Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

4 yil oldu gelmedi bebegim bir sure kafam yogun olmuyor oyle birgun geliyoki saniyeler bebeksiz gecmiyor kafam cok yogun hemde cokk tedaviye bi turlu baslayamiyoruz 3 doktora gozuktum ve hepsini 2,ayda biraktim cunku guvenemedim onlara bekle dedim olur dedim olmadi cok mucadeelemi etmefim yoksa allahim neyin gunahi bu cokmu kotuyum oysaki cocuklari mutlu etmeyi seven onlara deli olan ben kucuklukten beri hep derdim acaba cocugum olmazsa bekarken neden bu dusunceye kapilmistim rabbim yardim et guc ver oluyorum tukeniyorum kimseye anlatamiyorum artik esime bile anlatamiyom derdimi cok yalnixim alacam klomen bende evde kullanacam bu ay ne olursa olsun artik caresizimm

Ben facebookta gordum resimlerini bayildim dugun resimlerine cok guzeller allah mutlulugunuzu daim etsin bebisinizle beraber :)))

Cok tesekkr ederım canım benım Amınn inş hepımızın bebeklerıyle resmınıde goruruz
yaparsin yaparsin sende o istegi goruyorum ben :)) tarih yaklasinca ben sana gaz vermeye baslarim bu arada son 1 gün :/

Yaparım dımı ya Aman tanrım ınanılmaz gaza geldım suan yaparım ben ya :)
Demek olmuyor tatlım ben özelden msj bıle atamıyorum bılmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Galıba bellı bır sayıda mesj yazmazsan topıklere özel mesj atamıyorsun abla tabı tam emın degılm yalan olmasın smdı

Yazmayacgm artık ablacım dedgm gbı ınsanlrla tartsmak ıcın burda degılım benı anlayablck ınsalarla sohbet etmek kafamızı dagtmk ıcın burdayım

Canım doktr vermeden klomen kullanma bak sonra kendıne daha kotu seylerde yapmıs olabılırsn. Iyıce arastır hatta hangı ılde ısen soyle bırde belkı yardmcı olrz doktr bulalım bır tane senınde guvenebılcegın tam anlamı ıle basla tedvıne ama ısyan etme herseyın bır zamanı var demkkı bızım bebeklermzn daha zamanı gelmemıs Rabbım herseyın hayrlısı versın. Sen uzgun oldkca yaz buraya konuslm ıcını dok rahatla

yurt disindayim malesef burda doktorlar hic iyi deil isyan etmiyorum hep olacak diye avutuyorum kendimi napalim bole

yurt disindayim malesef burda doktorlar hic iyi deil isyan etmiyorum hep olacak diye avutuyorum kendimi napalim bole

Hmmm ne desem kı canım bılemedım ama doktr demeden ılac kullanma. Olacak tabı canım neden olmasın kı elbet olcak

Hmmm ne desem kı canım bılemedım ama doktr demeden ılac kullanma. Olacak tabı canım neden olmasın kı elbet olcak

allah bos birakmasin kucagimizi omur boyu bu yukle nasil yasarim yoksa insallah tumvisteyenlere ikiz versin

allah bos birakmasin kucagimizi omur boyu bu yukle nasil yasarim yoksa insallah tumvisteyenlere ikiz versin

Heheh ıkız mı olmusken tam olsun dıyorsun yanı amın canım benım amın ıkız olsn tabı ya Ya dur bakalm hemn neden en kotusunu dusunuyrsun kı

sen yazda ben simdi cikacam eve gideyim tesekkurler ilgin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…