac ay sonra geldik
İnsan kendını yanlız hıssedyordur degıl mıBen korktum canım yurtdısına gıtmeye eşim hala gıdelım dıyor ama ben cesrt edemıyrum butun duzenını aılenı arkdslrnı gerıde bırakıp gıtmek
Gitme biryere otur oturdugun yerde sen burda korkuyon :) oralarda ne tapacan
Hehehehe abla yorumuna bayıldımÇok guldum ya
İnsan kendını yanlız hıssedyordur degıl mıBen korktum canım yurtdısına gıtmeye eşim hala gıdelım dıyor ama ben cesrt edemıyrum butun duzenını aılenı arkdslrnı gerıde bırakıp gıtmek
Bende yarken güldüm ama
zor tabide alistim canimsonucta doydugunn yer sakin buralar oyuzden bazen seviyorumda bole iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?