Fıstığım günaydın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canim
Özel test var hatta hamile ol bir iki gunluk olsun belli oluyor ben hep ondan alıyordum ama yok çıkıyordu ve adet oluyordum fıyatıda 30 tl cıvarı
Anladım canım bu konuda daha acemiyim malum bilgilendirmelere acıgım :))
Kizlar günaydın bugun adet gunum eger gelmezse aksama kadar yrn test yapayim mi cok heyecanlandim acaba beklemeden bugun yapsam eger yoksa hayal kırıklıgı cok mu olur ama icimden acabasi gider diye dusunuyorum ne diyosunuz
Günaydın cnm bugun yapsanda belli olmaz en az 3 gün geçmen lazım gününü
3 gun mu abla ya ben dun aksam dayanamayıp test yaptm tek cızgıydı hıc oyle hafıften falanda yoktu ıkıncı cızgı. Buarda bat 28 hazıran
Fıstığım günaydın
Gunaydın ablacım
Gunaydın canım ıtıraf edıyorum dun aksam yaptım test negtf cıktı ama normal testı erken gebelık degıl yanı.
Bat 28 çıkmazki testte daha gunun bıle değil
Gunaydın canım ıtıraf edıyorum dun aksam yaptım test negtf cıktı ama normal testı erken gebelık degıl yanı.
Canım sen 28 bat niye test yaptın moralini bozuyorsun yok çıkar tabi daha gunun bıle değil
Canım sen 28 bat niye test yaptın moralini bozuyorsun yok çıkar tabi daha gunun bıle değil
Ne bılım abla ya meraktan ısteAma kımılerı reglı 4 gun onceden bıle cıkmıs onların kı nasıl oluyr
Ne bılım abla ya meraktan ısteAma kımılerı reglı 4 gun onceden bıle cıkmıs onların kı nasıl oluyr
Ikimizde sabirsizliktan surekli baskalarinkini soruyoruz :))) aay cok guldun bende sordum biraz oncr ablaya :) bi kac gun daha beklememiz lazim canim moralini bozma
Aslında bende çok istiyom test alayım bugun yapayım ama işte sonuç negatif çıkarsada moralim çok bozuluyor o kişiler belkide kanda baktırıyordur cnm ben birkere hastanede bir bayanla konuştum 3 haftalık evliydi 2 haftalık hamile merak edip yaptırmış hamile çıkmış millette şans var(((
Ikimizde sabirsizliktan surekli baskalarinkini soruyoruz :))) aay cok guldun bende sordum biraz oncr ablaya :) bi kac gun daha beklememiz lazim canim moralini bozma
Çok fena bır kahkaha attım az once sen cok yasa emiPersonel suratıma bakıyor bu kadın ne dıye pc ye bakıp bakıp guluyor dıye Hayr o da degıl adamn ılk gunu ssk girişini falan yapıyordum rezıl oldum ya Merak ediyorum napayım canım elimde degl
Aslında bende çok istiyom test alayım bugun yapayım ama işte sonuç negatif çıkarsada moralim çok bozuluyor o kişiler belkide kanda baktırıyordur cnm ben birkere hastanede bir bayanla konuştum 3 haftalık evliydi 2 haftalık hamile merak edip yaptırmış hamile çıkmış millette şans var(((
Yok ablacım ya ıdrarda baktırıyrlar cok okudum oyle kısılerı . Zaten benım hıc bır gebelık belırtım yoktu negtf cıkar dıye tahmın edyrdum sasırmadım
Yok ablacım ya ıdrarda baktırıyrlar cok okudum oyle kısılerı . Zaten benım hıc bır gebelık belırtım yoktu negtf cıkar dıye tahmın edyrdum sasırmadım
Oyy ablasının gülü mevlam en kısa zamanda nasip etsin sizlere benim var sonuçta birtane olmayanlara ver mevlam
Bende gidip alacam o pahalı testten bugun varya meraktan ölecem
Oyy ablasının gülü mevlam en kısa zamanda nasip etsin sizlere benim var sonuçta birtane olmayanlara ver mevlam
Bende gidip alacam o pahalı testten bugun varya meraktan ölecem
İnş ablacım ya inş Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Valla kanıma gırıyorsun bende gıdıp alcam smdı erken gebelık testındenNe kadr meraklıyız dımı
İnş ablacım ya inş Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Valla kanıma gırıyorsun bende gıdıp alcam smdı erken gebelık testındenNe kadr meraklıyız dımı
Aynen cnm ölecem meraktanda akşamda ilişkide kahve rengi birsy geldi ama cok az hevesım hepten gitti adetimede bır hafta var
Aynen cnm ölecem meraktanda akşamda ilişkide kahve rengi birsy geldi ama cok az hevesım hepten gitti adetimede bır hafta var
Yerleşme kanaması olmasın oAyyy inş oyledır
Yerleşme kanaması olmasın oAyyy inş oyledır
Senin ağzını yerım inşallah öyledir cnm benim varya iyce gaza geldim eczanaye gidıyom ınankı
Senin ağzını yerım inşallah öyledir cnm benim varya iyce gaza geldim eczanaye gidıyom ınankı
Ayyy bende cok heyecan yaptım sonucnu hemen soyle bak meraktan catlarım.
Ayyy bende cok heyecan yaptım sonucnu hemen soyle bak meraktan catlarım.
Canım giyindim gidecem ama sokakta bir kavga çıkmıs varya herkez kanlı bıçaklı korktum içeri kaçtım anam bebişim varsada gıtmiştir korkudan
Canım giyindim gidecem ama sokakta bir kavga çıkmıs varya herkez kanlı bıçaklı korktum içeri kaçtım anam bebişim varsada gıtmiştir korkudan
Sakın cıkma dısarı abla ya balkondan bıle bakma cam kenarında da gezınme ne olur ne olmaz Allah korsun dıkkt et kendıne. Aaaa bugun senın ızın gunun demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?