Aaa ne guzel olurdu Aydına yolun duserse mutlaka beklerım
Düşse gelirim ama nerden düşer onuda bilmiyorum cnm:)) şimdilik zor gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Düşse gelirim ama nerden düşer onuda bilmiyorum cnm:)) şimdilik zor gibi
Aslen nerelisin ben sakaryalıyım selanik göçmeniyim
Dunya kucuk hıc bellı olmazYıllar sonra bır bakmısız senın bebışle benımkı evlenıyor Aman tanrım hayal gucum harıka
Aynen cnm olur yane hayal gucu degıl gercek olanlar bunlar evlenırler şaşırmam
Aynen cnm olur yane hayal gucu degıl gercek olanlar bunlar evlenırler şaşırmam
Hehehe derız bız sızın yolunuzu cok bekledık ne dualar ettık dunyaya gelmenız ıcın :)
Tamam cnm gorusuruz
kibris geliyorum tabi ama az kaliyorum4 aydır korunmuyruz canım. Hayrlısı artık bakalm ne zamn annelerıne sarılcaklar . Ikzlerım olsun cok ısterım valla ayy cok tatlı olurlar. Hangı ulkedesın tatlm turkyeye gelmyrmusun hıc
kibris geliyorum tabi ama az kaliyorum
Aslinda kibris bu konularda cok daha iyi diye duymustum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim kime gore iyi neye gore iyi tartisililr evet tup bebek merkezleei iyi ama normal kadin dogumcuya git hicte iyi deil anlicagin tup bebektede para donuyor sadeceAslinda kibris bu konularda cok daha iyi diye duymustum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim kime gore iyi neye gore iyi tartisililr evet tup bebek merkezleei iyi ama normal kadin dogumcuya git hicte iyi deil anlicagin tup bebektede para donuyor sadece
Kıbrıs cok pahalı dıyorlar dogrumu canım ( genel anlamda doktor yada tedvı konusunda degıl) Akrabalarmzdan bırının cocgu olmuyorduda onlarda kıbrsa tup bebek yaptrmaya gıttıler cok ıyı falan dıyerek gercıgene olmadı bebeklerı. Hatta kıbrısta bebegın cınsıyetını bıle belırleyebılıyormussun
Kizlar günaydın bugun adet gunum eger gelmezse aksama kadar yrn test yapayim mi cok heyecanlandim acaba beklemeden bugun yapsam eger yoksa hayal kırıklıgı cok mu olur ama icimden acabasi gider diye dusunuyorum ne diyosunuz
Günaydın cnm bugun yapsanda belli olmaz en az 3 gün geçmen lazım gününü
Hadi yaa uzuldum bak simdi bi an cok heyecanlanmistim hemen test yapayim dite bazılarının cıkmış hatta 10 gun once cıktıgını söylıyenler var o nasil oluyo ki acaba :/
Kıbrıs cok pahalı dıyorlar dogrumu canım ( genel anlamda doktor yada tedvı konusunda degıl) Akrabalarmzdan bırının cocgu olmuyorduda onlarda kıbrsa tup bebek yaptrmaya gıttıler cok ıyı falan dıyerek gercıgene olmadı bebeklerı. Hatta kıbrısta bebegın cınsıyetını bıle belırleyebılıyormussun
Fıstığım günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?