Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Düşse gelirim ama nerden düşer onuda bilmiyorum cnm:)) şimdilik zor gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dunya kucuk hıc bellı olmaz Yıllar sonra bır bakmısız senın bebışle benımkı evlenıyor Aman tanrım hayal gucum harıka

Dunya kucuk hıc bellı olmaz Yıllar sonra bır bakmısız senın bebışle benımkı evlenıyor Aman tanrım hayal gucum harıka

Aynen cnm olur yane hayal gucu degıl gercek olanlar bunlar evlenırler şaşırmam

Hehehe derız bız sızın yolunuzu cok bekledık ne dualar ettık dunyaya gelmenız ıcın :)

Ablacım saat 6 ben cıkıyorum ısten evıme gıtmeye yola koyuluyrum yarın gorusmek uzere

Hehehe derız bız sızın yolunuzu cok bekledık ne dualar ettık dunyaya gelmenız ıcın :)

Vallaa yalanda değil 1 buçuk yıldır bekliyorum nasip olurda olursa doğduğu gibi şaplatacam poposuna ağlasın biraz:)))

Kızlar çikolata kistm var hamile kaldım insallh bebege bi zararı yoktur endişeli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar günaydın bugun adet gunum eger gelmezse aksama kadar yrn test yapayim mi cok heyecanlandim acaba beklemeden bugun yapsam eger yoksa hayal kırıklıgı cok mu olur ama icimden acabasi gider diye dusunuyorum ne diyosunuz

Kizlar günaydın bugun adet gunum eger gelmezse aksama kadar yrn test yapayim mi cok heyecanlandim acaba beklemeden bugun yapsam eger yoksa hayal kırıklıgı cok mu olur ama icimden acabasi gider diye dusunuyorum ne diyosunuz

Günaydın cnm bugun yapsanda belli olmaz en az 3 gün geçmen lazım gününü

Günaydın cnm bugun yapsanda belli olmaz en az 3 gün geçmen lazım gününü

Hadi yaa uzuldum bak simdi bi an cok heyecanlanmistim hemen test yapayim dite bazılarının cıkmış hatta 10 gun once cıktıgını söylıyenler var o nasil oluyo ki acaba :/

Hadi yaa uzuldum bak simdi bi an cok heyecanlanmistim hemen test yapayim dite bazılarının cıkmış hatta 10 gun once cıktıgını söylıyenler var o nasil oluyo ki acaba :/

Özel test var hatta hamile ol bir iki gunluk olsun belli oluyor ben hep ondan alıyordum ama yok çıkıyordu ve adet oluyordum fıyatıda 30 tl cıvarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…